joe írta: ↑2020.06.27. 06:51 Szilárd, nyilván az IQ-kat vissza kell hallgatni, vagy ha csak az RDS adatok érdekelnek akkor elég csak egy automata RDS Datalogger kiegészítőt futtatni pl: https://www.apritch.co.uk/sdrsharp_plugins.htm...Szerintem nem off a téma, maradhat ez itt.
...én hogy csinálom? - este nem ülök le Fradi meccset nézni, hanem a délelőtt rögzített IQ-ket hallgatom vissza...bár nem mindig jön össze, mert pl. a héten határidős munka miatt este 9-ig, 10-ig dolgoztam (nyílván ezt nem úgy kell nézni, hogy folyamatosan, mert délután kicsit kiszellőztettem a fejem, majd visszaültem a laptop elé).
Joe, Kovi, ezektől a válaszoktól kicsit tartottam.
Az van velem is, mint veled Joe! Örülök, ha valós időben tudok egy kis időt szakítani a DX-re. Ez nem panaszkodás, mert aktívan telik a napom, azzal amit szeretek csinálni (család, kölkek, meló, gyümölcsös, szőlő, stb...), de azért jó lenne az IQ-fájlokba is belelátni. Telepítem a plugint, kíváncsi leszek rá! A log nagyjából megmondja, hol, mit keressek (ha jól értem a leírást). Az is nagy segítség!

Köszi és jó DX-et!
Szilárd