biv624 írta: ↑2021.02.04. 07:54
Akkor ha megengeded, leírom a valóságot is, hogy mi történt hétfő délután.
A dal előadója derecskei, vagyis helyi, így mindenképp helye van egy helyi rádióban. A dal maga hárommilliós nézettséget produkált, ami brutális teljesítmény. Nem, a dalt nem játszottuk le, 15 másodperc hangzott el belőle. Az előadóval, Emillel beszélgettünk, aki a környéken ismert és elismert zenész. Alázattal, tisztelettel végzi a munkáját. Ő maga is elmondta, hogy a dal poénból született, ő is így kezeli. Szerintem sokat lehetett a hozzáállásából okulni...
Ezek szerint nem figyeltem eléggé amikor az interjú ment, köszi hogy leírtad ezt, így már én is másképp látom a dolgot. Picit jobban utánanéztem Emil munkáságának, és maximálisan egyet kell értenem veled, tényleg nagyon tehetséges. Az viszont eléggé elszomorító, hogy a normális, értéket képviselő dalain párezer megtekintés van, ezen a borzalmon meg 3,5 millió, de hát ez már társadalmi szintű probléma. Az interjúk nagyon jók szoktak lenni, pl. a múlt héten a bélyeggyűjtő srác, de szerintem elég lenne mondjuk 2 hetente egy, a régi délutánban is ritkán volt interjú, meg reggel Fazekas Lacinál se nagyon szokott lenni, nem mondom hogy egyáltalán ne legyen, csak ritkábban. Lehetne másba is fektetni az energiát, pl az Euro top 40-be, többször írtam már a fórumban, hogy a jelenlegi formájában elég unalmas, de ettől eltekintve szerintem a legjobbak vagytok az országban.