Rickykeee23 írta: ↑2020.06.26. 07:18
Tényleg bebizonyosodott, hogy ez a szerencsétlen Rádió akármit csinál, mindig támadva van. Eddig azt olvasgattam, hogy mi a francért nem változtatnak mert ez így unalmas. Most, hogy (szerintem teljesen jól) belenyúlnak, jönnek megint a támadó kommentek, hogy ez nem biztos, hogy jó ötlet. Akkor mégis mit csináljanak? Petőfi Rádió szerintem (!!!mégegyszer mondom, ez az ÉN véleményem!!!) a Nagyon Zene korszak után nagyon rossz rádió lett. Mégis, negyed ennyi osztást nem kap a rádió. Akinek nem tetszik az R1, az tekerjen át a közrádióra, vagy a Retróra, tegyen be egy pendrive-ot, vagy amit szeretne, és hallgassa azt. Semmi közöm az R1-hez. De ez a sok bántás már nekem szúrja a szemem.. Minden nap mikor fellépek a radiosite fórumjára, "csak" az R1-es topicban van hozzászólás. És 80%-ban osztás... Most gondolom kapom a támadásokat, hogy mit írok ilyeneket, mindenki elmondhatja a véleményét!!!
Természetesen el! Csak folyamat rossz vélemények vannak. Ebben pedig az az érdekes, hogy aki támadja a rádiót, az is folyamat ezt hallgatja. Ha ennyire nem tetszik, akkor miért hallgatja? El kell engedni az R1-et és kész.
Nekem tetszik a rádió változása! Remélem minél jobb lesz!
Ezzel én, mint a R1 korábbi kritikusa, egyetértek. Nem gondolom, hogy most éljük azt a korszakot, amikor szidni kéne ezt a rádiót, amikor épp próbál csinálni is valamit és kitörni a saját pár éve elbaltázott keretei közül. Nekem is tetszik a rádió változása, és én is remélem, minél jobb lesz. Személyemben biztosan fogtak már egy új (visszatérő) hallgatót.
Amit más rádiókról írtál, azzal sem vitatkoznék, mert ezzel a mércével valóban kaphatna a Petőfi is hideget-meleget, és tán még kétszer ennyi hozzászólást is. Ott aztán bőven lenne min javítani, hiszen hiába adnak le normális mennyiségben újdonságokat, ez nem tudja felülírni a 2016-os arculatvesztést, amikor megkaptuk a Class Fm elbutított verzióját Petőfi Rádió képében. (Az elbutulásra nem csak a napi playlist a példa, hanem az überértelmes facebookos posztjaik is.)
Visszatérve a kiindulóponthoz: szigorú bírálóként, de alapjában véve kíváncsi hallgatóként én is azt gondolom, hogy a jót is észre kell tudni venni (akár meg is írni), és jó, ha újra megemlítem, hogy ez a pozitív folyamat először a slágerlistájuk felkavarásával kezdődött, majd a 18-20 órás sávban folytatódott (már ezt is hallgatom...), tehát ezek a sávok már részemről biztosan rendben vannak. (A mixműsorok nem érdekelnek, és amiket írtok róla, hát lehet, hogy jobb is...).
Ja és ahogy még firtattuk, arról nem a rádió tehet, hogy a Dance Monkey, a RITMO, a Roses és társai manapság a "befutók", ugyanis ezeket az amerikai rádiók is tömegesen játsszák - sőt ha már rádiókat kritizálunk, az általam eddig kedvelt 977 Hits is elment az utóbbi időkben egy nagyon rossz, dögunalmas irányba - és ezt ráadásul ÉN írom... :O :O :O