Azért az úgy megmosolyogtató, olvasgatva a facebookon a hallgatók hozzászólásait. Főleg a vidéki régiókban van ez igazán jelen, hogy a Rádió 1 és a Balázs név teljesen egybeforrt a köztudatban. Ha nem jó a zenei kínálat, a Balázst kérik, hogy intézkedjen. Hogy máshol is szóljon a Rádió 1, szintén a Balázs szerintük a kompetens személy. Mint amikor Balázs nevén futott a slágerlista. Mintha baromi sok köze lett volna hozzá. De ez a név jól cseng, eladható, ezzel vidéki "várakat lehet bevenni". Nagyon ki lett ez dolgozva, ez nem vitás. Ebben valóban nagyon profi a vezetés.
kukac írta:Valszeg ez azért megy, mert nincs reklámjuk. Jobb lenne, ha ide szerkesztett zenék kerülnének...noartist írta:Nem először veszem észre, most már érdekel: mi ez a megvágott Cake By The Ocean? Vagy nekem ugrik mindig pont ugyanakkor a stream (kizárt, legalább ötször hallottam már, ekkora véletlen nincs), vagy tényleg undorítóan meg van vágva? Konkrétan ugrik egyet előre, különösen feltűnő, hiányzik egy refrén, vagy nem is tudom pontosan.Nem csak az, hanem pl. a love runs out is, mégcsak az ütemet sem sikerült eltalálni..
Természetesen a reklámkitöltő időszakról van szó, 96.4 stream. Nagyon szomorú, ha ezt nem lehet ennél igényesebben kivitelezni, legközelebb igyekszem elcsípni és megmutatni is.