RADIOSITE Fórum

• A rádiós piac

#195155  Szerző: p0tyi

Legyen elektronikus zenei rádió! Ha az új rockadó és a hamarosan induló RnB-HipHop rádió meg tud élni, akkor ez is. Van még szabad freki.
 #195154  Szerző: asr27

Kovi02 írta:
Rickykeee23 írta: 2021.11.29. 19:08 Base Fm-et pedig úgy képzelem el, hogy Roxy feeling lesz. Mai kiadásban.
Dance rádiónak szerintem nem lenne értelme úgy,hogy az R1 és a Petőfi is mindennap megy elektronikus zene, a "Base FM" munkanévről én előbb gondolnék r&b,rap,hip-hop stb... rádióra mint egy 3. adóra amin mindennap DJ szettek mennek.
A Music FM Megszűntetése óta nincs olyan rádió Magyarországon, ahol napközben is Dance zene megy.
Az, hogy este több helyen is hallhatóak mixek, nem jelenti azt, hogy van elektronikus zenét játszó rádiónk.
Dance rádió igazából csak a Deejay, Rise FM, Roxy (kb. 5 évig), Radio Face, és a K1(Kaposvárról) volt.
 #195151  Szerző: Kovi02

Rickykeee23 írta: 2021.11.29. 19:08 Base Fm-et pedig úgy képzelem el, hogy Roxy feeling lesz. Mai kiadásban.
Dance rádiónak szerintem nem lenne értelme úgy,hogy az R1 és a Petőfi is mindennap megy elektronikus zene, a "Base FM" munkanévről én előbb gondolnék r&b,rap,hip-hop stb... rádióra mint egy 3. adóra amin mindennap DJ szettek mennek.
 #195100  Szerző: galacus965

Glenn írta: 2021.11.30. 19:17
galacus965 írta: 2021.11.29. 18:24
Glenn írta: 2021.11.29. 18:13 Ez a 105,9 ugyanaz lehet, amit a Karc FM használt, miután leköltözött a Citadelláról. Jobb esetben a fél várost fedi le... :(
Nem Mert Hamarosan Indul az Új Sport Rádió Amit A Sport Rajongók már Nagyon Várják
Te amúgy érted, amit írsz? Mert akkor te vagy az egyetlen ilyen. :hehe:
Ha a sportrajongók nagyon várják a hamarosan induló Sport Rádiót, akkor az nem mehet a volt Karc FM adóról? Vagy mit akartál mondani??? :shock:
Ó De Hülye Vagyok ezek szerint tényleg a A Karc FM Korábbi Antennájáról fog menni
 #195099  Szerző: Glenn

galacus965 írta: 2021.11.29. 18:24
Glenn írta: 2021.11.29. 18:13 Ez a 105,9 ugyanaz lehet, amit a Karc FM használt, miután leköltözött a Citadelláról. Jobb esetben a fél várost fedi le... :(
Nem Mert Hamarosan Indul az Új Sport Rádió Amit A Sport Rajongók már Nagyon Várják
Te amúgy érted, amit írsz? Mert akkor te vagy az egyetlen ilyen. :hehe:
Ha a sportrajongók nagyon várják a hamarosan induló Sport Rádiót, akkor az nem mehet a volt Karc FM adóról? Vagy mit akartál mondani??? :shock:
 #195094  Szerző: mbalazs

Rickykeee23 írta: 2021.11.29. 19:08 Amúgy mit képzeltek ti ebbe a sportrádióba? Mert nekem ez még nem igazán jön át.

Valami olyasmit kell elképzelni, hogy tele lesz sporthírekkel? Sok sportoló lesz a vendég a beszélgetős műsorban? Eredményeket közölnek? Illetve milyen zenék mennek majd nagyjából rajta? Persze, tudom, hogy ez most hülye kérdés. Csak kívancsi vagyok, hogy ti hogyan képzelitek el ezt a rádiót.
Mondjuk, hamarosan úgy is kiderül.

A Dikh rádió egyértrlmű. Mondjuk nagyon remélem, hogy a rádióban nagyobb lesz a színvonal mint a TV-ben...

Base Fm-et pedig úgy képzelem el, hogy Roxy feeling lesz. Mai kiadásban.
Sport rádiónál szintén hasonló az elképzelésem, bár nem tudom hogy fogják kitölteni a műsort és lesz e annyi interjú. Bízom benne hogy nem csak foci lesz egész nap rajta :D

Roma rádiónál kb hasonló zenékre tippelek, mint amik a Dikh TV-n mennek, gondolom itt is lesz kívánságműsor, meg gasztro.

Base FM-et meg nagyon remélem hogy Roxy feelingű lesz, örülnék ha nem csak RnB menne rajta, hanem keveredne a dance zenékkel is, új zenékkel, persze mellé egy kis classic :)
 #195083  Szerző: galacus965

Létre Kell Hozni A új új topikot a 96.4 Base FM 100.3 Roma Rádió 105.9 Sport Rádiónak is
 #195081  Szerző: Rickykeee23

Amúgy mit képzeltek ti ebbe a sportrádióba? Mert nekem ez még nem igazán jön át.

Valami olyasmit kell elképzelni, hogy tele lesz sporthírekkel? Sok sportoló lesz a vendég a beszélgetős műsorban? Eredményeket közölnek? Illetve milyen zenék mennek majd nagyjából rajta? Persze, tudom, hogy ez most hülye kérdés. Csak kívancsi vagyok, hogy ti hogyan képzelitek el ezt a rádiót.
Mondjuk, hamarosan úgy is kiderül.

A Dikh rádió egyértrlmű. Mondjuk nagyon remélem, hogy a rádióban nagyobb lesz a színvonal mint a TV-ben...

Base Fm-et pedig úgy képzelem el, hogy Roxy feeling lesz. Mai kiadásban.
 #195079  Szerző: mihalylovics

Ehhez képest a Karc a Citadelláról alig jött, míg a SOTE tetejéről üvöltött Dunakeszin.
  • 1
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 200