RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#189277  Szerző: Adam

Garfield írta: 2020.11.28. 12:37 Balogh Vili kb. fél éve 15:00-tól van a debreceni Best-en. Talán azért megy el hamarabb, hogy odaérjen időben.
Ez kizárt. Biztos, hogy egy helyről készíti mindkét műsort. Sőt jó eséllyel mindkettő konzerv.
 #189271  Szerző: Béci09

Egyébként fasza lenne, ha legalább napközben nem kéne Balázsék bejátszásokat hallgatni, mert az utóbbi napokban legalább ötször hallottam ilyet. Felháborító.
 #189270  Szerző: Béci09

Garfield írta: 2020.11.28. 12:37 Balogh Vili kb. fél éve 15:00-tól van a debreceni Best-en. Talán azért megy el hamarabb, hogy odaérjen időben.
Akkor ez lehet az oka. Meg lehetne oldani jobban is, ez így elég béna.
 #189267  Szerző: Garfield

Balogh Vili kb. fél éve 15:00-tól van a debreceni Best-en. Talán azért megy el hamarabb, hogy odaérjen időben.
 #189266  Szerző: robert11

Balogh Vili a nyíregyin többször van hogy nem köszön el a hallgatóktól.
Amit mondtam is hogy van úgy hogy megy a zene majd hirtelen jön a reklám vagy még előtte megszólal egy másik zene valahonnan és úgy a reklám.
Egyszer visszatér még Troy is bízom benne a hazai rádiókba is.
 #189265  Szerző: Adam

Garfield írta: 2020.11.27. 10:11 A hajnali helyi sávot mindenhol végigpofázzák? A debrecenin az 1 órából az első 10 percben hosszú hírblokk megy, utána 40 perc a helyi tv beszélgetős műsorának ismétlése, egy az egyben, megszakítás nélkül, és csak 10 percnyi zene van a végén. Ez máshol is így van, vagy csak nálunk?
Nálunk Zalaegerszegen is beszélgetős műsor megy, 5-6 perc beszélgetés, majd lemegy 2 zene, és megint 5-6 perc. Ezek általában valamilyen helyi, vagy helyi kötődésű szakemberrel politikussal készült telefonos interjúk (pl könyvtár igazgató, de elég gyakran a polgármesterrel, múltkor pl a közút zala megyei igazgatójával). De kb 2 hónapja ugyanez megy szombatonként is 12-14 óra között is.

Valószínűsítem, hogy ezek a helyi sávok valamilyen szinten minden helyi frekin kicsit mások. Egyrészt múlik a szerkesztőn / szerkesztőségen is, meg azon is, hogy az adott helyi frekin milyen feltételeket támasztottak (szöveg-zene arány, stb)
 #189260  Szerző: Béci09

A nyíregyházi helyi műsorvezető mostanában rászokott arra, hogy 13:30 körül elhúzza a csíkot, és még el sem köszön a hallgatóktól. Ennyi pénzért ennyi jár :)
 #189258  Szerző: Garfield

A hajnali helyi sávot mindenhol végigpofázzák? A debrecenin az 1 órából az első 10 percben hosszú hírblokk megy, utána 40 perc a helyi tv beszélgetős műsorának ismétlése, egy az egyben, megszakítás nélkül, és csak 10 percnyi zene van a végén. Ez máshol is így van, vagy csak nálunk?
 #189245  Szerző: asr27

Szerintem meg a WIM DJ-k közül Wilcox a legjobb. Már Music Killers DJ-ként is nagyon jó zenéket szokott pörgetni.
Bárány, Hamvai, és DJ Juniortól fényévekkel jobb.
 #189229  Szerző: Béci09

Adam írta: 2020.11.25. 22:07
Béci09 írta: 2020.11.25. 18:34 A tegnapi Tiesto mix sem volt rossz, de azért én továbbra is szívesebben hallgatnék +1 óra DS-t. :)
Egyébként fogalmam sincs, hogy a világsztár DJ-knek mennyit fizet a rádió egy-egy mixért, de nem hiszem, hogy ez hosszú távon megérné nekik. Minden esetre lehetne folytatni a WIM-es bagázs gyérítését, például Yaminát teljesen nyugodtan eltávolíthatnák a büdös francba, lehetőleg minél előbb ;)
Némi ellentmondást vélek felfedezni a soraid között. Yamina a lightosabb, a normál rotációhoz közelebb álló stílust nyomja. Ugyanez Purebeat is. Sok zenét felhasznál a napi rotációból mindkettő. Pl most 22:04-kor Laidback Luke - Rolling Stone megy Yaminánál, ami egy alap rotációban lévő zene. Szóval miért is kellene elküldeni Yaminát? Metzger pedig kb középen áll. Willcox és Stately pedig ennél jóval elvontabb, a volt Music FM-es stílust nyomja. Ha már szakmai alapon nézzük a dolgokat, akkor utóbbi kettő eltávolításával kéne kezdeni.
Szerintem Yamina is szar. Érdemes belehallgatni a saját "zenéibe", meg ott van a Háborgó mélység remixe, tökéletes példa arra, amikor egy jó dalt elqrnak. A rotációs dalokból is általában ilyen leamortizált remixeket ad le. De amúgy igazad van, tényleg Wiollcox és Stately a legrosszab, viszont én yaminát utálom a legjobban az összes közül, de ez nyilván csak az én véleményem.
  • 1
  • 320
  • 321
  • 322
  • 323
  • 324
  • 1031