Kéne felvételeket készíteni az utókornak, bármikor bármi történhet. Már úgy minden rádióról, mindig. 

adam1400 írta: ↑2021.03.10. 12:23 Szegény süllyedő hajóra is jár a rúd: A Best Radio Kft. által üzemeltetett BEST FM állandó"A Médiatanács nem indít közigazgatási hatósági eljárást a Médiaszolgáltatóval szemben."
megnevezésű, körzeti vételkörzetű, kereskedelmi jellegű
(Budapest 99,5 MHz) médiaszolgáltatáson 2021. február 8-án
sugárzott „BEST FM délután” című műsorfolyamot kifogásoló
bejelentés [az Mttv. 9. § (5) bekezdés és a 10. § (1) bekezdés c)
pont érvényesülésének vizsgálata]
robert11 írta: ↑2021.02.06. 23:20 A számcímbemondást felvette valaki? Kíváncsi lennék milyen mert én akár hányszor hallgattam, nem tudtam elkapni.
Nem mondom ki a manus nevét nehogy letiltsanak úgy is mindneki tudja de kíváncsi lennék ő van e a besten is.
Már másoktól is hallottam hogy megszólalt akkor hallgattam egy darabig de soha se tudtam elcsípni akkor pont nem volt ilyen.
Béci09 írta: ↑2021.01.18. 12:29Érdekes módon ez a kép csak az Atmedia honlapján van kint, de azt nem hiszem el, hogy csináltak egy alternatív logót, mert az eredeti nem tetszett nekik... Ugyanakkor arra sem látok sok esélyt, hogy le akarnák cserélni a logót, mivel az új csak dizájnban tér el a régitől, tartalmában nem, így a csere csak felesleges pénzkidobás lenne... Szóval passz.
Ez az újfajta logó került ki az atmedia oldalára...