Glenn írta: ↑2018.06.05. 17:59Hirtelen azt hittem, hogy beregisztrált még egy betegesen csőlátású, agymosott fideszes, de látom, csak Pasa Íratta át a nevét.TechY01 írta: ↑2018.06.04. 18:58Tehát igaz. Nincs semmilyen migránsprobléma? Nyugaton a helyzet változatlan (fiatalabbak kedvéért, biztonság és növekvő életszínvonal)? Ez egyértelműen az agymosó liberális média hatása. Bizonyám.asr27 írta: ↑2018.06.04. 10:43 A rémhír tv, pedig az M1. hiszen ott szólnak agyba-főbe megállás nélkül a migránsos rémhíresztelések!Igaz...
Kíváncsi lennék, az ilyesmit állítónak van-e ismerőse odakint. Nyilván nincs, mert ha lenne, akkor volna csak valódi forrása ezzel kapcsolatban. Nekem gyerekkori barátom él kint Svédországban. Ő azért ment ki annak idején, mert céljai voltak. Anyagi és személyes biztonság. Meg is lett neki, örült is neki, mára pedig ez jórészt a múlté lett. Már azon agyal, hogy lehet, haza kéne jönnie, úgy, ahogy egyre többen teszik. És lehet köpködni, kedves libsik, bizony pont a migráncsok miatt gondolkodnak így egyre többen.
Tehát ha valaki azt állítja, nincs migránsprobléma, az vagy hülye, vagy agymosott...![]()
Na akkor szép részletesen:
Migránsprobléma, van, de közel sem akkora, mint amekkorának a fidesz nevezetű, népnyomorító, hazug maffia párt beállítja! Magyarország egy kis ország, nagyon csekély az esélye annak, hogy valaha is itt telepednének le a terroristák, akik állítólag a migránsok közé keveredve vándorolnak az EU-ba.
Egyébként pedig, 2015-ben, valóban probléma volt a migráció, de mint tudjuk akkor volt egy igen erős migránshullám, aminek azóta nyoma sincs, tehát indokolatlan a fidesz hisztizése.
Igen, van kint ismerősöm, hajajj.. nem is kevés, Lassan a volt osztályom több, mint fele, a gyerekkori barátaim 70%-a(!!!!!) nyugaton él, évek óta! Németország, Anglia, Ausztria. és milyen érdekes.... egy sem jött még haza és nem is akar. Engem is hívtak, többször is már, csak nálam az itthoni dolgok nem úgy állnak, hogy itt hagyhatok mindent. Az életszinvonal a magyarországihoz képest ég és föld. Milyen érdekes, migránsokat sem, vagy csak nagyon ritkán látnak. Nincs se balhé, se gyilkosság, se terror akció!
Miről beszélsz ember? az agyadra ment a sok M1, Echo tv vagy TV2?
Igen, te magad írtad le, hogy mi az ami nincs meg a mai napig Magyarországon: "Anyagi és személyes biztonság" !!! De sajnos ez csak a jéghegy csúcsa.
Azon agyal egy azaz 1 ismerősöd, hogy haza kéne jönnie? De sok az-az egy ember
Kik azok akik hazajöttek??? Mutass olyanokat, kérlek! Vagy összebeszéltél a fidelitas, ostoba, hazug elnökével, hogy te is ezt szájkózod, hogy egyre többen jönnek haza?? Ez HAZUGSÁG!
Agyadra ment a libsi szó! Hallod ember, Én biztos vagyok, hogy halvány lila fingod sincs róla, hogy mit jelent az, hogy Liberális!