Sakál írta:tomee: a Rise sztem jobban össze van rakva. Érzem, hogy profik állnak mögötte (értem ezalatt a menedzsmentet elsősorban), míg a Roxynál az az érzésem, mint amikor jönnek nagy mellénnyel a hülyegyerekek, hogy "oly de fasza rádióműsort nyomatunk majd, megmutatjuk mindenkinek, hogy kell ezt csinálni", közben meg annyi közük van hozzá, mint lónak a hátúszáshoz. De lehet, hogy elfogult vagyok, és csak meguntam várni, hogy a Roxy valami hasonló lesz, mint fénykorában volt.
RXon: ez itt egy igen speciális közeg, én a nagy átlagról beszéltem. Csak nem gondolod, hogy a emberek többsége ugyanígy agyal az ilyesmiről, mint mi, akik itt vagyunk.
Ha annyira profik, akkor miért nem képesek most már negyedik hónapja rendbe rakni a 88,1-et? A sziszegést megszüntették, de most meg folyamatosan pattog, ami talán még zavaróbb is és ha jól tudom a 98,9-en is vannak gondok.
Ha jól emlékszem, akkor itt a fórumon említette valaki korábban, hogy a Daylight show alatt visszaesik az online hallgatottság is, akkor pedig nem csak ez a speciális közeg lehet elégedetlen a műsorvezetővel, hanem a többség is.