RADIOSITE Fórum

• Just4Music - Miskolc

• Engedéllyel rendelkező online rádiók fóruma
Engedéllyel rendelkező online rádiók fóruma
 #202457  Szerző: nagyattila

Szerintem rendben van ez a rádió. Nyaralni voltunk Miskolcon és ott az egyik strandon volt alkalmunk egész nap hallgatni a rádiót. A Zenei összeállítás még a feleségemnek is tetszett, pedig neki nem egyszerű zeneileg megfelelni. Egy hallgatható fiatalos zenei rádió.
 #202136  Szerző: Angel

Nekem nagyon tetszik, a kocsiba szoktam hallgatni, illetve otthon is sokszor, mondjuk főzés mellett, vagy kikapcs gyanánt. Igényesen összerakott rádió, frekvencián is megállná a helyét, legalább nekik nem 60 zene forog mint a Rádio 1-en. A szignálpark, és weboldal is nagyon igényes, és itt legalább vannak hiteles programajánlók. Úgyhogy le a kalappal az alkotók előtt! :)
 #202082  Szerző: zenefalo

3 év tetszhalál után csak feléledt ez a rádió! :yeah:
 #190395  Szerző: zenefalo

Szerintem, ez is mehet a topiktemetőbe, nem hiszem, hogy elindul ugyanezen a néven bármi is.

Re:

#188653  Szerző: mjoel

yepp írta: 2020.10.03. 13:01 Külső lejátszóval hallgatom, illetve hallgatnám, de az rds : megszűnt.
A weboldalon : hamarosan ... felirat.
Nem volt hosszú életű ez a jajdenagyon beharangozott rádió.
Felvásárolták, valami nagyobb lesz belőle. :)

#188649  Szerző: yepp

Külső lejátszóval hallgatom, illetve hallgatnám, de az rds : megszűnt.
A weboldalon : hamarosan ... felirat.
Nem volt hosszú életű ez a jajdenagyon beharangozott rádió.
 #187778  Szerző: Rádiófigyelő

Írtam nekik és segítettek zenei lista ügyben. Ha esetleg olvassa a fórumot a rádió vezetősége innen üzenem, hogy köszönöm. :yes:
 #187713  Szerző: mjoel

Rádiófigyelő írta: 2020.07.04. 20:34 Segítséget szeretnék kérni. A Just4Music rádió által játszott zenéket, honnan tudom beszerezni ? Sajnos a Just4Music rádió által játszott track lista nem elérhető. A rádiók általában honnan szerzik be a zenéket ?
Előre is köszönöm.

Általában ahonnan tudják, onnan szerzik be a zenéket. A kiadók is küldik a zenei promóciókat, újdonságokat a rádióknak. Írj nekik biztos segítenek, vagy marad a Sahzam. Persze az utóbbihoz türelem is kell.
 #187707  Szerző: Rádiófigyelő

Segítséget szeretnék kérni. A Just4Music rádió által játszott zenéket, honnan tudom beszerezni ? Sajnos a Just4Music rádió által játszott track lista nem elérhető. A rádiók általában honnan szerzik be a zenéket ?
Előre is köszönöm.
 #187638  Szerző: Rádiófigyelő

Családommal együtt voltunk a Miskolctapolcai strandon, ahol a Just4Music szólt, sőt az egyik belvárosi kávézóban is ők szóltak.