RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#183557  Szerző: ksimiglai

Adam írta: 2019.06.06. 20:06
Glenn írta: 2019.06.06. 17:37
Adam írta: 2019.06.06. 17:10 Ebben az esetben nincs lehetőség hiánypótlásra?
Ha lenne, akkor felszólították volna őket rá. Akkor idén nyáron kaszálhat a Part FM? Bár majdnem ugyanoda csorog a lé... :x
Hat azért nem egészen ugyanoda csorog. Ha ugyanoda menne, akkor szerintem a Part FM-et hálózatba leptettek volna már Radio1-el. Nekem valahogy úgy tűnik, hogy a Februári eset óta valami megtört, már nem megy olyan könnyen a frekik megszerzése. Azelőtt ilyen eset elképzelhetetlen volt, hogy indult két Radio1 el hálózatba kapcsolodni szándékozó cég, és mindkettőt kigolyózzák valami vélt vagy valós hulyeséggel.

Lefedettség tekintetében a 105,7 egyebkent egymagában többet ér, mint a part FM ket frekije együttvéve.
Háát lehet igazad van, viszont akkor Vajna halála tette be a kaput. Szerintem legfeljebb ha Balázsékat elengedik,csak akkor lesz itt továbbépülés, különben lassú halál, ha tényleg "kegyvesztettek" lettek. Most volt is valami jogsértés a reggeli műsorban, az pont egy jó ok lesz arra, hogy majd ne hosszabbítsanak frekvenciát, amikor eljön az ideje. És az lesz ezzel is, mint az összes többi eddigivel, megy a levesbe.

Egyébként addig is legalább megcsinálhatnák az adóhálózatot rendesre. Velencei freki??? Még mindig kaki....

A veszprémit is szerintem be lehetne úgy állítani, hogy jó legyen a Balaton déli partján.
 #183556  Szerző: ksimiglai

Ha lenne, akkor felszólították volna őket rá. Akkor idén nyáron kaszálhat a Part FM? Bár majdnem ugyanoda csorog a lé... :x
És szerintem pont ez az oka. ;)

Egyébként nem hiszem, hogy nagyot fog kaszálni a Part FM, az nem professzionális rádió. Nincs ott tudás. Csak úgy van. Azért van, hogy legyen. Én próbáltam hallgatni régebben,és bár nem is a Rádió1 a kedvencem, olyan érzésem volt, mintha 30 évet visszamentünk volna az időben. Szakmai hozzáértés 0. Az adás pedig FM-en azóta is akadozik és kaki minőségű... Hallgassátok meg pl. Damai Kata hogy szól rajta!! Hallottatok valaha ilyen mikrofonbeállítást a magyar éterben?

Nagyon sajnálom a Rádió1 miatt bezárt helyi rádiókat, de a Part FM-et pont nem sajnáltam volna. Hát nem az marad meg kb egyedül? :hit:

A politikusokat sem értem. Nem az lett volna ésszerű, hogy a jobb, hallgatottabb rádió maradjon?
 #183555  Szerző: Adam

Hat azért nem egészen ugyanoda csorog. Ha ugyanoda menne, akkor szerintem a Part FM-et hálózatba leptettek volna már Radio1-el. Nekem valahogy úgy tűnik, hogy a Februári eset óta valami megtört, már nem megy olyan könnyen a frekik megszerzése. Azelőtt ilyen eset elképzelhetetlen volt, hogy indult két Radio1 el hálózatba kapcsolodni szándékozó cég, és mindkettőt kigolyózzák valami vélt vagy valós hulyeséggel.

