RADIOSITE Fórum

• RADIOSITE.HU

#174584  Szerző: Marcii

Csongii írta: 2018.02.25. 15:52 Ez érdekes, én azt a feketét sokkal jobban szerettem. Számomra ez a mostani egy kalap....
+1
 #174581  Szerző: Csongii

Ez érdekes, én azt a feketét sokkal jobban szerettem. Számomra ez a mostani egy kalap....
 #174574  Szerző: Gr3g0ry

noartist írta: 2018.02.10. 19:47
Azt leírhatjátok, szerintetek min kéne változtatnunk - minden ötletet szívesen fogadunk, felülbírálunk. Egy világosabb színvilágú arculat nekem is jobban bejönne.
Ezen a túlzott fehéren kicsit csillapítani,(igen ha leveszem a fényerőt,zavaróbbá válik az olvasás)mondjuk lehetne egy nem túl világos "kék-téma".
 #174565  Szerző: kukac

Végre! Nem az a fekete, olvashatatlan felület! 10 pont! :yes: viszont a fehér alapon szürke betű majdnem ugyanaz a hatás, csak fordítva - nagyon szép, csak az olvashatóság rovására megy.
 #174350  Szerző: noartist

donder írta:
noartist írta: Egyelőre valóban nincs tervben, hogy a fórumban is lehessen keresni.
Anno moderátorként sem értettem miért, most sem értem, ezután sem fogom...
Ennyire leterhelné a db-t 1-2 keresés?
Vagy mi az oka?

Arculatot sem változtathatunk, miközben valakinek abszolút nem jön be ez a sötét design.

Megértem én, hogy az oldal nonprofit jellegű és nincs sok zsé a fenntartásra (nem tudom, csak sejtem), viszont nem hiszem el, hogy ezek az apróságok akkora nagy energiát igényelnének, hogy ne lehessen őket bekapcsolni.

:geek:
Azt leírhatjátok, szerintetek min kéne változtatnunk - minden ötletet szívesen fogadunk, felülbírálunk. Egy világosabb színvilágú arculat nekem is jobban bejönne.
 #174349  Szerző: donder

noartist írta: Egyelőre valóban nincs tervben, hogy a fórumban is lehessen keresni.
Anno moderátorként sem értettem miért, most sem értem, ezután sem fogom...
Ennyire leterhelné a db-t 1-2 keresés?
Vagy mi az oka?

Arculatot sem változtathatunk, miközben valakinek abszolút nem jön be ez a sötét design.

Megértem én, hogy az oldal nonprofit jellegű és nincs sok zsé a fenntartásra (nem tudom, csak sejtem), viszont nem hiszem el, hogy ezek az apróságok akkora nagy energiát igényelnének, hogy ne lehessen őket bekapcsolni.

:geek:
 #174343  Szerző: noartist

frekivadasz írta:
benko5009 írta:
frekivadasz írta:A fórumból. Van néhány topic, ahol értelmes dolgokról is beszélnek emberek, ahol időnként olyan információk hangzanak el, amiket utólag jó lenne visszakeresni. Pl. DX, Rádiós technikai eszközök, stb.

Sokszor azért nem írok, mert úgyis elvész a semmibe, minek strapáljam magam.
Pontosan erről van szó !
Azt hiszem, ezt elengedhetjük.
Egyelőre valóban nincs tervben, hogy a fórumban is lehessen keresni.
 #174342  Szerző: frekivadasz

benko5009 írta:
frekivadasz írta:A fórumból. Van néhány topic, ahol értelmes dolgokról is beszélnek emberek, ahol időnként olyan információk hangzanak el, amiket utólag jó lenne visszakeresni. Pl. DX, Rádiós technikai eszközök, stb.

Pontosan erről van szó !
Azt hiszem, ezt elengedhetjük.
 #174175  Szerző: Wolfman

Azt vettem észre, hogy a tulajdonosváltás óta sokkal több a hír. Ez mindenképpen pozitív, és köszönjük! :yes:
 #174083  Szerző: benko5009

Pontosan erről van szó !
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 112