asr27 írta: ↑2020.12.26. 21:21
Figyelj! A másik topikban már leírtam, attól, hogy neked és még pár embernek nem tetszenek a WIM DJ-k zenéi, attól még nekem, és másoknak még tetszik és nagyon örülök, hogy végre tényleg igazi mai slágereket játszanak, ami alap egy fiatalos, modern rádióban. Tudod mi az undorító? Az, hogy itt hisztizel, hónapok óta, az helyett, hogy ha nem tetszik az irány akkor átkapcsolnál egy másik rádióra, bőven van a te ízlésednek megfelelő, csicskapopot játszó rádió!
Willcox és Nigel Stately legújabb zenéi pedig nagyon is rádióbarát kategória.
Jó lenne most már befejezni a rinyát! Én sem hiszitizek a petőfi vagy a rettyó topikban, hogy miért játsszanak számomra teljesen hallgathatatlan magyar retteneteket!
Szerintem egy rádiónak az lenne a dolga, hogy a célcsoportja által valóban kedvelt zenéket játssza. Ennek a kritériumnak a legjobban jelenleg a sláger FM és pár vidéki rádió felel meg. Nyilván mindenki igényeinek nem lehet megfelelni, de a R1 szándékosan távolodik ettől, mert rétegzenéket játszik (igen, nigel sately, willcox, elderbrook és társaik RÉTEGZENÉT játszanak, hiába állítod, hogy nem). Tulajdonképpen az történik, hogy a zenei szerkesztő fokozatosan rétegrádiót csinál a R1-ből, a programigazgató meg ölbe tett kézzel nézi, ami nem feltétlenül lenne baj, de ha ez a szándékuk, akkor adják el a vidéki frekiket, és foglalják el a music fm piaci helyét!
(Egyébként arról is ugyanez a véleményem, amit a petőfi csinál, hogy a senki által nem ismert, f***szes magyar előadók zenéit tolja rotációban, csak azt azóta nem hallgattam, mióta gumimaci magazin vagy mi a t*köm előfizetést sóztak a hallgatóikra, mint nyereményt.)