Sziasztok Ez a rádió az új "legjobb zenék" arculat be vezetése (2019 nyár) óta zeneileg teljesen leromlott, sosem mutat be újdonságokat sőt gyakorlatilag nem játszik 5 évnél fiatalabb zenéket. Az tény, hogy 2018 ba amikor Retro-ból Best fm lett, nagyon el cseszték az arculatot, a debreceni best fm arculatát dolgozták át, de Kautzki Armand volt az állomáshang akinek szerintem nem elég fiatalos a hangja egy zenei rádióhoz de mondjuk Vas Gábornak sem aki a debreceni best fm egyik hangja, de mindegy, és ennek a tetejébe gy ezer éves kiégett szlogent használtak, " a város ritmusa"

, szóval jól tették hogy lecserélték viszont nem értem , hogy ezzel eggyütt miért kellett a zenei kínálatukat is tönkre tenni. Mióta ezt csináltták napközben már nem is nagyon hallgatom csak reggel Norbiékat, napközbe inkább Sunshine meg rádió 1 - et. Ami érdekes hogy a debreceni best fm arculatban és zenében is maradt a régi, a play listjén látszik hogy rengeteg új zene van rajta, olyan mint anno ez is volt, nem tudom ezt minek kellett zeneileg tönkretenni , ha valakinek van ötlete nyugodtan mondja el....