RADIOSITE Fórum

• Tilos Rádió

#192664  Szerző: djlacee

Glenn írta: 2021.05.25. 16:43
djlacee írta: 2021.05.25. 16:38Tudomásom szerint az általad említett rádiók nem "szabad, közösségi" rádiók, a műsorokat nem egymástól független stábok illetve egyének csinálják, ergo te vagy én nem tudnánk bemenni, és megcsinálni a saját műsorunkat.
Ebben igazad van, ha így nézzük, akkor valóban szabad. Viszont nem hinném, hogy én a saját világnézetemmel és témáimmal csinálhatnék ott műsort. Tehát a rádió szabad, a vélemény pedig nem. Persze, amíg ki nem próbálom, nyilván nem állíthatom ezt biztosan, úgyhogy maradjunk abban, hogy hangosan gondolkodtam... :S
Maradjunk ennyiben
 #192663  Szerző: Glenn

djlacee írta: 2021.05.25. 16:38Tudomásom szerint az általad említett rádiók nem "szabad, közösségi" rádiók, a műsorokat nem egymástól független stábok illetve egyének csinálják, ergo te vagy én nem tudnánk bemenni, és megcsinálni a saját műsorunkat.
Ebben igazad van, ha így nézzük, akkor valóban szabad. Viszont nem hinném, hogy én a saját világnézetemmel és témáimmal csinálhatnék ott műsort. Tehát a rádió szabad, a vélemény pedig nem. Persze, amíg ki nem próbálom, nyilván nem állíthatom ezt biztosan, úgyhogy maradjunk abban, hogy hangosan gondolkodtam... :S
 #192662  Szerző: noartist

Glenn írta: 2021.05.25. 16:32
djlacee írta: 2021.05.25. 16:29
Glenn írta: 2021.05.25. 16:20 Én készséggel elhiszem, hogy SZABAD, de akkor miért csak EGYFÉLE vélemény van ott jelen? :shock:
Gondolom mert akik konkrétan ezt a műsort csinálják, nekik ez a véleményük?
Ha ez ennyiből kiderül, akkor a Karc FM vagy a Klubrádió is szabad, nem?
Minden ilyen műsor egy buborék. Sajnos. Ha én felhívom a Klubrádió beszélgetős műsorát, hogy titkon' szerelmes vagyok a miniszterelnökbe, jó eséllyel rám fogják csapni a telefont, de minimum megpróbálnak meggyőzni arról, hogy ez bizony rossz. Ha a Karcot hívom, és Karácsonyról kezdek beszélni, ugyanúgy rám fogják csapni a telefont. Miért? Hát ezért. Mert mindenhol a saját kis buborékukkal fecsegnek szívesen, akik egyetértenek a műsor alapvetésével. Ez van, eddig tart a szabadság.
 #192661  Szerző: djlacee

Glenn írta: 2021.05.25. 16:32 Ha ez ennyiből kiderül, akkor a Karc FM vagy a Klubrádió is szabad, nem?
Tudomásom szerint az általad említett rádiók nem "szabad, közösségi" rádiók, a műsorokat nem egymástól független stábok illetve egyének csinálják, ergo te vagy én nem tudnánk bemenni, és megcsinálni a saját műsorunkat. Most egyébként az osztrák "Freies Radio" mintából indulok ki, nem vagyok teljesen biztos abban, hogy a Tilos is így működik, de feltételezem.
 #192659  Szerző: Glenn

djlacee írta: 2021.05.25. 16:29
Glenn írta: 2021.05.25. 16:20 Én készséggel elhiszem, hogy SZABAD, de akkor miért csak EGYFÉLE vélemény van ott jelen? :shock:
Ha ez ennyiből kiderül, akkor a Karc FM vagy a Klubrádió is szabad, nem?
 #192658  Szerző: djlacee

#192657  Szerző: noartist

Glenn írta: 2021.05.25. 16:20
djlacee írta: 2021.05.24. 21:05Szerinted tényleg az ország utolsó olyan rádióját, ami tényleg egy SZABAD rádió, ahol mindenki elmondhatja a véleményét, a tartalom miatt kellene bejelenteni? :gülü2:
Én készséggel elhiszem, hogy SZABAD, de akkor miért csak EGYFÉLE vélemény van ott jelen? :shock:
Egyébként meg nem értem, hogy miért kell nekik rángatni az oroszlán bajszát ilyesmikkel, mikor amúgy sok hallgatható műsort is csinálnak, amikért kár lenne?
Minden tisztelettel: tényleg? Zavar, hogy csak egyféle vélemény van ott jelen? Most ezen megy majd a paláver? :) Azzal viszont egyetértek, hogy az ilyen műsorokra nincs szükség. Egyik rádióban sem.
 #192655  Szerző: Glenn

djlacee írta: 2021.05.24. 21:05Szerinted tényleg az ország utolsó olyan rádióját, ami tényleg egy SZABAD rádió, ahol mindenki elmondhatja a véleményét, a tartalom miatt kellene bejelenteni? :gülü2:
Én készséggel elhiszem, hogy SZABAD, de akkor miért csak EGYFÉLE vélemény van ott jelen? :shock:
Egyébként meg nem értem, hogy miért kell nekik rángatni az oroszlán bajszát ilyesmikkel, mikor amúgy sok hallgatható műsort is csinálnak, amikért kár lenne?
 #192630  Szerző: mihalylovics

djlacee írta: 2021.05.24. 21:05
nermalcat írta: 2021.05.24. 20:15 https://nmhh.hu/tart/report/25/Radio_Tartalom
Itt be lehet jelenteni a kifogásolt műsorokat, az NMHH köteles az ügyet kivizsgálni és értesíteni a bejelentőt az eredményről. A Tilost bizonyára azért nem büntették még meg, mert a kutya sem hallgatja, így nincs, aki feljelentse. :)
Szerinted tényleg az ország utolsó olyan rádióját, ami tényleg egy SZABAD rádió, ahol mindenki elmondhatja a véleményét, a tartalom miatt kellene bejelenteni? :gülü2:
Nem, nem kéne bejelenteni, ISTEN ŐRIZZ! Amúgy megjegyezném, ebből a műsorból MÁR VOLT botrány pár éve.
 #192629  Szerző: djlacee

nermalcat írta: 2021.05.24. 20:15 https://nmhh.hu/tart/report/25/Radio_Tartalom
Itt be lehet jelenteni a kifogásolt műsorokat, az NMHH köteles az ügyet kivizsgálni és értesíteni a bejelentőt az eredményről. A Tilost bizonyára azért nem büntették még meg, mert a kutya sem hallgatja, így nincs, aki feljelentse. :)
Szerinted tényleg az ország utolsó olyan rádióját, ami tényleg egy SZABAD rádió, ahol mindenki elmondhatja a véleményét, a tartalom miatt kellene bejelenteni? :gülü2:
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 22