Nincs egy közönséges rádiósmagnó a közeledben? Kazetta is biztos akad. Utána csak egy jack-jack kábel kell amivel rádugod a gépre és egy ingyenes Audacity program, amivel felveszed.
zenefalo írta:Nincs olyanom.Gyurii írta:Régebbi csúcskategóriás Samsung (Galaxy s3), vagy alsó-középkategóriás (s4 mini pl.),amelyikben van Fm-rádió,az tud rögzíteni!LewyDee írta:Kedves Gyuri!Tippet adj mivel..
Légy szíves rögzíts, akár több órát, nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi szól ezen a kamurádión1-n
Köszi,
Gyurii írta:Régebbi csúcskategóriás Samsung (Galaxy s3), vagy alsó-középkategóriás (s4 mini pl.),amelyikben van Fm-rádió,az tud rögzíteni!LewyDee írta:Kedves Gyuri!Tippet adj mivel..
Légy szíves rögzíts, akár több órát, nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi szól ezen a kamurádión1-n
Köszi,
Gyurii írta:rádió -> jack-jack kábel -> PC Line IN -> AudacityLewyDee írta:Kedves Gyuri!Tippet adj mivel..
Köszi,
LewyDee írta:Kedves Gyuri!Tippet adj mivel..
Köszi,
Gyurii írta:Rögzíts!!Marcii írta:Hát ugyanaz, mint eddig. 2011 körüli R1 arculat 1-2 újabb zenével, meg amit csak ezek játszanak. Ha igény van rá, felvehetek majd pár percet ha szeretnétek.Gyurii írta:Magyarul a 2. menet mit takar...?Szia!Nem tudnál fel venni valamennyit ebből a 88.9-ből?
Minden valtozatlan, azon kivul hogy 1 frekvencian szol a Mazán 1.
Topic neve kéretik módosítani! (Orosháza 90,2 Mega lett.)
joe írta:A 88,9 viszont északnak igen nagyot szól,kb. Szeghalom után kezd el elmenni a vétel.(mondjuk délnek meg a szabadkai BG1 eltapossa 20km után)Marcii írta:OFFhttp://www.fmdx.hu/transmitters-hng-bek ... onyhaz.htm - talán a 98,4 kicsivel nagyobb lefedettséggel rendelkezik...
Amúgy a 88.9 vagy a 98.4 a jobb Békéscsabai frekvencia?
ON
Marcii írta:OFFhttp://www.fmdx.hu/transmitters-hng-bek ... onyhaz.htm - talán a 98,4 kicsivel nagyobb lefedettséggel rendelkezik...
Amúgy a 88.9 vagy a 98.4 a jobb Békéscsabai frekvencia?
ON