RADIOSITE Fórum

• Hír.FM

#192548  Szerző: Glenn

asr27 írta: 2021.05.20. 20:52Itt nem a moderátorok elfogultak, hanem te! KI kéne nyitni a szemedet és nem csak az agymosó kormánypárti adókat hallgatni, nézni( Ja, lassan már csak azok lesznek)! :ayfkm:
Eddig csodálkoztam, hogyhogy nem kötöttél belém. Végre megtört a jég, előkerültél. :lool:
 #192547  Szerző: potyi

Szerintem is azért lett SOTE, mert olcsóbb. Vagy csak ideiglenes megoldás. Mindenesetre bármi is szól rajta, a 95.3-at bűn nem a Széchenyi-hegyről adni. Ahogy pl. a 103.9-et is.

Így az agglomerációban alig javulhatott a vétel, márpedig manapság fontosabb célcsoport egy rádió szempontjából, mint a belváros. Főleg a Karc szempontjából.
 #192546  Szerző: mate1993

potyi írta: 2021.05.20. 20:20 SOTE a 95.3 is…
Akkor ezért jön viszonylag szépen. No, nemmondom, hogy erős, de a Szecskások után most itt ez jön a legszebben. Átlagos konyharádióval így is képtelenség befogni. A Szecskával sokkal jobban jártak volna, dehát gondolom az meg túl drága lett volna nekik. Már csak az ERP-re, meg az antenna karakterisztikájára volnék kíváncsi. Az ugyanerről a telephelyről, papíron 1kw powerrel sugárzó Infó harmatgyenge.
 #192531  Szerző: asr27

Glenn írta: 2021.05.20. 11:02
noartist írta: 2021.05.20. 11:00Itt senki sem elfogult.
:lool: :lool: :lool:
Rendben, ugorjunk!
Itt nem a moderátorok elfogultak, hanem te! KI kéne nyitni a szemedet és nem csak az agymosó kormánypárti adókat hallgatni, nézni( Ja, lassan már csak azok lesznek)! :ayfkm:
 #192530  Szerző: potyi

SOTE a 95.3 is…
 #192512  Szerző: Glenn

noartist írta: 2021.05.20. 11:00Itt senki sem elfogult.
:lool: :lool: :lool:
Rendben, ugorjunk!
 #192510  Szerző: noartist

Glenn írta: 2021.05.20. 10:55
LewyDee írta: 2021.05.20. 09:34 Ez egy fórum, lehet kritizálni, véleményt kifejteni. Bármennyire is furcsa ez neked. Amennyiben valóban nem idevaló tartalom jelenik meg, azt a Moderátorok eltávolítják. Tudtommal Te is csak egy felhasználó vagy itt, és velem ellentétben téged már többször moderáltak.
Témát lezártam.
Naja, engem már valóban moderáltak itt, nem is mondom, hogy mindig ok nélkül, de sajnos - mint te is tudod - itt is eléggé elfogultak a moderátorok. Jól tudod, csak egy felhasználó vagyok, de éppen te írod, hogy lehet kritizálni, véleményt kifejteni, ezek szerint (gondolom) nekem is. Vagy ez furcsa neked?
Én is lezártam ezt a témát.
Itt senki sem elfogult. Ha megnézed a Klub topikját, ott is fogalmaztam már meg kritikát, ahogyan itt is.

Ó, pardon, egyetlen dologra valóban érzékeny vagyok: a propagandára. Legyen az jobb- vagy baloldali. Példákat nem mondok, van mindkettőre bőven.
 #192506  Szerző: Glenn

LewyDee írta: 2021.05.20. 09:34 Ez egy fórum, lehet kritizálni, véleményt kifejteni. Bármennyire is furcsa ez neked. Amennyiben valóban nem idevaló tartalom jelenik meg, azt a Moderátorok eltávolítják. Tudtommal Te is csak egy felhasználó vagy itt, és velem ellentétben téged már többször moderáltak.
Témát lezártam.
Naja, engem már valóban moderáltak itt, nem is mondom, hogy mindig ok nélkül, de sajnos - mint te is tudod - itt is eléggé elfogultak a moderátorok. Jól tudod, csak egy felhasználó vagyok, de éppen te írod, hogy lehet kritizálni, véleményt kifejteni, ezek szerint (gondolom) nekem is. Vagy ez furcsa neked?
Én is lezártam ezt a témát.
 #192502  Szerző: LewyDee

Glenn írta: 2021.05.20. 08:18
LewyDee írta: 2021.05.20. 05:15nem tudsz beskatulyázni, bármennyire is szeretnél. :lool: :fuckyou:
Nem is kell, már benne vagy nyakig. :hehe:
Egyébként is mindegy, melyiket kritizálod ilyen módon, mert ez semmiképp sem idevaló téma.
Egy dologban azért egyetértek, a Paláver közönsége valóban fárasztó, és szinte mindig ugyanazok szerepelnek. :gülü:
OFF:
Ez egy fórum, lehet kritizálni, véleményt kifejteni. Bármennyire is furcsa ez neked. Amennyiben valóban nem idevaló tartalom jelenik meg, azt a Moderátorok eltávolítják. Tudtommal Te is csak egy felhasználó vagy itt, és velem ellentétben téged már többször moderáltak.

Témát lezártam.

ON
 #192497  Szerző: Glenn

LewyDee írta: 2021.05.20. 05:15nem tudsz beskatulyázni, bármennyire is szeretnél. :lool: :fuckyou:
Nem is kell, már benne vagy nyakig. :hehe:
Egyébként is mindegy, melyiket kritizálod ilyen módon, mert ez semmiképp sem idevaló téma.
Egy dologban azért egyetértek, a Paláver közönsége valóban fárasztó, és szinte mindig ugyanazok szerepelnek. :gülü:
  • 1
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 56