Lefedettség tekintetében a 105,7 egyebkent egymagában többet ér, mint a part FM ket frekije együttvéve.
 #183554  Szerző: bandika

Ha mondjuk megkapná a dráva hullám frekijét Barcson akkor egész jól le lenne fedve még Nagyatád térsége is,az is fehér folt
 #183552  Szerző: Glenn

#183550  Szerző: Adam

Ebben az esetben nincs lehetőség hiánypótlásra?
 #183547  Szerző: ksimiglai

Ezek szerint bukták a balatoni frekit???
 #183546  Szerző: adam1400

A Médiatanács – tekintettel arra, hogy a Tihany 105,7 MHz helyi médiaszolgáltatási lehetőség kereskedelmi jellegű használatára megindított pályázati eljárásban benyújtott pályázati ajánlat tartalmi szempontból érvénytelen volt - megállapítja az Mttv. 62. § (2) bekezdése és a Pályázati Felhívás 1.11.3.2. pontja alapján, hogy az Mttv. 62. § (1) bekezdésének a) pontja szerint a pályázati eljárás eredménytelen.
A Médiatanács az Mttv. 59. § (4) bekezdése szerint az Mttv. 59. § (3) bekezdés a) és d) pontjai, valamint a Pályázati Felhívás 1.10.9.2. a) és g) pontjai alapján megállapítja, hogy a Rádió Helló Kft. pályázónak a Tihany 105,7 MHz helyi kereskedelmi rádiós médiaszolgáltatási lehetőség használatára benyújtott pályázati ajánlata tartalmilag érvénytelen.
A Médiatanács döntését a honlapján és hirdetményi úton közzéteszi.
 #183545  Szerző: Marcii

Balázséknál miért kell ÁLLANDÓAN lehúzni a felénél a zenét?Hihetetlenül idegesítő.
 #183542  Szerző: Adam

Rickykeee23 írta: 2019.06.05. 07:20
Akkor ezek szerint mégsem ugyanaz mint a pécsi, mert ott Török Mónika mondja a híreket. Legalábbis Balázsék alatt. H. Horváth Lacival beszéltem (Régi Pécsi Rádió1 műsorvezetővel), hogy mizu. Az eddigi Rádió1-Pécs műsorvezetői azok mind átmentek a Pécs Fm-hez. Viszont a szerkesztője Laci maradt a Rádió1-nek is. :D Most a pécsi Rádió1-nek, de szerintem az egész Baranyai résznek Török Mónika lett a műsorvezetője illetve hírmondója. Mert Incze Annamária is (Anno Alisca, anno Rádió1-pécs hírmondója is a PécsFm-en van) De ha Kaposváron Kovács Ákos a helyi műsorvezető akkor full eltér. Végülis mindegy, de már bele lehet ebbe bolondulni. Amúgy talán, mivel, hogy megyeszékhelyről beszélünk, talán lesz helyi stúdió is idővel.
Ha jól tudom a Pécs FM valamilyen szinten kötődik a Mambo Radio Kft-hez, így érthető hogy a Mambo oda irányította a volt R1 stábját. A frekijuk (101,7 a Misina tetőről) egyébként egymagában többet ér, mint az összes Baranyai Radio1 freki együttvéve.

Abban biztos vagyok hogy nem lesz több helyi stúdió. Sőt, Gazdaságilag az a legjobb, ha minél kevesebb van, minél kevesebb alkalmazottal oldják meg a hálózatot. Most hogy Kaposvár elindult, már csak egy hiányzó freki van a Tihanyi 105,7 ami előbb utóbb elindul. Ettől kezdve már nem nagyon fognak terjeszkedni, hisz minden megyeszékhely, nagyváros le van fedve. Lehet hogy lesz még par kisebb freki, de nagy dolgokra nem számítok. Esetleg olyan lehet még, hogy egyik másik helyen lesz új frekire költözés, ahol meglévő stábbal vannak össze kapcsolódva, és ha lesz önálló frekire lehetőség, akkor pályáznak, és nyernek meg.

Ettol függetlenül ahova lehetne még frekit indítani, az Ajka-Pápa környéke, Barcs környéke, Tab környéke, a Dunántúlon itt vannak lyukak.
  • 1
  • 482
  • 483
  • 484
  • 485
  • 486
  • 1038