RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#183617  Szerző: bandika

A kaposvári frekivel kapcsolatban van valakinek tapasztalata,hogy autóban melyik irányba meddig szól el?
 #183616  Szerző: Adam

Attis írta: 2019.06.08. 21:39
5 után központi műsor megy.
Kaposváron tuti nem. 5-kor egész héten lement egy 8 (!) perces hírek, utána egy zene, aztán Kovács Ákos egy megszólalással, ezután még egy zene, aztán újra ugyanaz a 8 perces hírek..... És aztán ugyanez mégegyszer. 30-35 perc alatt ugyanaz a hírblokk 3X- :lool: A biztonság kedvéért hétfő óta ugyanaz. Már fejből tudom, mikor lesz ingyenes mammográfiás vizsgálat. :lool:
Az 5 órát Nem tudom ki írta, De valószínűleg elírás mert 5:00 és 6:00 között reggel mindenhol helyi adás megy. Pontosabban 5:55-ig, az utolsó zene 6 óra előtt már a központi adásbol megy.
 #183615  Szerző: Adam

Attis írta: 2019.06.08. 21:39 Ugye az utolsó mondatod irónia akarna lenni? ^^ Mert ellenkező esetben bődületes butaságot írtál.
A 105,7 egy elég félre sikerült freki, a HR2 (105,8) rendesen redukálja a vételkörzetet. A 98,9 (ex-Rise) sokkal jobb lenne, de az sem lenne elég a Balaton 100%-os lefedésére. A Part Fm balatoni lefedettsége 100%-os, ezen felül tökéletesen szól pl. Marcaliban, Tabon, Lengyeltótiban. (Az északi parton nem teszteltem.)
Nekem teljesen más a tapasztalatom a 105,7-el. Amikor még nem volt fehérvári freki (2017-Ben és 2018-ban átmenetileg) a és 99,4 sem, akkor 105,7-et kb fehérvartol az M7-en balatonszentgyorgyig szoktam hallgatni. Mikor leertem a faluba a domb tetőről, akkor szokott elmenn Szentgyörgyon. És semmiféle zavart nem éreztem Horvat adótól. Az északi parton Keszthelyrol kb Badacsonyig gyenge, de onnantól jó. A 99,4-el együtt tokeletes lenne.

A 92,6-101,3-at meg a Juventus rádiós időkből ismerem.
 #183610  Szerző: Attis

Adam írta: 2019.06.06. 20:06
Glenn írta: 2019.06.06. 17:37
Adam írta: 2019.06.06. 17:10 Ebben az esetben nincs lehetőség hiánypótlásra?
Ha lenne, akkor felszólították volna őket rá. Akkor idén nyáron kaszálhat a Part FM? Bár majdnem ugyanoda csorog a lé... :x
Hat azért nem egészen ugyanoda csorog. Ha ugyanoda menne, akkor szerintem a Part FM-et hálózatba leptettek volna már Radio1-el. Nekem valahogy úgy tűnik, hogy a Februári eset óta valami megtört, már nem megy olyan könnyen a frekik megszerzése. Azelőtt ilyen eset elképzelhetetlen volt, hogy indult két Radio1 el hálózatba kapcsolodni szándékozó cég, és mindkettőt kigolyózzák valami vélt vagy valós hulyeséggel.

Lefedettség tekintetében a 105,7 egyebkent egymagában többet ér, mint a part FM ket frekije együttvéve.
Ugye az utolsó mondatod irónia akarna lenni? ^^ Mert ellenkező esetben bődületes butaságot írtál.
A 105,7 egy elég félre sikerült freki, a HR2 (105,8) rendesen redukálja a vételkörzetet. A 98,9 (ex-Rise) sokkal jobb lenne, de az sem lenne elég a Balaton 100%-os lefedésére. A Part Fm balatoni lefedettsége 100%-os, ezen felül tökéletesen szól pl. Marcaliban, Tabon, Lengyeltótiban. (Az északi parton nem teszteltem.)
5 után központi műsor megy.
Kaposváron tuti nem. 5-kor egész héten lement egy 8 (!) perces hírek, utána egy zene, aztán Kovács Ákos egy megszólalással, ezután még egy zene, aztán újra ugyanaz a 8 perces hírek..... És aztán ugyanez mégegyszer. 30-35 perc alatt ugyanaz a hírblokk 3X- :lool: A biztonság kedvéért hétfő óta ugyanaz. Már fejből tudom, mikor lesz ingyenes mammográfiás vizsgálat. :lool:
 #183608  Szerző: Glenn

ksimiglai írta: 2019.06.08. 20:37 És a 96.4-nél is valóban jobb lenne az agglomerációban a Széchenyi-hegy,csak oda tudtommal a kecskeméti adó miatt nem lehet feltenni...
Ez így van, de nem is kell onnan 96,4-en adni. A 100,3 például oda van koordinálva, és eredetileg ott adott ezen a frekin a Rádió 1. Majdnem a Balatonig elszólt. De pl. a 95,3 is szecska freki, de az is néma, amióta a Klubrádió elhagyta... :shock:
(a 89,5-ről nem is beszélve :sealed: )
 #183607  Szerző: Glenn

ksimiglai írta: 2019.06.08. 20:33 Azzal is egyetértek veled,hogy a 90.6 feladata Veszprém ellátása,de mivel már most is szól valahogy a Balcsi déli partján,ahogy írod, egy kis állítgatással csodát lehetne tenni, úgy,hogy Veszprémnek nem megy a rovására.Csak mondjuk Várpalotának, tudom...
20 éve az 50 wattal a veszprémi adó jött a déli parton úgyahogy, de jött a Hármashatár-hegyen is. :)
Ha már Várpalota, ott meg volt egy Yo! Rádió, ha jól tévedek, a 97,1-en, ami RDS-sel jött Zamárdiban (nagyon szerettem, ezért emlékszem rá, mert ott hallgattam). Na az az adó is sok mindent megoldana.
 #183606  Szerző: ksimiglai

Glenn írta: 2019.06.08. 20:34 A pályáztatást hagyjuk, a legjobb környékbeli frekit odaadták a Máriának (igaz, más nem is pályázott). A törökbálinti 97,6-ról van szó, 1 kW. :x
Szerintem ha a R1 kéri, megkapja... nem kérték...
 #183605  Szerző: ksimiglai

És a 96.4-nél is valóban jobb lenne az agglomerációban a Széchenyi-hegy,csak oda tudtommal a kecskeméti adó miatt nem lehet feltenni...

A Sas hegyet meg lehetne próbálni,az M1-esen sokkal szebben szól a KLUB és a Jazzy is,mint a 96.4 és a többi freki a Citadelláról, csak hát a Sas megy Buda belső kerületeiben rosszabb...
 #183604  Szerző: Glenn

A pályáztatást hagyjuk, a legjobb környékbeli frekit odaadták a Máriának (igaz, más nem is pályázott). A törökbálinti 97,6-ról van szó, 1 kW. :x
 #183603  Szerző: ksimiglai

Azzal is egyetértek veled,hogy a 90.6 feladata Veszprém ellátása,de mivel már most is szól valahogy a Balcsi déli partján,ahogy írod, egy kis állítgatással csodát lehetne tenni, úgy,hogy Veszprémnek nem megy a rovására.Csak mondjuk Várpalotának, tudom...
  • 1
  • 464
  • 465
  • 466
  • 467
  • 468
  • 1023