RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#190859  Szerző: nermalcat

zenefalo írta: 2021.03.27. 20:04 Mintha ,,takarékra" tették volna a Top 50-et, hetek óta figyelem, de nincs új dal 3 hete szerintem, csak az eddig meglévők mozgolódnának. De a Weeknd Blinding lights még mindig rajta van, másfél év után ideje lenne már hanyagolni!
Nem magát a top 50-et tették takarékra, hanem a rotációt. Február vége óta egyetlen új dal sem került be, ezért a top 50-ben is csak a sorrendet tudják variálni. Gondolom, Sivák szabadságon van, vagy őt is kirúgták. Nem tartom valószínűtlennek egyébként, hogy Tiszttartó egyenesen ide jön a Petőfitől.
A Blinding lights-ról annyit, hogy nagyon unja már mindenki, de nem a R1 a hibás, a legtöbb nemzetközi listán is top 10-ben van 50+ hete. Ugyanaz a jelenség, mint a DenszManki, az In my mind, vagy régebben a Despacito volt. Az okára eddig nem sikerült rájönnöm.
 #190856  Szerző: zenefalo

Mintha ,,takarékra" tették volna a Top 50-et, hetek óta figyelem, de nincs új dal 3 hete szerintem, csak az eddig meglévők mozgolódnának. De a Weeknd Blinding lights még mindig rajta van, másfél év után ideje lenne már hanyagolni!
 #190850  Szerző: asr27

Béci09 írta:
nermalcat írta: 2021.03.26. 21:42 Sziasztok! Szerintem kirúgták Lotfi Begit, már az gyanús volt nekem, hogy harmadik hete van szabadságon, de pár napja már a szignálokból is kivágták a nevét és Geri sem említi meg sosem, úgy konferálja be a zenéket, mintha ő lenne a DJ, pl. "indítom Tiesto-tól a The business-t". Ti mit gondoltok erről?
Nekem eddig fel sem tűnt, de belehallgattam az utolsó pár Live mixbe a honlapon, és tényleg eltűntek a Begis swepperek. Mérget azért nem vennék rá, hogy elküldték, mert ennél a cégnél csak akkor biztos bármi, ha már megtörtént. Minden esetre nem lenne példátlan a szabadság alatti kirúgás, lásd Revolution, StrongR, Retro Reggel. Úgy gondolom, hogy ez egy aljas és gyáva megoldás, és rohadtul inkorrekt, hogy a műsorvezetők el sem tudnak köszönni a hallgatóktól. Magát a Live mixet viszont nem sajnálnám egyáltalán, az esetek döntő többségében elkapcsolási faktor volt nálam. Ha viszont egy újabb mixműsor jönne a helyére, akkor továbbra is kerülni fogom a R1-et ebben a sávban.
A számomra megfelelő műsorrács valahogy így nézne ki:
10h-14h: női műsorvezető (Mák Kata / Kiss Márti / esetleg Majoros Rita, ha őt is elküldik a Petőfitől)
14h-18h: Attis
18h-20h: Gergő
20h-21h: DS TOP40
21h-22h: DS mix
22h-24h: WIM
Szerintem pedig, óriási hiba lenne kivenni a Live mixet!
Egyedül abban az egy órában hallgatom rendszeresen a rádiót, sok-sok újdonság szokott a Live Mixben szólni.
 #190847  Szerző: Béci09

