Szerintem is rengeteget fejlődött a R1 az utóbbi pár hétben, főleg zeneileg. Végre a magyar zenéket is normális arányban játsszák, és alapvetően jókat tesznek a rotációba (nyilván vannak kivételek, pl. a "huszonegy" nevű borzadály). Az arculatfrissítés is jól sikerült, a legjobban annak örülök, hogy végre-valahára lecserélték a helyi reklámblokkokban hallható négy éves önpromókat. A power introk szerintem jók, de túl sok van belőlük, nem kéne minden dal elé. A számcímbemondásról változatlan a véleményem, továbbra is feleslegesnek és bugyutának tartom. Remélem azért a Music FM-es szintig nem fajul a helyzet, ahol szerencsétlen külföldivel még a magyar dalok címét is bemondatták, komikus végeredménnyel...
Szerencsére Attis műsorából is eltűntek a Balázsék bejátszások, legalábbis én hetek óta nem hallottam. Egyébként Balázsékat most már tényleg nyugdíjba kéne küldeni, teljesen ki vannak égve, nincsenek normális témáik, gyakorlatilag a széklettel, szellentéssel és nemiszervekkel való "viccelődésből" áll ki az egész, ráadásul nem illik, és soha nem is illett a R1 arculatába, 2016 őszén még olyan sweeperek voltak, hogy "nálunk zenés a reggel", meg "sok a duma, Bochi?"... Arról nem is beszélek, hogy a R1 minden hónapban egy fél autó árát hagyja ott a médiatanácsnál, mert ezek nem képesek felfogni, hogy mi fér bele a 12-es korhatárba (vagy szándékosan sértik meg a szabályokat). Ha maradnak, 10 év múlva biztos, hogy elveszítik a 89.5-öt-és ugyanúgy szét fog esni az egész, mint 2012-ben.