RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#17564  Szerző: MrG

Attis, nekem hót nyóc, hogy közszolgálatinak vagy kereskedelminek vallja magát, legyen jó és kész. Most ez ilyen jellegtelen se-se korcs, ráadásul még szar is. Pedig milyen nagy reményekkel várta mindenki 2 éve a megújulást a MFP fórumon...

Egyébként ha már húde kétéve pezsdülünk a nagyonzenére, akkor csinálhatnának valami szép honlapot is a terméküknek, mondhatni itt a röpke alkalom(, pö... :sealed: )! Mert ez hányadék.
 #17563  Szerző: mg

Attis írta:Miután leírtam a hsz-t, már láttam, h hülyeséget írtam.
annyira nem, ezen csak kelet-magyarországi frekik vannak
 #17562  Szerző: Attis

Szabi írta:
Attis írta:
jeek írta:Kép
Ezek szerint a mi környékünk megint le van szarva... :fuckyou: Ez megint baromi nagy kampány... :vomit:
Mielőtt még kettétörnéd a monitort, régiónként más-más frekik szoktak lenni MR1 és MR2 plakátok esetében. :)
Miután leírtam a hsz-t, már láttam, h hülyeséget írtam. :fuckyou: Ez nekem szól.
Az viszont :fuckyou: , h 2 éve a reggeli műsoron és a Kulturfitneszen kívül még mindig nincs olyan műsoruk, ami megkülönböztetné őket egy keró rádiótól.
 #17561  Szerző: mg

Szabi írta:De, ezt, kiegészítve közlekedési hírekkel, élő műsorral, interaktivitással, témával. Mint Ö3. Celebek, és primitívebb bulvárhírek nélkül. Neked nem tetszene, oké. Most tetszik a "Budamárton vagyok, hamarosan folytatjuk Parov Stelarral, jön a ... itt az MR2, Petőfi Rádión"? :)
Kívánságreggel nem volt annyira proli, visszajöhetne.
az se tetszik, ahogy most van, de a Magyar Rádiótól azért várna valami pluszt az ember. élő műsor, közlekedés, interaktivitás, téma, pont azt, viszont az előbbiekben felsoroltak nélkül. legalább tíz másodpercet kelljen már gondolkodni a játékkérdésen, mondjuk. :)
 #17560  Szerző: MrG

Attis írta:
Ezek szerint a mi környékünk megint le van szarva... :fuckyou: Ez megint baromi nagy kampány... :vomit:
Mielőtt még kettétörnéd a monitort, régiónként más-más frekik szoktak lenni MR1 és MR2 plakátok esetében. :)
 #17557  Szerző: Attis

#17556  Szerző: MrG

mg írta:
Szabi írta:Egyébként ha már nagyobb hallgatottságot akarnak (különben mire fel a kampány?), akkor talán csináljanak "normálisabb", kereskedelmirádiósabb műsort... Ha a zene megvan, mint közszolgálat, akkor a körítés nemmindegy, hogy "kereskedelmies"-e vagy sem? Hallgatottság szempontjából nem, az ziher, de óertété szempontjából tuti.
mit értesz ezalatt? hozzám beszéljenek normálisan, ne nyihogjanak meg üvöltsenek, meg ne nézzenek hülyének ötödikbetelefonálónyer-játékokkal (bár már eljátszották a "Bivalybasznádon milyen frekvencián fogható a Petőfi Rádió" című borzadállyal), meg arra se vagyok kíváncsi, hogy ki hogy szereti Irénkét és milyen számot küld neki, illetve arra se, hogy melyik megélhetési celeb melyik másikkal dug. :)
De, ezt, kiegészítve közlekedési hírekkel, élő műsorral, interaktivitással, témával. Mint Ö3. Celebek, és primitívebb bulvárhírek nélkül. Neked nem tetszene, oké. Most tetszik a "Budamárton vagyok, hamarosan folytatjuk Parov Stelarral, jön a ... itt az MR2, Petőfi Rádión"? :)
Kívánságreggel nem volt annyira proli, visszajöhetne.
 #17554  Szerző: mg

Szabi írta:Nekem sötétzöldnek tűnik.
színtévesztő vagyok, bocs :)
Szabi írta:Egyébként ha már nagyobb hallgatottságot akarnak (különben mire fel a kampány?), akkor talán csináljanak "normálisabb", kereskedelmirádiósabb műsort... Ha a zene megvan, mint közszolgálat, akkor a körítés nemmindegy, hogy "kereskedelmies"-e vagy sem? Hallgatottság szempontjából nem, az ziher, de óertété szempontjából tuti.
mit értesz ezalatt? hozzám beszéljenek normálisan, ne nyihogjanak meg üvöltsenek, meg ne nézzenek hülyének ötödikbetelefonálónyer-játékokkal (bár már eljátszották a "Bivalybasznádon milyen frekvencián fogható a Petőfi Rádió" című borzadállyal), meg arra se vagyok kíváncsi, hogy ki hogy szereti Irénkét és milyen számot küld neki, illetve arra se, hogy melyik megélhetési celeb melyik másikkal dug. :)
 #17552  Szerző: MrG

mg írta:miért akarja a szürke pop felborítani a színes műfajokat? üzennek ezzel valamit?... :)
Nekem sötétzöldnek tűnik.

Egyébként ha már nagyobb hallgatottságot akarnak (különben mire fel a kampány?), akkor talán csináljanak "normálisabb", kereskedelmirádiósabb műsort... Ha a zene megvan, mint közszolgálat, akkor a körítés nemmindegy, hogy "kereskedelmies"-e vagy sem? Hallgatottság szempontjából nem, az ziher, de óertété szempontjából tuti.

(A hirdetés mondjuk nekem tetszik, de ez kurvára nem az MR érdeme, hanem a dizájnercégé.)

((lehetne egy kis koncepció a plakáton felsorolt frekvenciáknál - pl betűrend))

(((mondjuk engem kurvára nem pezsdít már fel ez a rádió)))
 #17550  Szerző: mg

miért akarja a szürke pop felborítani a színes műfajokat? üzennek ezzel valamit?... :)
  • 1
  • 607
  • 608
  • 609
  • 610
  • 611
  • 625