nermalcat írta: 2021.03.26. 21:42 Sziasztok! Szerintem kirúgták Lotfi Begit, már az gyanús volt nekem, hogy harmadik hete van szabadságon, de pár napja már a szignálokból is kivágták a nevét és Geri sem említi meg sosem, úgy konferálja be a zenéket, mintha ő lenne a DJ, pl. "indítom Tiesto-tól a The business-t". Ti mit gondoltok erről?
Nekem eddig fel sem tűnt, de belehallgattam az utolsó pár Live mixbe a honlapon, és tényleg eltűntek a Begis swepperek. Mérget azért nem vennék rá, hogy elküldték, mert ennél a cégnél csak akkor biztos bármi, ha már megtörtént. Minden esetre nem lenne példátlan a szabadság alatti kirúgás, lásd Revolution, StrongR, Retro Reggel. Úgy gondolom, hogy ez egy aljas és gyáva megoldás, és rohadtul inkorrekt, hogy a műsorvezetők el sem tudnak köszönni a hallgatóktól. Magát a Live mixet viszont nem sajnálnám egyáltalán, az esetek döntő többségében elkapcsolási faktor volt nálam. Ha viszont egy újabb mixműsor jönne a helyére, akkor továbbra is kerülni fogom a R1-et ebben a sávban.
A számomra megfelelő műsorrács valahogy így nézne ki:
10h-14h: női műsorvezető (Mák Kata / Kiss Márti / esetleg Majoros Rita, ha őt is elküldik a Petőfitől)
14h-18h: Attis
18h-20h: Gergő
20h-21h: DS TOP40
21h-22h: DS mix
22h-24h: WIM
 #190846  Szerző: nermalcat

Sziasztok! Szerintem kirúgták Lotfi Begit, már az gyanús volt nekem, hogy harmadik hete van szabadságon, de pár napja már a szignálokból is kivágták a nevét és Geri sem említi meg sosem, úgy konferálja be a zenéket, mintha ő lenne a DJ, pl. "indítom Tiesto-tól a The business-t". Ti mit gondoltok erről?
 #190804  Szerző: homerhamm

galaci írta: 2021.03.23. 11:48 A Radio Plus Kft. által üzemeltetett Rádió 1 állandó
megnevezésű körzeti vételkörzetű (Budapest 96,4 MHz)
kereskedelmi jellegű médiaszolgáltatás 2021. február 1-7. között
sugárzott műsorának hatósági ellenőrzése során tett
megállapítások [az Mttv. 63. § (12) bekezdésében foglalt
rendelkezés vélelmezett megsértése]
Biztos megint Balázsék rosszalkodtak de a Budapest 89.5 MHz Kereskedelmi rádiós Pályázati Eljárás most sincs benne Talán majd jövőhéten
TILTSÁTOK MÁR LE! Teleszemeteli a topikot...
 #190803  Szerző: galaci

A Radio Plus Kft. által üzemeltetett Rádió 1 állandó
megnevezésű körzeti vételkörzetű (Budapest 96,4 MHz)
kereskedelmi jellegű médiaszolgáltatás 2021. február 1-7. között
sugárzott műsorának hatósági ellenőrzése során tett
megállapítások [az Mttv. 63. § (12) bekezdésében foglalt
rendelkezés vélelmezett megsértése]
Biztos megint Balázsék rosszalkodtak de a Budapest 89.5 MHz Kereskedelmi rádiós Pályázati Eljárás most sincs benne Talán majd jövőhéten
 #190802  Szerző: homerhamm

galaci írta: 2021.03.23. 11:28
homerhamm írta: 2021.03.23. 10:43
galaci írta: 2021.03.22. 16:57 Budapest 103.9 MHz Kereskedelmi médiaszolgáltatási lehetőség pályáztatása Akkor lehet Hogy mégse 89.5 hanem 103.9 Rádió 1 Csak Igazi Mai Sláger Megy lesz mint 2012 előtt? :party: :party: :yeah:
Te jártál általános iskolába, mert ez a helyesírás csapnivaló... :x
Ezzel egyet értek csak Már nagyon várom mi lesz az eredménye a Budapest 89.5 MHz Kereskedelmi rádiós Pályázati Eljárásnak
Van baj a toronyba az biztos... :hit:
 #190801  Szerző: galaci

homerhamm írta: 2021.03.23. 10:43
galaci írta: 2021.03.22. 16:57 Budapest 103.9 MHz Kereskedelmi médiaszolgáltatási lehetőség pályáztatása Akkor lehet Hogy mégse 89.5 hanem 103.9 Rádió 1 Csak Igazi Mai Sláger Megy lesz mint 2012 előtt? :party: :party: :yeah:
Ezzel egyet értek csak Már nagyon várom mi lesz az eredménye a Budapest 89.5 MHz Kereskedelmi rádiós Pályázati Eljárásnak
 #190799  Szerző: homerhamm

• 1
  • 282
  • 283
  • 284
  • 285
  • 286
  • 1028