RADIOSITE Fórum

• RADIOSITE.HU Fórum

#179990  Szerző: noartist

asr27 írta: 2018.11.14. 19:32 Mennyit fizettek a moderátori munkáért? Jelentkeznék moderátornak, ha jól fizettek!
Annyi, hogy akkor a maffia párti fidesznyikek lesznek kimoderálva, egytől-egyig!! 😉

Élvezkedj, pasa! 😂😆 Most legalább él a fórum, eddig hónapokig úgyis halott volt 😢😭

- az ilyen részletek nem tartoznak rád
- mindenkit kiakasztas a stílusoddal (és elsősorban nem a mondanivalód tartalmával, mert ha képes vagy építő jellegű vitára, nem kerülsz szembe a szabályzattal notóriusan).
- személyeskedsz, személyeskedsz, személyeskedsz. Magadon ezt persze nem veszed észre, de ha egyszer visszanyal a fagyi, rögtön vérszemet kapsz, hogy hogy engedheti meg ezt magának a delikvens. Közben mindig ezt csinálod.
- Nem vagyok lojális senkihez, a kormányhoz főleg. Ha ennyire birizgálja a fantáziád a politikai irányultságom, akkor annyit mondok, hogy jobboldali, konzervatív vagyok. ,,Pártom" pedig nincs, hiába is próbálsz kikiáltani narancsosnak. De ha nem tud viselkedni, bármilyen irányultságú embert moderálok. Szerintem Glenn is tudna mesélni.

Szolgálhatok még valamivel az Úrnak?
 #179989  Szerző: noartist

asr27 írta: 2018.11.14. 19:25 Egy vicc ez a fórum, de komolyan. Vagyis a moderátor, meg aki ezt is moderálta. 😂😂😂😂 Ezen mit kellett moderálni? 😀
Aki ilyen hirt belájkol, hogy ellehetetlenítik Budapest két nagy hallgatottságú rádióját, az is egy vicc. 😉 Gondolom ő volt a nagy moderáló!
Én voltam, kérem alássan. :boldog:
 #179987  Szerző: asr27

Mennyit fizettek a moderátori munkáért? Jelentkeznék moderátornak, ha jól fizettek!
Annyi, hogy akkor a maffia párti fidesznyikek lesznek kimoderálva, egytől-egyig!! 😉

Élvezkedj, pasa! 😂😆 Most legalább él a fórum, eddig hónapokig úgyis halott volt 😢😭
 #179986  Szerző: Glenn

Na ugye, mondtam én. :lool:
 #179984  Szerző: asr27

Egy vicc ez a fórum, de komolyan. Vagyis a moderátor, meg aki ezt is moderálta. 😂😂😂😂 Ezen mit kellett moderálni? 😀
Aki ilyen hirt belájkol, hogy ellehetetlenítik Budapest két nagy hallgatottságú rádióját, az is egy vicc. 😉 Gondolom ő volt a nagy moderáló!
 #179983  Szerző: Glenn

noartist írta: 2018.11.14. 17:41A legkomolyabb királyságoknak is szükségük van egy udvari bolondra. :P
:lool: :lool: :lool:
Ez pont jó ide, hagyjátok sziporkázni. Most jön a cigánykerék. ^^ ^^ ^^
 #179981  Szerző: asr27

Moderálva! Ennyi.
 #179980  Szerző: noartist

asr27 írta: 2018.11.14. 14:54 Tuti, hogy fideszes kezében van ez a fórum is! Épp azt néztem, hogy az új csapattag vagy admin, minden egyes posztot belájkol, a radiosite fb. oldalán, ami a fideszes szennymédia valamelyikét fényezi! Továbbá, a tegnapi, Sláger/Music FM-es szomorú hírt is belájkolta! Nem, még véletlenül sem dühítő, vagy szomorú reagálást nyomott, hanem tetsziket. :gülü2:
Igazán kíváncsi lennék a srác véleményére, hogy ezen a híren, hogy az ország két utolsó, a jelenlegi hatalomtól viszonylag független és jelentős hallgatóbázisssal rendelkező rádiójának a tönkretételéről szóló cikken, mi a fészkes fene lájkolni való van!

Hát ez zseniáis. :D Imádunk!

A legkomolyabb királyságoknak is szükségük van egy udvari bolondra. :P

De kire gondolsz, Kedves Asr? Miféle “fideszes adminra”? 😄
 #179974  Szerző: asr27

Tuti, hogy fideszes kezében van ez a fórum is! Épp azt néztem, hogy az új csapattag vagy admin, minden egyes posztot belájkol, a radiosite fb. oldalán, ami a fideszes szennymédia valamelyikét fényezi! Továbbá, a tegnapi, Sláger/Music FM-es szomorú hírt is belájkolta! Nem, még véletlenül sem dühítő, vagy szomorú reagálást nyomott, hanem tetsziket. :gülü2:
Igazán kíváncsi lennék a srác véleményére, hogy ezen a híren, hogy az ország két utolsó, a jelenlegi hatalomtól viszonylag független és jelentős hallgatóbázisssal rendelkező rádiójának a tönkretételéről szóló cikken, mi a fészkes fene lájkolni való van!
 #179973  Szerző: Marcii

Egyébként Vajna megvette ezt a fórumot? :D
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 53