RADIOSITE Fórum

• Best FM - Debrecen - 104.6 MHz

#190222  Szerző: potyi

Én drukkolok a helyi rádiózásnak, de jelen esetben más kérdés, hogy minek van nagyobb gazdasági racionalitása.
 #190219  Szerző: almos629

potyi írta: 2021.02.15. 19:56 Hát épp ezaz, hogy eleszi a Retro és a R1 elől a hallgatót. :oops:
Az meg olyan mindegy, hogy a korábbi tulajdonos mit kért szépen X éve...
A "korábbi tulajdonos" még mindig ott van, ő a programigazgató és a cég társügyvezetője. Nyilvánvaló, hogy a 103.9-hez hasonlóan ezt is átalakították volna 2019-ben, de nem így történt, mert tartották magukat a megállapodáshoz. Gondolom (remélem), hogy ez a jövőben így lesz, DE ha feltételezzük, hogy mégis felszámolják a Best helyi műsorát, akkor az önkormányzati médiacentrum nyilván kihasználná a helyzetet, kidobná a R1-et és új helyi rádiót indítana, ami nyilvánvalóan átvenné a Best piaci szerepét. A dolgok csak annyiban változnának, hogy a piacvezető helyi adás bevételei nem a R1-csoporthoz kerülnének, tehát jobban teszik, ha nem piszkálnak bele a debreceni rádiós piacba. :)

Egyébként a R1-et egyáltalán nem hallgatják, és soha nem is hallgatták agyon, a Retro-nak pedig szinte nincs is hallgatottsága. Nem gondolom, hogy ezen bármilyen módszerrel lehetne változtatni. Inkább a Petőfi kerülne ki nyertesen a Best esetleges bedarálásából, mert zeneileg az áll hozzá a legközelebb.
 #190217  Szerző: potyi

Hát épp ezaz, hogy eleszi a Retro és a R1 elől a hallgatót. :oops:
Az meg olyan mindegy, hogy a korábbi tulajdonos mit kért szépen X éve...
 #190216  Szerző: almos629

Béci09 írta: 2021.02.15. 01:12 Közben az EU TOP40 szép csendben megszűnt? :o A honlapon a január 10-i lista van kint, pedig azóta már eltelt pár hét...
Nem szűnt meg, változatlan időpontban, vasárnap délután 2-kor és szerdán este 8-kor van, igaz, tavaly április óta műsorvezetés nélkül. A honlapon lévő lista sajnos van, hogy hetekig-hónapokig nem frissül, de ez nem új keltű, úgy tudom, hogy a honlap indulása óta így megy.
potyi írta: 2021.02.15. 16:40 Ne legyenek illúziók, úgyis itt is a központi műsor lesz rövid időn belül...
Ezt honnan gondolod? Szerintem biztosan nem lesz ilyen, egyrészt azért, mert a két legnagyobb vételkörzetű helyi rádiót (Gong, M) is stabilan veri a hallgatottsága, másrészt azért, mert amikor a Rádió 1-csoport felvásárolta, a tulajdonos kikötötte, hogy nem kapcsolhatják hálózatba, és nem szólhatnak bele a műsorkészítésbe. Tavaly ugyan volt egy kisebb mértékű leépítés, de ez (szerintem) csak anyagi okokra vezethető vissza.
 #190215  Szerző: potyi

Ne legyenek illúziók, úgyis itt is a központi műsor lesz rövid időn belül...
 #190203  Szerző: Béci09

Közben az EU TOP40 szép csendben megszűnt? :o A honlapon a január 10-i lista van kint, pedig azóta már eltelt pár hét...
 #190085  Szerző: almos629

Sziasztok!
Csak nagyjából vágom, hogy miről vitatkoztok, de tisztázásképp írok pár gondolatot:
- az említett interjú nem volt hosszabb 8-9 percnél, és 4 megszólalásra volt szétbontva. A dalból valóban 2x kb. 15 másodpercet játszottak le. Nem lehet mondani, hogy ne fért volna bele ez az egész a rádió stílusába.
- Igen, Vili műsora más stílusú, mint Józsié volt, mindkettőt lehet szeretni és nem szeretni, de nem kötelező hallgatni. Ha nem tetszik, ne hallgasd, de a személyeskedés, a másik szidása nem megoldás semmire.
- Laciról is egy kicsit több tisztelettel beszélj, sok-sok éve hatalmas odaadással készíti a műsorát, véleményem szerint teljesen profin.
-Részemről is +1 az Euro TOP 40-nek!
Szép hétvégét mindenkinek! :)
 #190081  Szerző: biv624

