RADIOSITE Fórum

• Társalgó

#17795  Szerző: Attis

MikySoft írta:Miért, ki állította az ellenkezőjét? Ne kertelj...
Azért, mert nem írom oda ezt a közhelyet, köcsög vagyok?
Ugyan már.

Na mind1. Felőlem akár le is zárhatjuk...
Lehet, h közhely. De ezt én fontosnak tartom.
Ha valóban egyről beszélünk - tehát általánosítani nem szabad - , akkor a vita lezárva.
 #17794  Szerző: rsite1

Miért, ki állította az ellenkezőjét? Ne kertelj...
Azért, mert nem írom oda ezt a közhelyet, köcsög vagyok?
Ugyan már.

Na mind1. Felőlem akár le is zárhatjuk...
 #17793  Szerző: Attis

MikySoft írta:Nem, mikysoft burokban él, és élből utál minden cigányt. "Ráadásul" admin. ^^
Fórum admin = kisebbségi ombudsman. ;)
Monggyá le! ^^
Komolyra fordítva: ne általánosíts! Hidd el, kellemeset is lehet csalódni "bennük". Persze nem a Józsi barát meg a Moncsicsi műsorában szereplő-félék között. De vannak köztük értékes emberek. Az már más kérdés, h valóban sok olyan cigány (és direkt ezt a szót használom, mivel a saját meghatározásuk is ez) van, akiket az ember a pokolra kíván. De "köztünk" nincsenek ilyenek?? Á dehogy.
 #17759  Szerző: rsite1

Nem, mikysoft burokban él, és élből utál minden cigányt. "Ráadásul" admin. ^^
Fórum admin = kisebbségi ombudsman. ;)
 #17756  Szerző: Mauro

Nagyon sok embernek volt negatív tapasztalta cigányokkal. Nekem is csak az volt. Elképzelhető hogy MikySoft nak is volt rossz tapasztalata velük így jogos az ellenszenv. Amúgy nem csak nálunk van így. Angol napilapba is le írták ahova cigány jár az iskolának romlik a tanulmányi átlaga és tönkre tesznek mindent. De hasonló helyzet Finn-Olasz és Spanyolországba is. Nem hinném, hogy mindenhol többség a hibás. Nálunk 120 milliárdot költöttek integrációra az említett országokba még többet. Mennyi pénz kell még nekik? Miért van, hogy többi kisebbséggel nincs ennyi gond? Múltkor vidékre mentem melózni hétköznap kik mászkáltak kint délelőtt utcákon a nyugdíjasokon kívül? Hát nem szőke hajú világos bőrű norvégok. Ha ne talán tán szoba kerül, kikkel szemben éreznek ellenszenvet a helyiek kiktől félnek természetesen az sötét szörnyektől.
Hallgasd meg ezt youtubon: Fekete Angyalok - Rajosan Az Éjszakában
Nem akarom be linkelni nem tudom hogy szabad e. Nem akarok szabály sérteni.
 #17745  Szerző: LuciFerko

http://www.magyarhirlap.hu/cikk.php?cikk=167393
Vírusfertőzésben hunyt el egy ballagás előtt álló lány. Az S220 névre hallgató kór az erre érzékenyeket pár óra alatt leterítheti.
De ez hogy lehet???? :(
 #17741  Szerző: mg

Attis írta:
MikySoft írta:Na, ezért jó a Balatonnál élni. Magas ingatlanárak = kevés cigány. :)
De azért fórum-adminként büszként cigányellenes vagy. A legkönnyebb: :sick: :vomit: Mert gondolom, neked sokat ártottak.
hagyd a picsába, fölösleges.........
 #17740  Szerző: Attis

MikySoft írta:Na, ezért jó a Balatonnál élni. Magas ingatlanárak = kevés cigány. :)
De azért fórum-adminként büszként cigányellenes vagy. A legkönnyebb: :sick: :vomit: Mert gondolom, neked sokat ártottak.
 #17739  Szerző: rsite1

Na, ezért jó a Balatonnál élni. Magas ingatlanárak = kevés cigány. :)
  • 1
  • 480
  • 481
  • 482
  • 483
  • 484
  • 541