Kicsit talán túloztam, a R1 zeneileg (egyelőre) tényleg jó irányba halad, a dance zenék is jók, csak attól tartok, hogy Nigel Statley, Willcox és a többi jómadár "dalai" is be fognak szivárogni a rendes rotációba, nem csak az éjszakaiba.
potyi írta: ↑2020.11.29. 17:23 Például keményebb dance zenékkel napközben és Balázsék bejátszásokkal egész nap.A második már meg is valósult, és az első sincs már messze. A WIM DJ-k akusztikus terrortámadásai már állandósultak az éjszakai és a helyi sávban, szerintem pár hónapon belül a nappali rotációban is megjelennek.
Béci09 írta: ↑2020.11.28. 22:39Szerencsére a programigazgató nem osztja a véleményedet, és ez így van jólAdam írta: ↑2020.11.28. 22:00Hát el is fogok, ha ez állandóvá válik. Az még rendben van, hogy hétköznap reggel 6 és 10 óra között vannak, mert az állandó, kiszámítható, aki nem szereti őket, olyankor nem kapcsol a R1-re. Viszont eddig a többi műsor teljesen balázsmentes volt, legfeljebb a nyereményjátékaikról beszéltek, most meg itt van ez. Aki szereti a R1-et, de a 3 lókötőt nem, most már napközben sem tudja kikerülni őket, így marad az elakpcsolás. Szerintem ez így nem olyan jó. Amúgy is milliószor jobb volt Balogh Esperes reggeli műsora, kár volt lecserélni Balázsékra. Nekik a petőfihez kellet volna menniük, pont egy színvonalon vannak vele.Béci09 írta: ↑2020.11.28. 14:38 Egyébként fasza lenne, ha legalább napközben nem kéne Balázsék bejátszásokat hallgatni, mert az utóbbi napokban legalább ötször hallottam ilyet. Felháborító.Nincs vele semmi gond.
El lehet kapcsolni...
Adam írta: ↑2020.11.28. 22:00Hát el is fogok, ha ez állandóvá válik. Az még rendben van, hogy hétköznap reggel 6 és 10 óra között vannak, mert az állandó, kiszámítható, aki nem szereti őket, olyankor nem kapcsol a R1-re. Viszont eddig a többi műsor teljesen balázsmentes volt, legfeljebb a nyereményjátékaikról beszéltek, most meg itt van ez. Aki szereti a R1-et, de a 3 lókötőt nem, most már napközben sem tudja kikerülni őket, így marad az elakpcsolás. Szerintem ez így nem olyan jó. Amúgy is milliószor jobb volt Balogh Esperes reggeli műsora, kár volt lecserélni Balázsékra. Nekik a petőfihez kellet volna menniük, pont egy színvonalon vannak vele.Béci09 írta: ↑2020.11.28. 14:38 Egyébként fasza lenne, ha legalább napközben nem kéne Balázsék bejátszásokat hallgatni, mert az utóbbi napokban legalább ötször hallottam ilyet. Felháborító.Nincs vele semmi gond.
El lehet kapcsolni...