gyuri133 írta: 2021.02.04. 19:38
biv624 írta: 2021.02.04. 10:41 Irányvonal? Egyetlen interjú volt, aminek a lényege az volt, hogy egy kiváló zenész miért csak akkor érdekel bárkit, ha ilyen trash tartalmat készít. Ezt az irányvonalat büszkén vállalom. Üdvözlettel: a "hülye, akit idehoztak" :)
Lehet hisztizni meg félremagyarázni, csak az attól még nekem van igazam.
biv624 írta: 2021.02.04. 08:52 Úgyhogy bárcsak ott lenne a műsorom! :)
Ebben teljesen egyetértünk.
Garfield írta: 2021.02.04. 13:55 meg reggel Fazekas Lacinál se nagyon szokott lenni
Ja, csak ő meg állandóan rápofázik a zenére, meg egyébként is senkit sem érdeklő hülyeségekről beszél, jó hosszan. :vomit: Nem is tudom, hogy melyik a rosszabb. Remélem záros határidőn belül megszűnik az egész!
Azt hiszem, ezt is le is zárhatjuk. :)
 #190076  Szerző: gyuri133

biv624 írta: 2021.02.04. 10:41 Irányvonal? Egyetlen interjú volt, aminek a lényege az volt, hogy egy kiváló zenész miért csak akkor érdekel bárkit, ha ilyen trash tartalmat készít. Ezt az irányvonalat büszkén vállalom. Üdvözlettel: a "hülye, akit idehoztak" :)
Lehet hisztizni meg félremagyarázni, csak az attól még nekem van igazam.
biv624 írta: 2021.02.04. 08:52 Úgyhogy bárcsak ott lenne a műsorom! :)
Ebben teljesen egyetértünk.
Garfield írta: 2021.02.04. 13:55 meg reggel Fazekas Lacinál se nagyon szokott lenni
Ja, csak ő meg állandóan rápofázik a zenére, meg egyébként is senkit sem érdeklő hülyeségekről beszél, jó hosszan. :vomit: Nem is tudom, hogy melyik a rosszabb. Remélem záros határidőn belül megszűnik az egész!
 #190069  Szerző: Rickykeee23

Garfield írta: 2021.02.04. 13:55
biv624 írta: 2021.02.04. 07:54 Akkor ha megengeded, leírom a valóságot is, hogy mi történt hétfő délután. :) A dal előadója derecskei, vagyis helyi, így mindenképp helye van egy helyi rádióban. A dal maga hárommilliós nézettséget produkált, ami brutális teljesítmény. Nem, a dalt nem játszottuk le, 15 másodperc hangzott el belőle. Az előadóval, Emillel beszélgettünk, aki a környéken ismert és elismert zenész. Alázattal, tisztelettel végzi a munkáját. Ő maga is elmondta, hogy a dal poénból született, ő is így kezeli. Szerintem sokat lehetett a hozzáállásából okulni... :)
Ezek szerint nem figyeltem eléggé amikor az interjú ment, köszi hogy leírtad ezt, így már én is másképp látom a dolgot. Picit jobban utánanéztem Emil munkáságának, és maximálisan egyet kell értenem veled, tényleg nagyon tehetséges. Az viszont eléggé elszomorító, hogy a normális, értéket képviselő dalain párezer megtekintés van, ezen a borzalmon meg 3,5 millió, de hát ez már társadalmi szintű probléma. Az interjúk nagyon jók szoktak lenni, pl. a múlt héten a bélyeggyűjtő srác, de szerintem elég lenne mondjuk 2 hetente egy, a régi délutánban is ritkán volt interjú, meg reggel Fazekas Lacinál se nagyon szokott lenni, nem mondom hogy egyáltalán ne legyen, csak ritkábban. Lehetne másba is fektetni az energiát, pl az Euro top 40-be, többször írtam már a fórumban, hogy a jelenlegi formájában elég unalmas, de ettől eltekintve szerintem a legjobbak vagytok az országban. :)
Óriási +1! Teljes mértékben egyet értek veled! Az Euro Top 40-ben sokkal több lenne. Zeneileg zseniális, de a korrekt műsorvezetés nekem nagyon hiányzik belőle! És igen, Magyarország legjobb helyi rádiója!
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 33