No igen,nálam a 91,1 Kiskunfélegyháza zavarja a 91,2-t,de pl Bécset konkrétan még soha nem sikerült fognom..
Mezőtúrról meg igen..
Mezőtúrról meg igen..

Nightman írta: ↑2018.08.23. 08:44 Én nem akarok "hitetlen" lenni,de láthatnánk erről a mezőtúri bandscanról egy videót?Ennyire nem kell a jelenlegi rendszer??
Mert ha megtennéd,hogy odaállsz egy Mezőtúr várostábla elé,és ott jönnek ezzel a rádióval az alant felsorolt adók,Szegedtől,Egerig,a Pestieken át a Bécsiekig,azzal az egy méteres pálcával,akkor cserébe megigérem,hogy kalapáccsal ütöm szét a jelenlegi rendszerem,ahol 10 Méteren csücsül egy 9 elemes 3 méteres yagi V-ben, alatta 8 méteren H-ban meg egy 4 elemes.
Amiket felsoroltál jönnek nálam is,de komplett magas nagynyereségű antennával,nem egy kis pálcával.
Legyen ez egy "kihívás videó" ez úgy is divat mostanság..
Elhiszem hogy nagy érzékenységű,jó szelektivitású az a zsebcucc,de ennyire???
Mezőtúron a kis pestiek,meg Bécs?
Kiváncsi vagyok..![]()
Kovi02 írta:A kilátó É-ÉNY-i irányban erősen le van árnyékolva a hegység miatt, de mivel nem néztem meg részletesen minden frekit lehet, hogy éppen bejött volna. Egyébként a Music FM is jött gyengén.djlacee írta: ↑2018.08.21. 20:37 Hát elég szomorú, hogy mi ott nem szólunk (98.8 Radio OP), de legközelebb próbáld meg a Margit-kilátón Lékánál (Margarethenwarte)Az ilyen kilátós scanek néha egész megtévesztőek tudnak lenni,múltkor Sátoraljaújhelyen pl. a kilátó egyik oldalán tiszta kilátás volt a tokaji adóra,RDS+ST onnan minden,a másikon meg a 88,3 gyengén jött,a 101,8-t meg simán elnyomta a Zakarpattya. Ahogy látom,inkább déli vételek voltak,lehetséges,hogy az antenna arra állt.
Goldfinger15 írta: ↑2018.08.21. 15:36 Csináltam tegnap egy gyors scan-t, csak ahol megállt a kereső.
Helyszín: Kőszeg, Szulejmán kilátó
Vevő: Sangean ATS-909X
...
djlacee írta: ↑2018.08.21. 20:37 Hát elég szomorú, hogy mi ott nem szólunk (98.8 Radio OP), de legközelebb próbáld meg a Margit-kilátón Lékánál (Margarethenwarte)Az ilyen kilátós scanek néha egész megtévesztőek tudnak lenni,múltkor Sátoraljaújhelyen pl. a kilátó egyik oldalán tiszta kilátás volt a tokaji adóra,RDS+ST onnan minden,a másikon meg a 88,3 gyengén jött,a 101,8-t meg simán elnyomta a Zakarpattya. Ahogy látom,inkább déli vételek voltak,lehetséges,hogy az antenna arra állt.
Goldfinger15 írta: ↑2018.08.21. 15:36 Csináltam tegnap egy gyors scan-t, csak ahol megállt a kereső.
...
...
Kovi02 írta:Egyébként gyakran szoktam fogni még a grazi Ö1 és Ö3-at is. Szerintem is egy jó rádió ez. A Balatonon Sóstón pl. a tokaji nagyadók egész türhetően jönnek vele.Gyurii írta: ↑2018.08.13. 21:27 Komolyan Mezoturon vetted Becsbol, meg Gyularol azzal a radioval?Bécsi adó szépen szól errefelé is,a Radio Wien a 89,9-en szinte állandóan jött a kisrádióval amíg a 89,6 nem kezdte el zavarni. Az alföldi részen meg a helyiek is nagyot tudnak szólni,én pl. Orosházán a Koronát vettem Kalocsáról.![]()
Sangean ATS-909X pedig sokkal jobbat tud szerintem egy autórádiónál vagy egy tecsunnál. Ráadásul ott nem zavar helyi adó.
Gyurii írta: ↑2018.08.13. 21:27 Komolyan Mezoturon vetted Becsbol, meg Gyularol azzal a radioval?Bécsi adó szépen szól errefelé is,a Radio Wien a 89,9-en szinte állandóan jött a kisrádióval amíg a 89,6 nem kezdte el zavarni. Az alföldi részen meg a helyiek is nagyot tudnak szólni,én pl. Orosházán a Koronát vettem Kalocsáról.![]()