RADIOSITE Fórum

• Informatika

#26431  Szerző: Pasa

Mauro írta:Másnál se akar el indulni ez videó?
Nálam se, pedig engem érdekelt volna. :(
 #26419  Szerző: mgabor

jaaajde kááár
:D
 #25873  Szerző: Zoshi

A kábelinternet megelőzte az ADSL-t

Miközben az ADSL csatlakozáson internetezők száma stagnálni látszik, addig a kábelmodemes előfizetések száma 2009 első félévében mintegy 80 ezerrel, 12 hónap alatt pedig több mint 150 ezerrel bővült.
Részletek: www.media-kabel-muhold.hu
 #18768  Szerző: centerweb

Kösz mg, igazábol kinézetileg meg a specifikációt tekintve a toshiba tetszik jobban, de az acer felé húz a szívem. nem tudom miért, lehet hogy azért mert egy évig volt acerem és szinte tökéletesen működött, de egyszer egyik percről a másikra az egész winchester felmondta a szolgálatot. Természetesen garancia lejárt. Ma volt nálam egy ugyanilyen E520, kipróbáltam mindent rajta ami nekem szükséges (videókártya hd-t mennyire bírja, hangkártya hogy szól meg mikrofon, line-in stb., wifi meg ilyenek) és minden jó volt meg az egyetlen tesztben amit találtam róla azt írják hogy nagyon strapabíró meg jó minőségű az anyaga (ezt így hogy láttam mostmár el is hiszem). Hát nagyon úgy tűnik hogy erre esik majd a választás..de majd még elválik.
 #18765  Szerző: Pasa

De jó, hogy velem ilyesmi nem történik, néznék ki okosan (bután) a fejemből. :oops:
 #18764  Szerző: LuciFerko

mg írta:
LuciFerko írta:
LuciFerko írta:na egy nehezen beszerzett 2008.12.03-as driver úgylátszik megoldotta a problémát. A hozzáadott cd meg :torgyan: ....
ma megint előjöttek a problémát, ki is szedtem.
használtasban két-háromezerért kaptál volna még egy SB-t :)
alaplapi hangod nincs?
nincs, az újkorától rossz:)
 #18762  Szerző: mg

LuciFerko írta:
LuciFerko írta:na egy nehezen beszerzett 2008.12.03-as driver úgylátszik megoldotta a problémát. A hozzáadott cd meg :torgyan: ....
használtasban két-háromezerért kaptál volna még egy SB-t :)
alaplapi hangod nincs?
 #18761  Szerző: mg

egyik kolléganőnek most vettünk eMachine-t, nekem tetszik, fürge, masszívnak tűnik, a beépített webcam és mikrofon már csak hab a tortán. kéne. :) hosszabb távú tapasztalat viszont még nincs vele, illetve a két usb kevés (főleg amikor egyszerre akarsz egeret, külső hangkártyát, mobilinternetet, pendrive-ot használni...)

nekem meg egy Toshiba Satellite A100 van két éve.

pro:
- szintén gyors, mint a szél (bár egy xp újratelepítés már nagyon időszerű :))
- tekerős hangerőszabályzó! rendes kattanós wi-fi ki/bekapcsológomb! :)
- beépített kártyaolvasó (életemben nem használtam)

kontra:
- az audiokimenetről betyárocsmány dobozhang jön
- gyenge szar felépítés, gyenge műanyaglemezek borítják; az egészet belül körbefogó fémkeret eltört (!) a bal oldali kijelzőtartónál, el lehet képzelni...
- a fényes felületek (az alját kivéve mind az) iszonyat könnyen kopnak, karcolódnak, így már elég ocsmányul néz ki
- bekapcsológomb is beszart, szerencsére az egyik multimédia-funkciógombbal be lehet kapcsolni :)
- az aksi most már jó, ha bír 15 percet, új aksi 20-30 ezer lenne...
- kurva hangos a hűtés, mindig néz mindenki, hogy hol szirénáznak :)

jó, két éve gyepálva van rendesen meg használva mindennap, de csesszemeg, arra van, hogy hordozzák, bírhatná igazán :)
végülis szeretem, de a következő laptopom hétszentség, hogy nem toshiba lesz.
 #18760  Szerző: LuciFerko

• 1
  • 311
  • 312
  • 313
  • 314
  • 315
  • 330