RADIOSITE Fórum

• Best FM - Debrecen - 104.6 MHz

#190068  Szerző: Garfield

biv624 írta: 2021.02.04. 07:54 Akkor ha megengeded, leírom a valóságot is, hogy mi történt hétfő délután. :) A dal előadója derecskei, vagyis helyi, így mindenképp helye van egy helyi rádióban. A dal maga hárommilliós nézettséget produkált, ami brutális teljesítmény. Nem, a dalt nem játszottuk le, 15 másodperc hangzott el belőle. Az előadóval, Emillel beszélgettünk, aki a környéken ismert és elismert zenész. Alázattal, tisztelettel végzi a munkáját. Ő maga is elmondta, hogy a dal poénból született, ő is így kezeli. Szerintem sokat lehetett a hozzáállásából okulni... :)
Ezek szerint nem figyeltem eléggé amikor az interjú ment, köszi hogy leírtad ezt, így már én is másképp látom a dolgot. Picit jobban utánanéztem Emil munkáságának, és maximálisan egyet kell értenem veled, tényleg nagyon tehetséges. Az viszont eléggé elszomorító, hogy a normális, értéket képviselő dalain párezer megtekintés van, ezen a borzalmon meg 3,5 millió, de hát ez már társadalmi szintű probléma. Az interjúk nagyon jók szoktak lenni, pl. a múlt héten a bélyeggyűjtő srác, de szerintem elég lenne mondjuk 2 hetente egy, a régi délutánban is ritkán volt interjú, meg reggel Fazekas Lacinál se nagyon szokott lenni, nem mondom hogy egyáltalán ne legyen, csak ritkábban. Lehetne másba is fektetni az energiát, pl az Euro top 40-be, többször írtam már a fórumban, hogy a jelenlegi formájában elég unalmas, de ettől eltekintve szerintem a legjobbak vagytok az országban. :)
 #190067  Szerző: Rickykeee23

biv624 írta: 2021.02.04. 10:41
gyuri133 írta: 2021.02.02. 16:38
Lion2005 írta: 2021.02.01. 17:45
Gondolom a mai "Spártaikemál veretős" mélyinterjúra gondolsz, ami... hát tényleg nem volt a szakma csúcsa, de azért ne egyetlen adás alapján ítéljünk már meg egy műsor. Szerintem teljesen rendeben van, az interjúk döntő többsége nagyon profi és érdekes, és a témák is nagyon jók, amikhez hozzászólhatnak a hallgatók, nem olyan erőltetett az egész, mint pl. a Petőfi délutáni műsora. Egyébként Vilmos "elődje" is gyakran mondott oda nem illő dolgokat a műsorban, a használt bugyik felvásárlásától kezdve a vizeletivás állítólagos jótékony hatásáig, szóval nem hiszem, hogy csökkent volna a színvonal. :)
Az irányvonalat kell nézni, és az elég aggasztó. Lehet hogy jövő hónapban már Alekosz meg Dögös Robi interjú lesz, aztán pisloghatunk. Nem is értem, hogy minek kell ennyi interjú, ez egy zenei rádió! Nem tudom minek kellett idehozni ezt a hülyét, Pálóczi ezerszer jobb volt. Vele amúgy mi történt? Van rá esély, hogy vissza jöjjön?
Irányvonal? Egyetlen interjú volt, aminek a lényege az volt, hogy egy kiváló zenész miért csak akkor érdekel bárkit, ha ilyen trash tartalmat készít. Ezt az irányvonalat büszkén vállalom. Üdvözlettel: a "hülye, akit idehoztak" :)
Vili, szerintem nem kell ezzel törődnöd. Nem hinném, hogy kellene magyarázkodnod. Jól csináljátok, amit csináltok. Egy ilyen interjú szerintem simán belefért. Amúgy, ha jól látom egy embernek nem tetszett a jelenlévők közül. Debrecen leghallgatottabb rádiója vagytok, szóval nem hinném, hogy gond lenne veletek ;)
Mondom ezt én, aki Baranya Megyében lakik egy kis falucskában és titeket hallgat! :yeah:
 #190065  Szerző: biv624

