RADIOSITE Fórum

• RTL Magyarország (RTL, RTL KETTŐ, RTL HÁROM, Cool TV, RTL Gold, Film+, Muzsika TV, Sorozat+)

#18572  Szerző: Pasa

Szabi írta:Amúgy nagyjából csak a köszönéseket, a warumot és a "ja, günther, ja. spritzen sie meine augen dazwischen!" jelentését tudom németből. :D
:lol: :lol: :lol:
Amúgy nagyjából én is...
 #18531  Szerző: Attis

Szabi írta:
Attis írta:
Szabi írta:Ja oké. Nem húztalak csőbe akutyamegamacskacsípjemeg. :D
(Biztos akkor nem is hülyeség!)
Lehet, nem hülyeség. De anyukám nem akar csuklani. ^^ Meg ugye ami tilos, az tilos. Ugye? ;)
Most már tényleg kíváncsivá tettél, hogy mi lehet az, ami miatt hülyeség. Én nyitott vagyok minden álláspontra mindig, úgyhogy tegyünk egy kivételt! :) Amiért persze elnézést kérünk a fórumtársaktól.

Felőlem mehet privátban is... rokonaid csuklásától nem kell tartani, miattam legalábbis biztosan nem.
Azért nem jó, h ha leírom a véleményem, mert abból megint olyan vita támadna, ami miatt egyszer már itt hagytam a fórumot.
Aki kíváncsi a véleményemre, nagyon szívesen elmondom, de ne k*rjuk szét a fórumot. Mert ahogy mifelénk mondják: " a barátság ennél sokkal többet ér."
 #18530  Szerző: MrG

Attis írta:
Lehet, nem hülyeség. De anyukám nem akar csuklani. ^^ Meg ugye ami tilos, az tilos. Ugye? ;)
Most már tényleg kíváncsivá tettél, hogy mi lehet az, ami miatt hülyeség. Én nyitott vagyok minden álláspontra mindig, úgyhogy tegyünk egy kivételt! :) Amiért persze elnézést kérünk a fórumtársaktól.

Felőlem mehet privátban is... rokonaid csuklásától nem kell tartani, miattam legalábbis biztosan nem.
 #18529  Szerző: Attis

#18528  Szerző: MrG

Ja oké. Nem húztalak csőbe akutyamegamacskacsípjemeg. :D
 #18527  Szerző: Attis

Szabi írta:
Attis írta:Warum das ein absoluter Blödsinn ist? :lol: In diesem Forum möche ich darüber nicht sprechen.
Vugyubáá! :x
Kellett nekem menőznöm itt a warummal, ebből fingnyit se értek. :lol: Magyarul tessék!

(Amúgy nagyjából csak a köszönéseket, a warumot és a "ja, günther, ja. spritzen sie meine augen dazwischen!" jelentését tudom németből. :D )
Német szakos vagyok. ^^ A lényeg, h ezen a fórumon nem fejtem ki a véleményem, miért hülyeség a cikk.
 #18526  Szerző: MrG

Attis írta:Warum das ein absoluter Blödsinn ist? :lol: In diesem Forum möche ich darüber nicht sprechen.
Vugyubáá! :x
Kellett nekem menőznöm itt a warummal, ebből fingnyit se értek. :lol: Magyarul tessék!

(Amúgy nagyjából csak a köszönéseket, a warumot és a "ja, günther, ja. spritzen sie meine augen dazwischen!" jelentését tudom németből. :D )
 #18525  Szerző: Attis

MikySoft írta:
Az MSZP és az SZDSZ ugyanis csak attól fél, hogy ha nem csökkentik a díjakat, a két csatorna keményen bánik velük hírműsoraiban a parlamenti választások alatt.
Warum kontra. :D
Ezért """hülyeség""". :x :lol:
:lol: :lol: Csak a hülye felejt. :lol: :lol:
 #18524  Szerző: Attis

Szabi írta:
Attis írta:
Mauro írta:Majtényi időt nyert a Tv2-vel és az RTL-lel szemben

http://index.hu/kultur/media/2009/05/20 ... l_szemben/
Hát ez a cikk elég hülyeség. ^^
Warum?
Warum das ein absoluter Blödsinn ist? :lol: In diesem Forum möche ich darüber nicht sprechen.
 #18523  Szerző: rsite1

Az MSZP és az SZDSZ ugyanis csak attól fél, hogy ha nem csökkentik a díjakat, a két csatorna keményen bánik velük hírműsoraiban a parlamenti választások alatt.
Warum kontra. :D
Ezért """hülyeség""". :x :lol:
  • 1
  • 187
  • 188
  • 189
  • 190
  • 191
  • 199