Túl sok pénz és energia megy a reggeli és az esti sávba, a nappali sáv kárára. Ha Attis és Tamás is kiesik, összeomlik az egész rádió (volt már rá gyakorlati példa). Egyensúlyt kéne teremteni. Ha a 14 darab WIM-es "muzikbogyó" felét elzavarnák, biztos lenne pénz normális beosztásra nappal. Írtátok már többen, hogy kéne női műsorvezető, ezzel maximálisan egyetértek. Így Attis is csak 4 vagy 5 óráig lenne adásban egy nap, és talán maradna ideje, ereje normális konfokat csinálni a TOP 50-hez, mert annak, ami most megy abban a műsorban, nincs semmi értelme. Most komolyan, ki nem sz*rja le, hogy Kesha babakocsiban sétáltatta a macskáját?! A dilettáns vezetőség meg nem érzi, hogy ez így rohadtul nem jó?! Azzal is jobban járnánk, ha műsorvezető nélkül menne, legalább több dal férne bele a szűkös műsoridőbe.
Szerintem baromira túl van terhelve a két délutáni R1 műsorvezető. Iszonyú sokat vannak adásban, két másik shiftet pótolnak. Plusz a háttérmunka. (És a Best FM hármasa talán még durvábban nyomja, egyszerre sok rádióra.)
Ebben én pillanatok alatt kiégnék. Ha ezt is belekalkuláljuk, akkor szerintem kurvajó a R1 Top50.
A R1-hez meg kéne két női műsorvezető. Ott van Faragó Janka, aki az egyik legjobb "feltörekvő", vagy Mák Kata, Kiss Márti. Csak inspirációnak.