RADIOSITE Fórum

  • Petőfi Rádió

 #193005  Szerző: noartist
 
pébégáz írta: 2021.06.15. 09:36 Az adókat MR1-2-3-nak nevezni már azért nem lehetne, mert a Magyar Rádió, mint önálló intézmény nem is létezik. Legfeljebb MTVA 1-2-3 lehetne, de az meg hülyén hangzik.
A Magyar Rádió beszántása egyébként az egyik legnagyobb bűn volt. Az MR egy nemzeti kincs komoly történelemmel, és megérdemelt volna több tiszteletet. De mindegy...
 #193003  Szerző: pébégáz
 
Az adókat MR1-2-3-nak nevezni már azért nem lehetne, mert a Magyar Rádió, mint önálló intézmény nem is létezik. Legfeljebb MTVA 1-2-3 lehetne, de az meg hülyén hangzik.
 #193001  Szerző: knoskamatee
 
homerhamm írta:Dzúdló ft. Lil Frakk - LEJ! :yes: :yes: :yes:
tegnap pedig a legújabb ment tőle: Dzsúdló feat. Berta lami - Állat :party:
 #193000  Szerző: tomee
 
Kiváncsiságból belehallgattam én is, és valóban hozza az MR2-ős utánérzést. Már csak a szignál parkot kéne lecserélni, meg a "mi a kedvenc ételed" kaliberű témákat kukázni.
(meg visszaállítani az MR1-MR2-MR3 aznosítókat, aminek ugyan nincs nagy valószínűsége, talán akkora jelentősége sem, de nekem személy szerint az a struktúra jobban tetszett).
 #192997  Szerző: noartist
 
Az új Pendulum számot nem láttam jönni. :yeah:

(Abbahagyom a Petőfi dicsérgetését egyszer, esküszöm 😄.)
 #192995  Szerző: homerhamm
 
paraszt írta: 2021.06.14. 14:50 Nekem is nagyon bejön az új zenei vonal, csak légyszi, könyörögve kérem, hogy a bedeket cseréljék le, lehetőleg mielőbb. Szörnyű ez a tuc tucos bed minden megszólalás alatt, évek óta, naponta 50-szer. A hírbedek, óranyitó elemekkel is van bajom bőven, de az még ráér egy komolyabb arculatváltásig.
Jó a neved. :D
 #192994  Szerző: paraszt
 
Nekem is nagyon bejön az új zenei vonal, csak légyszi, könyörögve kérem, hogy a bedeket cseréljék le, lehetőleg mielőbb. Szörnyű ez a tuc tucos bed minden megszólalás alatt, évek óta, naponta 50-szer. A hírbedek, óranyitó elemekkel is van bajom bőven, de az még ráér egy komolyabb arculatváltásig.
 #192993  Szerző: knoskamatee
 
adtam újra egy esélyt, ahogy látom itt a pozitív véleményeket. tényleg brutál jó és nem akarom kikapcsolni! 😻
egyedül a műsorvezetés olyan amilyen meg ezek a gagyi szignálpark rontja a helyzetet. viszont a freki bemondások és az új(?) music menük nagyon jók. összhangban inkább jó, mint rossz. ha már zene: ‘Ress - Jó fiú’, ‘Bëlga - Gérvágó’ (max egy hónapos számok) és ‘DJ K.O. - Don’t Stop Believing’ dalok annyira az mutatják, hogy itt új szelek fújnak és azt is, hogy ők igenis irányt akarnak mutatni és nem az évtizedes régi receptet. (mondjuk óraindítónak csak toplistás dalt tennék be, ez csak egy jó tanács, ha olvasná itt valamelyik MTVA fejes) én nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit hoznak ki belőle. on air és off air megújulás mindenképp kelleni fog, hogy az egekbe ugorjon a hallgatottság. hajrá új vezetőség, hajrá Petőfi! :yeah:

szerk - 12:57: Macklemore - Trift Shop —> naez! :D
 #192992  Szerző: homerhamm
 
Maroon 5 - Sugar!

"A szomszéd betörte az ablakot, hogy jobban halhassa a zenét!" :D
  • 1
  • 141
  • 142
  • 143
  • 144
  • 145
  • 605