RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#174009  Szerző: mlaszlo

Marcii írta:Copfy Rádió az a Music FM?
Nem, az a Petőfi rádió akar lenni
 #174008  Szerző: mlaszlo

A reggeli műsor végén pedig újabban beköszön Györke Attila, ugyanúgy mint anno a Class FM-en Abaházi Csaba, és elmondja milyen zenék jönnek vele a következő órákban. A dolog szépséghibája hogy 96.4-en kívül a többi frekvencián 10 órától helyi műsorblokkok jönnek délig, más műsorvezetővel, de pl. a 90.6-on egészen délután 5-ig.
 #174007  Szerző: Marcii

Copfy Rádió az a Music FM?
 #174006  Szerző: mlaszlo

kukac írta:Az új fika-promóból azért érezni egy jó nagy adag személyes frusztrációt. :o :shock:
Nekem nagyon ellenszenves ez, mikor más fikázása megy. Ez inkább a gyengeség jele és egyáltalán nem vicces.
Eddig vártam, hátha lesz valami lefedettségi javítás Pest-megyében, de így inkább hallgatok mást.

A "Copyfi rádión" és a "Stop slágerek" között sokkal több friss slágerlistás szám megy, amik itt a Rádió1-en talán majd jövőre ha lemennek, míg itt még mindig a legalább 3 éves Don't Be So Shy a mai sláger, naponta négyszer-ötször is ...
 #174004  Szerző: tomee

A Sláger vajon most hh nem került bele a szórásba? És a Music meg miért, mikor elméletileg hónapok óta mögöttük kullognak? A Petőfi pontosan mit "copy-zik" rajtuk? :D
 #173998  Szerző: djlacee

Ezzel is csak azt érik el, hogy még ellenszenvesebbnek tűnnek...
Hozzáteszem, a kedvenc kávézómban is már a "Copyfi Rádió" szól, és nem ez.
 #173997  Szerző: Tomi76

noartist írta:,,Haló, Anikó vagyok, a muzikus"

Nehéz már ennél mélyebbre süllyedni, de ők rendre abszolválják.

A Cooky-s spot is minősíthetetlen volt '16 végén.
És a fél ország erre nyáladzik...
 #173996  Szerző: noartist

kukac írta:Az új fika-promóból azért érezni egy jó nagy adag személyes frusztrációt. :o :shock:
,,Haló, Anikó vagyok, a muzikus"

Nehéz már ennél mélyebbre süllyedni, de ők rendre abszolválják.

A Cooky-s spot is minősíthetetlen volt '16 végén.
 #173995  Szerző: kukac

Az új fika-promóból azért érezni egy jó nagy adag személyes frusztrációt. :o :shock:
  • 1
  • 595
  • 596
  • 597
  • 598
  • 599
  • 1021