RADIOSITE Fórum

• RiseFM - Balaton - 98.9 MHz

#18420  Szerző: mlaszlo

Mi történt? Lampert Jani van a 88,1-en is, de a 98,9-től eltérő megszólalásokkal.
 #18405  Szerző: RXon

Sakál írta:Tutira nem mondhatom, de szerintem sokan vannak ilyenek.
Azt kijelenteni,hogy a nagy àtlag igénytelenül hallgat ràdiòt,szerintem erös tùlzàs.Bizti van,aki csak hàttérzajnak kapcsolja be a ràdiòt,de én azt mondom neked,hogy elöbb-utòbb ö is észreveszi a gebaszokat,és teker el ròla.
 #18402  Szerző: Sakál

Tutira nem mondhatom, de szerintem sokan vannak ilyenek.
 #18392  Szerző: RXon

Sakál írta:A nagy átlag nem figyel oda, hogy mit mond a műsorvezető, és pláne nem tűnik fel neki, ha ismétlés megy.
Ember,ezt te sem gondolhatod komolyan.
 #18389  Szerző: Sakál

RXon írta:Egyébként a nagy àtlag valòban nem agyal rajta sokat,csak belehallgat:
"Hm,a zene jò.De mi ez a szar bulvàr?És ez a hülye szövegelés?Ismétlések mennek hétvégén?És miért ilyen szar a vétel?"
És teker tovàbb.
A nagy átlag nem figyel oda, hogy mit mond a műsorvezető, és pláne nem tűnik fel neki, ha ismétlés megy.
 #18353  Szerző: mlaszlo

Sakál írta:tomee: a Rise sztem jobban össze van rakva. Érzem, hogy profik állnak mögötte (értem ezalatt a menedzsmentet elsősorban), míg a Roxynál az az érzésem, mint amikor jönnek nagy mellénnyel a hülyegyerekek, hogy "oly de fasza rádióműsort nyomatunk majd, megmutatjuk mindenkinek, hogy kell ezt csinálni", közben meg annyi közük van hozzá, mint lónak a hátúszáshoz. De lehet, hogy elfogult vagyok, és csak meguntam várni, hogy a Roxy valami hasonló lesz, mint fénykorában volt.

RXon: ez itt egy igen speciális közeg, én a nagy átlagról beszéltem. Csak nem gondolod, hogy a emberek többsége ugyanígy agyal az ilyesmiről, mint mi, akik itt vagyunk.
Ha annyira profik, akkor miért nem képesek most már negyedik hónapja rendbe rakni a 88,1-et? A sziszegést megszüntették, de most meg folyamatosan pattog, ami talán még zavaróbb is és ha jól tudom a 98,9-en is vannak gondok.

Ha jól emlékszem, akkor itt a fórumon említette valaki korábban, hogy a Daylight show alatt visszaesik az online hallgatottság is, akkor pedig nem csak ez a speciális közeg lehet elégedetlen a műsorvezetővel, hanem a többség is.
 #18352  Szerző: tomee

Valszeg párszor már leírtam, de igazából mind2 iszonyat durva hiányossággal küzd. Még mindig. Elvileg tök minimális energiabefektetéssel meg lehetne ezeket oldani, de a szokásos magyar mentalitás miatt mindenki a másikra vár, hogy megoldja, ezért nem haladnak semerre.
Erre igazából akkor jön rá az ember, mikor más kisebb, vagy esetleg külföldi rádiókba belehallgat. Hiába, a jó népnek ez is jó. Nem kell minőségi rádiót csinálni, a hallgatottság így is meg van, a többi meg ezek után tök jelentéktelen.
 #18350  Szerző: RXon

Egyébként a nagy àtlag valòban nem agyal rajta sokat,csak belehallgat:
"Hm,a zene jò.De mi ez a szar bulvàr?És ez a hülye szövegelés?Ismétlések mennek hétvégén?És miért ilyen szar a vétel?"
És teker tovàbb.
 #18349  Szerző: RXon

Sakàl!Érzed,hogy profik àllnak mögötte?????Hàt...erre hirtelen nem is tudom mit ìrjak...
Én meg azt érzem,amit a mellényes hülyegyerekekröl ìrtàl.Na,az tökéletesen passzol ràjuk.
 #18343  Szerző: Sakál

tomee: a Rise sztem jobban össze van rakva. Érzem, hogy profik állnak mögötte (értem ezalatt a menedzsmentet elsősorban), míg a Roxynál az az érzésem, mint amikor jönnek nagy mellénnyel a hülyegyerekek, hogy "oly de fasza rádióműsort nyomatunk majd, megmutatjuk mindenkinek, hogy kell ezt csinálni", közben meg annyi közük van hozzá, mint lónak a hátúszáshoz. De lehet, hogy elfogult vagyok, és csak meguntam várni, hogy a Roxy valami hasonló lesz, mint fénykorában volt.

RXon: ez itt egy igen speciális közeg, én a nagy átlagról beszéltem. Csak nem gondolod, hogy a emberek többsége ugyanígy agyal az ilyesmiről, mint mi, akik itt vagyunk.
  • 1
  • 364
  • 365
  • 366
  • 367
  • 368
  • 470