joe írta: ↑2019.05.12. 13:13Akkor ennyi erővel a 71.9-nek itt jönnie kéne, de még csak jelnyomig jutott a dolog.LuciFerko írta:70,76 az honnan megy?Kamjanec-Pogyilszkij mellől, Ukrajna-Románia-Moldova hármashatár közeléből...ez tőlem csak 470km, kb. 80km-re délebről ad a 70,31 MHz, de ez már Moldovából...ez is jönni szokott.
LuciFerko írta:70,76 az honnan megy?Kamjanec-Pogyilszkij mellől, Ukrajna-Románia-Moldova hármashatár közeléből...ez tőlem csak 470km, kb. 80km-re délebről ad a 70,31 MHz, de ez már Moldovából...ez is jönni szokott.
Kovi02 írta:Ukrán OIRT adók megvannak még?A közeli 71,9 ill. 70,76 ma reggel is vettem - tropóval
Kovi02 írta:Közép-Ázsiáról tudsz valamit? Arrafelé talán még üzemel pár VHF1 adó.Semmit. Tegnap 11-12ó között jött pár adó, TV-n az R4 és R5 is, de az R2 ill. R1-en szinte semmi...megörültem, hogy az orosz ASO után talán ismét tudom venni Kazahsztánt, de "negatív", talán már ott is volt ASO. OIRT-URH adójuk biztos, hogy már nincs, de lassan az oroszoknál is elfogynak az adók...ebben a táblázatban már túl sok a "nulla":
Más: miért ilyen gyenge az idei szezonkezdet? Egyszer volt eddig egy gyenge OIRT terjedés,kb. ennyi. Az elmúlt években azért ilyenkor már voltak CCIR terjedések is.