Dani,,Igazad van! De van élet a Rádió 1-en ,és más rádiókon kívül is.Anno amikor 1996/97-ben beindult aktívan az országos kereskedelmi rádiózás én 12,13 évesen kemény mag hallgatója voltam a rádióknak! tehát nem véletlen írtam többes számot! A másik dolog pedig az,hogy én akkor 12 évesen tudtam,hogy a reggeli műsorvezetők milyen területen dolgoztak előtte (Boros/Bochkor) És zenében nem csak az akkori jelen zenéit hallgattam,, hanem kedvencem volt a Beatles,Rolling Stones stb amit más rádiók játszottak. Tehát a lényeg.. miért kell beszűkült zenei tudattal élni a mai fiataloknak? Nem csak 1,2 db tüc tüc rádiót kell hallgatni! pl én egy helyi talk rádiót ami a városom életével foglalkozik különböző tematikában,nem adnék 4 tücc rádióért cserébe se 33 éves létemre! És a lényeg!!! Miért nem tájékozottabbak jobban MAGUKTÓL autodidakta módon a rádiózás terén???!!! Lehet,hogy én voltam,vagyok fanatikus, vagy a másik ritka véglet, de én így gondolom..!
nyikolaj írta:Bírom azt amikor fiatal tizenévesek, fiatal húsz évesek alkotnak véleményt úgy,hogy nulla rádiótörténelmet ismernek. Azt gondolják,hogy amit a jelenbe hallgatnak az múlt nélküli! De nincs ezzel semmi baj,csak ne okoskodjanak!Sajnos a Rádió1 hozzájárul ehhez a múlt nélküliséghez azzal, hogy csak az "aktuális trendeket" erőlteti zenei téren, saját magával is szembe menve, szerintem abba senki nem halna bele, ha egy zenei órában 1-2 régi Rádió1-es szám is szólna. Nem, nem reklám ki töltőként gondolom, hanem a rendes zenei rotációba szerkesztve. A Rádió1 magát változatosnak hirdeti, akkor tényleg lehetne az a gyakorlatban is.
kicsit off lesz, de igen, Balázsnak 2 érája is volt a Danubiusban. Először Liluval és Lovász Lacival alkottak egy hármast rövid ideig. Aztán eltelt X idő,, reggeli műsorok,műsorvezetők jöttek mentek,, végül összeállt a jól bevált jelenlegi formáció az országos éterben! (Sebestyén,Vadon,Rákóczi)