RADIOSITE Fórum

• Sláger FM

#186313  Szerző: csadam

Redfox81 írta: 2020.01.19. 18:49
Az új szignálokat csak én tartom idegesítőnek? A többségüknél szinte érthetetlen a szöveg. Ez már a Ripost szignáljainál is így volt.
Jáksó műsorvezetési szokásait ismerve nem véletlen lehet így.

Más: Van ez a Slágerlista (vagy Top 40, kinek hogy tetszik). Nem lepődnék meg, ha nyárig eljutnának addig, hogy elkezdjék az éppen aktuális slágereket is játszani a 80-as, 90-es, 2000, 2010-es évek mellett.
 #186312  Szerző: ksimiglai

Így kéne maradjon ez a rádió. :D :yeah:
 #186311  Szerző: Redfox81

A Class FM-es irány szerintem jó ötlet és valóban a Juventus név sokkal inkább illene ehhez a rádióhoz. A reggeli sávot hallgatva nekem is az jutott eszembe, hogy ez átmeneti megoldás lesz.

Az új szignálokat csak én tartom idegesítőnek? A többségüknél szinte érthetetlen a szöveg. Ez már a Ripost szignáljainál is így volt.
 #186308  Szerző: tomee

adika4444 írta:
Rickykeee23 írta: 2020.01.19. 14:44Amúgy gondolom a Retró Rádió miatt váltottak irányt. Retrót nem tudják lenyomni, így próbálkoznak a Petőfi illetve a Rádió1 lenyomásában. (Már ahol lehet őket fogni!) Bochkor visszatérésének pletykája is erre utal.
Szerintem a mostani reggeli sáv csak átmenet, én is hajlok rá, hogy Bochi-t akár hallhatjuk is még itt.
Ennek így semmi értelme nem lenne. Teleplakátolták már a várost Jáksóval emiatt, hírt vertek hozzá a bulvárban, meg legyártották hozzá a szignálokat. Átmeneti megoldásra biztos, hogy nem költöttek volna ennyi pénzt.
 #186306  Szerző: adika4444

Rickykeee23 írta: 2020.01.19. 14:44 Ez a rádió már eszméletlenül ClassFm-es lett. (Ami nem biztos, hogy baj. Meglátjuk a hallgatottsági adatokat)
Ami számomra érdekes ebben a rádióban, hogy nevet váltottak azért, hogy olyanok lehessenek mint a megboldogult Sláger Rádió. Teljesen abba az irányba mozdultak el. Most pedig pont az ellenkező irányba mennek. Ennyi erővel simán lehetne még mindig Juventus Rádió. Sokkal nagyobb brand és szerintem jobban is állna a Juventus név ehhez a struktúrához mint az, hogy Sláger.

***Amúgy gondolom a Retró Rádió miatt váltottak irányt. Retrót nem tudják lenyomni, így próbálkoznak a Petőfi illetve a Rádió1 lenyomásában. (Már ahol lehet őket fogni!) Bochkor visszatérésének pletykája is erre utal.
Szerintem a mostani reggeli sáv csak átmenet, én is hajlok rá, hogy Bochi-t akár hallhatjuk is még itt.
 #186305  Szerző: Rickykeee23

Ez a rádió már eszméletlenül ClassFm-es lett. (Ami nem biztos, hogy baj. Meglátjuk a hallgatottsági adatokat)
Ami számomra érdekes ebben a rádióban, hogy nevet váltottak azért, hogy olyanok lehessenek mint a megboldogult Sláger Rádió. Teljesen abba az irányba mozdultak el. Most pedig pont az ellenkező irányba mennek. Ennyi erővel simán lehetne még mindig Juventus Rádió. Sokkal nagyobb brand és szerintem jobban is állna a Juventus név ehhez a struktúrához mint az, hogy Sláger.

***Amúgy gondolom a Retró Rádió miatt váltottak irányt. Retrót nem tudják lenyomni, így próbálkoznak a Petőfi illetve a Rádió1 lenyomásában. (Már ahol lehet őket fogni!) Bochkor visszatérésének pletykája is erre utal.
 #186295  Szerző: zenefalo

Kicsit azért szégyen, hogy Loud Luxury - Body dalát a youtube-ról másolták be! A dal végéről nem vágták ki az angol nyelvű felhívást, hogy iratkozz fel az Armada music csatornára! :lool:
 #186294  Szerző: zenefalo

zenefalo írta: 2020.01.18. 16:13 Behalás, most a Slágeren mai zenékből összeállított Top 40 megy! Bizonyos, hogy frissebb, mint az R1-listája! Az nem derül ki, hogy mi alapján van összeállítva, azért szerintem azt illene említeni. Csak egymásután 2 magyar dal is felhangzik :gülü2:
Emeltek a magyar zene arányán? Mintha jóval több hazai menne napközben is :stare:
Ez a lista már hasonlít a néhai Class 40-re!
 #186293  Szerző: zenefalo

Behalás, most a Slágeren mai zenékből összeállított Top 40 megy! Bizonyos, hogy frissebb, mint az R1-listája! Az nem derül ki, hogy mi alapján van összeállítva, azért szerintem azt illene említeni. Csak egymásután 2 magyar dal is felhangzik :gülü2:
Emeltek a magyar zene arányán? Mintha jóval több hazai menne napközben is :stare:
 #186291  Szerző: mihalylovics

rr írta: 2020.01.17. 23:33 Olyan mintha elkezdtek volna spórolni. :gülü:
Ez már jó ideje így van, pénteken 22-kor vége a Sláger DJ-nek. Szerintem nem a spórolás, egyszerűen az az idióta kötelező magyar zene arány az oka.
  • 1
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 102