RADIOSITE Fórum

• Best FM

#190822  Szerző: potyi

Kéne felvételeket készíteni az utókornak, bármikor bármi történhet. Már úgy minden rádióról, mindig. :)
 #190821  Szerző: Béci09

adam1400 írta: 2021.03.10. 12:23 Szegény süllyedő hajóra is jár a rúd: A Best Radio Kft. által üzemeltetett BEST FM állandó
megnevezésű, körzeti vételkörzetű, kereskedelmi jellegű
(Budapest 99,5 MHz) médiaszolgáltatáson 2021. február 8-án
sugárzott „BEST FM délután” című műsorfolyamot kifogásoló
bejelentés [az Mttv. 9. § (5) bekezdés és a 10. § (1) bekezdés c)
pont érvényesülésének vizsgálata]
"A Médiatanács nem indít közigazgatási hatósági eljárást a Médiaszolgáltatóval szemben."
Forrás: https://nmhh.hu/dokumentum/219050/webJKV20210310.pdf

Egyébként nem tartom süllyedő hajónak én sem, sőt zeneileg sokkal jobb, mint a vidéki "legjobb zenés" Best-ek. Nem is értem, miért nem emelik át az egész playlist-et a többire. Így legalább kettővel kevesebb embert kéne fizetni (a fehérvári és egerszegi adásnak nem tudom, van-e zenei szerkesztője).
 #190456  Szerző: Glenn

adam1400 írta: 2021.03.10. 12:23 Szegény süllyedő hajóra is jár a rúd
Süllyedő hajó? :shock:
A legjobb zenei rádió a fővárosban, főleg reggel. Isten ments, hogy valaki belenyúljon. :yes:
 #190449  Szerző: adam1400

Szegény süllyedő hajóra is jár a rúd: A Best Radio Kft. által üzemeltetett BEST FM állandó
megnevezésű, körzeti vételkörzetű, kereskedelmi jellegű
(Budapest 99,5 MHz) médiaszolgáltatáson 2021. február 8-án
sugárzott „BEST FM délután” című műsorfolyamot kifogásoló
bejelentés [az Mttv. 9. § (5) bekezdés és a 10. § (1) bekezdés c)
pont érvényesülésének vizsgálata]
 #190119  Szerző: noartist

robert11 írta: 2021.02.06. 23:20 A számcímbemondást felvette valaki? Kíváncsi lennék milyen mert én akár hányszor hallgattam, nem tudtam elkapni.
Nem mondom ki a manus nevét nehogy letiltsanak úgy is mindneki tudja de kíváncsi lennék ő van e a besten is.
Már másoktól is hallottam hogy megszólalt akkor hallgattam egy darabig de soha se tudtam elcsípni akkor pont nem volt ilyen.

Szerintem csak a kedvedért csinálják.
 #190102  Szerző: robert11

A számcímbemondást felvette valaki? Kíváncsi lennék milyen mert én akár hányszor hallgattam, nem tudtam elkapni.
Nem mondom ki a manus nevét nehogy letiltsanak úgy is mindneki tudja de kíváncsi lennék ő van e a besten is.
Már másoktól is hallottam hogy megszólalt akkor hallgattam egy darabig de soha se tudtam elcsípni akkor pont nem volt ilyen.
 #190100  Szerző: Garfield

potyi írta: 2021.02.06. 12:36 Esetleg kivehetnék a Phats and Small - Turn Around elejéről a másik rádió dalcímbemondását...
Melyik másik rádióét?
 #190091  Szerző: potyi

Esetleg kivehetnék a Phats and Small - Turn Around elejéről a másik rádió dalcímbemondását...
 #189957  Szerző: Garfield

Béci09 írta: 2021.01.18. 12:29 Kép
Ez az újfajta logó került ki az atmedia oldalára...
Érdekes módon ez a kép csak az Atmedia honlapján van kint, de azt nem hiszem el, hogy csináltak egy alternatív logót, mert az eredeti nem tetszett nekik... Ugyanakkor arra sem látok sok esélyt, hogy le akarnák cserélni a logót, mivel az új csak dizájnban tér el a régitől, tartalmában nem, így a csere csak felesleges pénzkidobás lenne... Szóval passz.
 #189949  Szerző: Béci09

Kép
Ez az újfajta logó került ki az atmedia oldalára. Remélem ez azt jelenti, hogy hamarosan megújul a vidékiekkel együtt, és az összes olyan lesz, mint a debreceni. A nyíregyit talán már a kossuth is előzi...
  • 1
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 77