RADIOSITE Fórum

• Gold FM - Eger, Tatabánya

#18992  Szerző: Obladioblada

Kicsit eltérnék a témától. Nem tudom emlékszünk e Veres Gáborra és a körülötte kialakult magyar nemzetes hisztériára. Úgy olvasom előléptették ^^ :
boon.hu írta:A hónap elején három magánszemély, dr. Halmai Gyula, a Miskolc Holding Zrt. elnök-vezérigazgatója, Vámos Csaba, aki Wicha József régi kollégája, valamint Veres Gábor, a Gold FM Rádió ügyvezetője hozta létre a Diósgyőri Labdarúgás Támogatásáért Alapítványt
Szeretnék én lenni az első, aki gratulál. Ennyi a lényeg a cikkből, ami minket érdekel. A többi nem fontos, csak megint csődbe megy a diósgyőri foci, megszoktuk. Ám ha valakit érdekel, itt a link:

http://www.boon.hu/hirek/SPORT/DVTK/cik ... 6-07564076
 #18990  Szerző: Andrew5

igen van ami tiszta de azt a szomszédos ország nem engedi... ennyi...
 #18989  Szerző: nyikolaj

Hm...Én kapásbol mondok hatot.És semmi nem zavarja.
 #18988  Szerző: Andrew5

nyikolaj írta:Andrew!Te elhiszed,azt a mesét,hogy Miskolcon nincs megpályázhato freki?!Ugyan!Nevetséges! :shoot:
Valóban nincsen ugyanis külsős céggel ker3estettem volna 3 napig méricsgéltek orba szájba de nincsen...

Sajnos ami jó lenne azt már a szomszédok lefoglalták mert hát nekik át lehet szólni na de nekünk.... :cry:
 #18985  Szerző: nyikolaj

Ja!Vagy az R1, vagy a Klub!Tutti,hogy ezek kötül valamelyik.(Személy szerint azt mondom,hogy inkább akkor a R1 legyen)
 #18983  Szerző: LuciFerko

Sajnos a Klub 10000% hogy rástartol majd a frekire :(
 #18981  Szerző: VidámSrác

nyikolaj írta:Azon dilemmázom,hogy mikor szurhatta el Miskolc,hogy a többi város leelőzi(rádios piacát)
nem hiszem, hogy innen kellene megközelíteni a dolgot.
magyarországon egy vidéki nagyvárosban szerintem nagyjából két helyben működő kereskedelmi rádió tud úgy érvényesülni, hogy megvan a kellő hallgatottsága ahhoz, hogy népszerű tudjon maradni és profitot tudjon termelni. a többi legfeljebb csak vegetál.
debrecenben sincs több: az fm95 és a max ilyen, az összes többi hallgatottsága elhanyagolható. (a rádió 1 ugye hálózatos, csak azért tartják a helyi szerkesztőséget mert ilyen a szabályozás, a fun-t senki sem hallgatja, a friss pedig városközeli, nonprofit talk formátumú, szintén alig hallgatott adó.)
nyíregyházán a népszerű sunshine és a gold fm mellett nagyon úgy tűnt, hogy a retro áll vesztésre, de szerencsére összekapták magukat és jól jön nekik a gold közeli megszűnése.
miskolcon ha így számoljuk 3 helyi frekvencia van - ami tehát nem feltűnően kevesebb, mint máshol - csak az itteni rádiótulajdonosok finoman fogalmazva balfaszul állnak az egészhez. az egyik eladja egy terjeszkedő hálózatnak, a másik pedig miközben nyíregyházáról kézpeli el az irányítást szarik a törvényre, és nem teljesíti kötelezettségeit. szóval miskolc ebből a szemszögből vizsgálva nem bűnös város, csak szerencsétlen a helyi rádiózást tekintve. persze a hatóságok sem nagyon igyekeznek megoldani ezt a szerencsétlenséget...

mindegy is, aki majd megkaparintja a 101,6-ot, illetve aki a gold fm frekvenciájára tör, kiskirálynak érezheti magát ebben a városban (ha ügyesek, akkor mind a kettő is akár egyszerre) annyi lehetőség van itt, és annyira hiányzik már az ittenieknek az igazi helyi rádió feelingje. már csak abban kell reménykedni, hogy mindez még ebben az évezredben bekövetkezik és abban, hogy ne valami rádió 1 vagy klub telepedjen meg miskolcon.
 #18973  Szerző: nyikolaj

Nem biztos,hogy rémeket látsz.Az én verziom az,hogy lehet rájöttek valoban kell még rádio Miskolcra,mivel Ny.H-a ugyanannyi rádioval rendelkezik mint a borsodi megyeszékhely.És a kisebb lakosságu,és területü Ny.H ne szerepeljen már egy lapon Miskolccal.Tehát a 101.6 ha meglesz,akkor leszünk egálba Tirpák várossal,mert neki ott van ha jol tdom a 91.1mhz.Azon dilemmázom,hogy mikor szurhatta el Miskolc,hogy a többi város leelőzi(rádios piacát)
 #18971  Szerző: VidámSrác

Obladioblada írta:Lehet, hogy nem kapcsolódik szorosan ide, de mindenképpen érdekes, az első része legalábbis (a másodikról már volt szó többször):

39. 574/2009. Miskolc és Nyíregyháza települések médiapiaci helyzet-elemzése, valamint a Miskolc 101,6 MHz jogosultság pályáztatására vonatkozói igény

http://ortt.hu/jegyzokonyvek/napirend-2 ... 110738.pdf

Várom a csütörtököt. Meg, hogy felkerüljön róla a jegyzőkönyv.
kíváncsi vagyok, hogy minek okán rendel meg egy felmérést a hatóság a két megyeszékhely médiapiaci helyzetéről. jó, persze benne van az is, hogy elbír-e ez a két nagyváros egy harmadik és egy első igazán helyi rádiót, ám én érzek mögötte olyan tartalmat is, hogy az a fránya gold fm, amelyik x hónapja illegálisan sugároz e két városban mekkora szeletet vág a reklámtortából és falatozik belőle ergó a legális adók kárára. persze lehet, hogy csak rémeket látok...
 #18962  Szerző: nyikolaj

Akkor sincs igazság.Mondjuk erre rájöttem már korábban is!
  • 1
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • 222