PM2FHN írta: ↑2020.05.27. 17:53
joe írta: ↑2020.05.27. 17:35
70,43 nem biztos, hogy dupla ugrás, Klin-ben - Moszkvától 50km-re észak-nyugatra üzemel adó...
72,11-hez gratulálok! - a 88,1 -hez nem tudok mit mondani...én inkább "Radio ????ra FM" - hallok...de bármi lehetséges...
A szlogen is stimmel, igaz, csak a vége hallható a felvételen: "Parim muusikavalik" (A legjobb zenei válogatás)
Köszönöm az azonosítást,illetve a múltkorit is. (onnan még lógok pár grúz felvétellel,ha megtalálom őket azonnal felteszem , az elmúlt napokból még van pár órányi IQ fileom amit még át se néztem,annyi ES van

)
A 70,43 szerintem se 2x ugrás,visszahallgattam az IQ-t, mintha jönne valami a moszkvai körzeti kisadó alatt,de nem biztos,majd felteszem.
Joe, nálad ma hogy jött a Közel-Kelet? Amikor te még 107MHz körül logoltál,nálam konkrétan abból az irányból semmi, csak Algéria jött oldalról.(ami szépen fel is ment 105ig). Ha már Közel-Kelet, a 95,2-n vettem a "BET T"-t, szerinted Tel Aviv,vagy másik TX is ad "T" kódot?
(amúgy a viharoknak és a vastag felhőknek mekkora hatásuk van az ES-re? Itt amint erősen beborult az ég,úgy gyengült az ES vétel,az egyik pillanatban még 102MHz körül járt a MUF,azután hirtelen eltűnt minden)