tomee írta: ↑2021.07.01. 22:50
Amúgy bármiféle kötekedési szándék nélkül: miért jó, hogy mostanra már 20+ darab felett van dj-k száma, ha amúgy javarészt ugyanazt a stílust játssza az egyik, mint a másik?
Nagyon jó a kérdés. Játszanának ők szerintem mást, ha nem mondanák meg nekik mit játszanának. Az elhallgatott Music FM-en ilyen nem volt, azért is volt jobb az a műsor. A rádió 1-en meg Andro játsza ATB, Topic- Your love-ot, majd egy óra múlva a következő dj megint lejátsza. Értem én, hogy játszunk igazi mai slágereket, de akkor nézzük már össze ki milyen playlistet volt letolni. Sokszor azért kapcsolok el én is, mert nem hiszem el, hogy annyi jó dj van az országban és mindenkinek ugyanazt a pocsék zenét kell lejátszani.
A másik a marketing. Az Antonyo csak online streamelt az egész pandémia alatt, sok helyre nem láttam volna, hogy hívják, most újra vissza rakják rádióba, hátha lesz fellépése. Csaj fronton megint tudjuk, hogy csak promó, jól el tudják majd sütni a girl power bulikat.
Pl Joer Junior-t is hallgattam. Kérdezte a Geri tőle, hogy mit fogsz játszani. Majd jött a sablon válasz: Ő igazából mindent.
A Rádió 1-nek amúgy is az ilyen zenegép dj-k kellettek idáig is.