RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#173647  Szerző: donder

Jano1006 írta:
Pedro1984 írta:
lalu84 írta:Hajdúszoboszló 100.6 vmi hír? Már elmúlt december amikorra ígérték!!!!
Ez engem is érdekelne mikor lesz az indulás a 100.6-on
A hajdúnánási frekvencián tegnap indult el a Rádió 1, de még eddig nem hallottam hír- és reklámblokkot.
Tegnap 12 óra körül hallgattam a 93,3-at, akkor még a Best FM szólt rajta, némi fáziskéséssel.
 #173645  Szerző: Jano1006

Pedro1984 írta:
lalu84 írta:Hajdúszoboszló 100.6 vmi hír? Már elmúlt december amikorra ígérték!!!!
A hajdúnánási frekvencián tegnap indult el a Rádió 1, de még eddig nem hallottam hír- és reklámblokkot.
 #173642  Szerző: Sakál

robert11 írta:Én egyet nem értek. Ha most pereskednek vagy vitáznak, akkor mért kaphatta meg a rádió1 mármint a Vajnaféle a 104et?
Nem megkapta a 104-et, hanem megvette a céget, ami a 104 használati jogát gyakorolhatja jelenleg.
 #173640  Szerző: Pedro1984

#173637  Szerző: lalu84

Hajdúszoboszló 100.6 vmi hír? Már elmúlt december amikorra ígérték!!!!
 #173625  Szerző: Gr3g0ry

robert11 írta:Én egyet nem értek. Ha most pereskednek vagy vitáznak, akkor mért kaphatta meg a rádió1 mármint a Vajnaféle a 104et?
Mert a kettő nem ugyanaz.
 #173624  Szerző: szabogabor10

Szerinted miért? És akkor ne keverjük ide a politikát, aha... :x
 #173623  Szerző: robert11

Én egyet nem értek. Ha most pereskednek vagy vitáznak, akkor mért kaphatta meg a rádió1 mármint a Vajnaféle a 104et?
 #173611  Szerző: kukac

LewyDee írta:
altermanus írta:
kukac írta:hvg.hu: "Rádióvita Békéscsabán: Vajna ellen döntött a bíróság"

Lehet átnevezni a Vajna-féle Rádió1-et Békéscsabán valami másra...
:smoke:
Németh Szilárd (Alelnök, Fidesz) írta:Van úgy, hogy a jó híreket csak perrel tudjuk elintézni, Magyarországon akkor működik a jogrend, Magyarországon működik a demokrácia, ha így nem megy akkor úgy. :troll:
Forrás
Vigyétek a poltikát innen!!!! F@&zért kell mindenhol ezt olvasni. Maradjunk a rádiózásnál. Kedves Adminok, egy kis rendszabályozás?
Nyugika! Rossz helyre címezted ezt az üzenetet! Ide kellett volna...
 #173610  Szerző: LewyDee

altermanus írta:
kukac írta:hvg.hu: "Rádióvita Békéscsabán: Vajna ellen döntött a bíróság"

Lehet átnevezni a Vajna-féle Rádió1-et Békéscsabán valami másra...
:smoke:
Németh Szilárd (Alelnök, Fidesz) írta:Van úgy, hogy a jó híreket csak perrel tudjuk elintézni, Magyarországon akkor működik a jogrend, Magyarországon működik a demokrácia, ha így nem megy akkor úgy. :troll:
Forrás
Vigyétek a poltikát innen!!!! F@&zért kell mindenhol ezt olvasni. Maradjunk a rádiózásnál. Kedves Adminok, egy kis rendszabályozás?
  • 1
  • 602
  • 603
  • 604
  • 605
  • 606
  • 1021