Tematikus műsor = hallgatottság zuhanás. A WIM helyett is több hallgatót tartana meg az alap rotáció.
Abaházi a rádió1en? Elég érdekes lenne mondjuk, de nem lenne rossz. Danubiuszon is volt meg az említett Csizinszky Éva is.
Hát én már többször is mondtam hogy kellene női műsorvezető is a pestire még ötleteket is adtam én kikre gondolnék.
Én nem tartom olyan jónak hogy 10től 5ig Attis vezesse a műsort. Nem lehet ez neki megterhelő?
Azért is lenne jó tematikus műsorokat is készíteni úgy mint a musicon már úgy is kezdenek rájuk hasonlítani, akkor lehetnének a már említett műsor ötletek is amiket egysze rmondtam hogy lenne egy lets go vagy egy madein hungaryhoz hasonló műsor, lenne délbe egy kivi, majd délután egy roadshow szerű ahol ugyan úgy tályékoztatást kapnának az emberek a közlekedésről, az utak híreiről, lennének kitelepülések vendégek, most mehetnének a Balatonra is pl valamelyik strandra tőlem Fitti is lehetne itt is ha úgy lenne az után jönnének a mix műsorok, és így tovább.
Ezzel nem értettek egyet tudom a múltkor sem mikor felhoztam, de nem lenne ez olyan rossz koncepció. Musicon akkor miért vált ez be? Egy félországos rádión amit nagyon sokan hallgatnak az ország bármely területén, még nagyobb hallgatottságot hozhatna főleg a kitelepülések miatt is akkor még több hallgatót lehetne bevonzani így is sok embert érnek el, de úgy meg még inkább szerintem. Lenne egy rádió1car amivel járná valaki a várost, meg mennének vidékre is több városba.