gyuri133 írta: 2021.02.02. 16:38
gyuri133 írta: 2021.02.01. 15:49 A délutáni műsor színvonal tekintetében megérkezett a Rádió 1 Balázsék szintjére... :( :(
Gondolom a mai "Spártaikemál veretős" mélyinterjúra gondolsz, ami... hát tényleg nem volt a szakma csúcsa, de azért ne egyetlen adás alapján ítéljünk már meg egy műsor. Szerintem teljesen rendeben van, az interjúk döntő többsége nagyon profi és érdekes, és a témák is nagyon jók, amikhez hozzászólhatnak a hallgatók, nem olyan erőltetett az egész, mint pl. a Petőfi délutáni műsora. Egyébként Vilmos "elődje" is gyakran mondott oda nem illő dolgokat a műsorban, a használt bugyik felvásárlásától kezdve a vizeletivás állítólagos jótékony hatásáig, szóval nem hiszem, hogy csökkent volna a színvonal. :)
Az irányvonalat kell nézni, és az elég aggasztó. Lehet hogy jövő hónapban már Alekosz meg Dögös Robi interjú lesz, aztán pisloghatunk. Nem is értem, hogy minek kell ennyi interjú, ez egy zenei rádió! Nem tudom minek kellett idehozni ezt a hülyét, Pálóczi ezerszer jobb volt. Vele amúgy mi történt? Van rá esély, hogy vissza jöjjön?
Irányvonal? Egyetlen interjú volt, aminek a lényege az volt, hogy egy kiváló zenész miért csak akkor érdekel bárkit, ha ilyen trash tartalmat készít. Ezt az irányvonalat büszkén vállalom. Üdvözlettel: a "hülye, akit idehoztak" :)
 #190064  Szerző: biv624

gyuri133 írta: 2021.02.01. 15:49 A délutáni műsor színvonal tekintetében megérkezett a Rádió 1 Balázsék szintjére... :( :(
Hidd el, hogy én is tisztában vagyok vele, hogy a témaválasztás eléggé határeset volt. De nem gondolom, hogy összedőlt volna a világ. Az interjú pedig szerintem nagyon is érdekes volt. Maga Emil is elmondta, hogy ő sajnálja a legjobban, hogy egy ilyen trash zene ilyen nézettséget tud produkálni. A "Balázsék szintje" pedig az ország egyik leghallgatottabb szintje. Úgyhogy bárcsak ott lenne a műsorom! :)
 #190063  Szerző: biv624

Garfield írta: 2021.02.02. 10:25
Gondolom a mai "Spártaikemál veretős" mélyinterjúra gondolsz...
Hát erre tényleg nem tudok mit mondani. Még le is játszották azt a borzalmas "dalt". Nálam ez elkapcsolási faktor lett volna, HA lenne másik hallgatható rádió. :( Remélem nem lesz több ilyen.
Akkor ha megengeded, leírom a valóságot is, hogy mi történt hétfő délután. :) A dal előadója derecskei, vagyis helyi, így mindenképp helye van egy helyi rádióban. A dal maga hárommilliós nézettséget produkált, ami brutális teljesítmény. Nem, a dalt nem játszottuk le, 15 másodperc hangzott el belőle. Az előadóval, Emillel beszélgettünk, aki a környéken ismert és elismert zenész. Alázattal, tisztelettel végzi a munkáját. Ő maga is elmondta, hogy a dal poénból született, ő is így kezeli. Szerintem sokat lehetett a hozzáállásából okulni... :)
 #190061  Szerző: Garfield

gyuri133 írta: 2021.02.02. 16:38 ...ezt a hülyét...
Szépen beszéljél.
gyuri133 írta: 2021.02.02. 16:38 Az irányvonalat kell nézni, és az elég aggasztó.
Szerintem meg teljesen rendben van a műsor, a mai adást is végighallgattam, és semmi kivetnivaló nem volt benne.
gyuri133 írta: 2021.02.02. 16:38 Pálóczi ezerszer jobb volt. Vele amúgy mi történt? Van rá esély, hogy vissza jöjjön?
Az ő távozásának körülményeiről nem tudok nyilatkozni, tavaly március 31-én minden extra nélkül elköszönt, aztán másnap már nem jött. Kár, hogy elment, mert őt is egy nagyon profi műsorvezetőnek tartom. Főleg az Euro TOP 40-et sajnálom, nagyon jól vezette. Nem hiszem, hogy visszajön, már a Campusnál dolgozik a reggeli műsorban.
 #190050  Szerző: gyuri133

#190044  Szerző: Garfield

Gondolom a mai "Spártaikemál veretős" mélyinterjúra gondolsz...
Hát erre tényleg nem tudok mit mondani. Még le is játszották azt a borzalmas "dalt". Nálam ez elkapcsolási faktor lett volna, HA lenne másik hallgatható rádió. :( Remélem nem lesz több ilyen.
 #190036  Szerző: Lion2005

Gondolom a mai "Spártaikemál veretős" mélyinterjúra gondolsz, ami... hát tényleg nem volt a szakma csúcsa, de azért ne egyetlen adás alapján ítéljünk már meg egy műsort. Szerintem teljesen rendeben van, az interjúk döntő többsége nagyon profi és érdekes, és a témák is nagyon jók, amikhez hozzászólhatnak a hallgatók, nem olyan erőltetett az egész, mint pl. a Petőfi délutáni műsora. Egyébként Vilmos "elődje" is gyakran mondott oda nem illő dolgokat a műsorban, a használt bugyik felvásárlásától kezdve a vizeletivás állítólagos jótékony hatásáig, szóval nem hiszem, hogy csökkent volna a színvonal. :)
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 33