Korábban kirakta a FB-ra, hogy mégsem lesz.
Ez a rádió minden, csak nem fiatalos. Erre aztán nagy szükség volt.
Wolfman írta: ↑2019.02.09. 17:03 Úristen, pszichológiáról meg egyéni gondokról meg beteg gyerekekről beszélnek, pfuj! Hogy mernek egy közösségi rádióban ilyesmikról beszélni?A témákkal nincs baj, de szombatra valóban nagyon hosszúra nyújtották a megszólalásokat, ez így sok egyszerre. Igaz, hogy közösségi rádió és feltehetően a vállalások miatt is van, de üti egymást a hétköznap és a hétvége.![]()
Komolyra fordítva a szót, ezek fontos témák, és jó, hogy egy rádió ilyen témákat felvállal.
Wolfman írta: ↑2019.02.09. 17:18 Édes Istenem, 2 évig a Rádió 1 szlogenjén akadt fenn mindenki, és azt ismételgette, hogy "ezek nem is igazi mai slágerek", de semmi mást. Már baromira untam. Most meg azon vagytok fennakadva, hogy a Manna FM nem hangol örömre. Nincs kedvem hónapokig ezt olvasni megint, köszönöm.Nem a hallgatók hibája az, hogy a fenti rádiók egyes szignáljai köszönőviszonyban sincsenek azzal, amit az éterbe tolnak.
U.i.: még mielőtt valaki lecseszne, hogy én a rádiót védem, közölném, hogy nem, csak leírtam a véleményemet erről a jelenségről.