RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#174027  Szerző: nyikolaj

A Copfy rádió gondolom a Petőfi.. Anikó a muzikus a Music fm.
 #174023  Szerző: Gr3g0ry

kukac írta:Az új fika-promóból azért érezni egy jó nagy adag személyes frusztrációt. :o :shock:
Régen is ez volt nem?
 #174021  Szerző: Sakál

mlaszlo írta:
noartist írta:
mlaszlo írta:A reggeli műsor végén pedig újabban beköszön Györke Attila, ugyanúgy mint anno a Class FM-en Abaházi Csaba, és elmondja milyen zenék jönnek vele a következő órákban. A dolog szépséghibája hogy 96.4-en kívül a többi frekvencián 10 órától helyi műsorblokkok jönnek délig, más műsorvezetővel, de pl. a 90.6-on egészen délután 5-ig.
Szokták hangsúlyozni, hogy csak Pesten. Lehet nem mindig, de többször hallottam már.
Ezt lehet nem hallottam, mindenesetre akkor is fura kb. 26 frekvencián felkonferálni a következő órák zenéit, miközben 25-ön más fog szólni.
Elvileg ugyanazok a zenék mennek mindenhol, csak a szöveges tartalom különböző. Ettől függetlenül szerintem se olyan jó ez így.
 #174020  Szerző: Tomi76

moby67 írta:A Petőfit meg ihlette a reggeli adás best-of-olása :vomit: Már szinte eltűnőben van náluk az élő műsor.
Igazából ennyi erővel (és ez vonatkozhat más rádiókra is) ha csak zene menne, meg fél óránként hírek, közlekedés még mindig jobb lenne mint az ismétlés. Én ilyenkor 10-ig be se kapcsolom a rádiót.
 #174018  Szerző: moby67

mlaszlo írta: Ők valószínűleg azt hiszik ez vicces, mint anno a Muzikbogyózás.
Pedig a hallgatottságot Balázsék hozták meg, nem az igazi mai slágerek...
Azt nem értem ugyanakkor, hogy a Petőfi mégis mit másolt volna le róluk. Teljesen más a műsorrend, más jellegű műsorok vannak és frissebb zenék.
Szomorú, hogy ebből áll a kreativitásuk, hogy nem egyedi ötleteik vannak, hanem hogyan tudjuk kifigurázni a konkurenseket.
A Petőfit meg ihlette a reggeli adás best-of-olása :vomit: Már szinte eltűnőben van náluk az élő műsor.
 #174016  Szerző: mlaszlo

kukac írta: És vajon nincs csak egy minimális szégyenerzete is bármelyik ott dolgozó munkatársnak emiatt, senki nem mondja az illetékesnek, hogy ezt azért talán mégse kellene, egy minimális jóízlés talán nem ártana, elvégre mégiscsak egy rádió ( lehet, hogy mások is hallják)?!... :gülü:
Ők valószínűleg azt hiszik ez vicces, mint anno a Muzikbogyózás.
Pedig a hallgatottságot Balázsék hozták meg, nem az igazi mai slágerek...
Azt nem értem ugyanakkor, hogy a Petőfi mégis mit másolt volna le róluk. Teljesen más a műsorrend, más jellegű műsorok vannak és frissebb zenék.
Szomorú, hogy ebből áll a kreativitásuk, hogy nem egyedi ötleteik vannak, hanem hogyan tudjuk kifigurázni a konkurenseket.
 #174013  Szerző: kukac

noartist írta:
kukac írta:Az új fika-promóból azért érezni egy jó nagy adag személyes frusztrációt. :o :shock:
,,Haló, Anikó vagyok, a muzikus"

Nehéz már ennél mélyebbre süllyedni, de ők rendre abszolválják.

A Cooky-s spot is minősíthetetlen volt '16 végén.
És vajon nincs csak egy minimális szégyenerzete is bármelyik ott dolgozó munkatársnak emiatt, senki nem mondja az illetékesnek, hogy ezt azért talán mégse kellene, egy minimális jóízlés talán nem ártana, elvégre mégiscsak egy rádió ( lehet, hogy mások is hallják)?!... :gülü:
 #174012  Szerző: mlaszlo

noartist írta:
mlaszlo írta:A reggeli műsor végén pedig újabban beköszön Györke Attila, ugyanúgy mint anno a Class FM-en Abaházi Csaba, és elmondja milyen zenék jönnek vele a következő órákban. A dolog szépséghibája hogy 96.4-en kívül a többi frekvencián 10 órától helyi műsorblokkok jönnek délig, más műsorvezetővel, de pl. a 90.6-on egészen délután 5-ig.
Szokták hangsúlyozni, hogy csak Pesten. Lehet nem mindig, de többször hallottam már.
Ezt lehet nem hallottam, mindenesetre akkor is fura kb. 26 frekvencián felkonferálni a következő órák zenéit, miközben 25-ön más fog szólni.
 #174011  Szerző: noartist

• 1
  • 600
  • 601
  • 602
  • 603
  • 604
  • 1027