RADIOSITE Fórum

• Társalgó

#19647  Szerző: mg

LuciFerko írta:mikre nem képes a válság...
amikor az electroworldös sáskajárás volt, akkor nem volt válság :)
 #19645  Szerző: djlacee

Egyik nap én is voltam Pennyben, minden 16 évvel azelőtti áron volt, az EGRI BIKAVÉR 200Ft-volt, és gyakorlatilag mindenki legalább 6 üveggel vitt úgy, hogy a raktárból adogatták ki :lol:
 #19644  Szerző: Attis

LuciFerko írta:
mlaszlo írta:Egymást taposták az olcsó sajtért

Tömeghisztéria tört ki vasárnap este egy kaposvári áruházban. Az emberek tolongtak, taposták egymást, veszekedtek. Egy országos áruházlánc este hét és nyolc óra között 550 forintért árult egy guriga sajtot. Több száz vevő akart vásárolni az akciós termékből. Az eladók nem tudták féken tartani a tömeget. A kaposvári üzleten kívül elszabadultak az indulatok a nagyatádi, a dorogi,a kisbéri és két tatabányai üzletben is. Ezekre a helyekre rendőröket kellett hívni, ők fékezték meg a tömeget. A kaposvári áruházban egy idős nő elesett, őt a tömeg alól kellett kihúzni.
:o :o
mikre nem képes a válság...
Penny Market
 #19643  Szerző: LuciFerko

mlaszlo írta:Egymást taposták az olcsó sajtért

Tömeghisztéria tört ki vasárnap este egy kaposvári áruházban. Az emberek tolongtak, taposták egymást, veszekedtek. Egy országos áruházlánc este hét és nyolc óra között 550 forintért árult egy guriga sajtot. Több száz vevő akart vásárolni az akciós termékből. Az eladók nem tudták féken tartani a tömeget. A kaposvári üzleten kívül elszabadultak az indulatok a nagyatádi, a dorogi,a kisbéri és két tatabányai üzletben is. Ezekre a helyekre rendőröket kellett hívni, ők fékezték meg a tömeget. A kaposvári áruházban egy idős nő elesett, őt a tömeg alól kellett kihúzni.
mikre nem képes a válság...
 #19642  Szerző: mlaszlo

Egymást taposták az olcsó sajtért

#19636  Szerző: MrG

LuciFerko írta:
Szabi írta:
Pasa írta: Szerintem UFO volt. Szerinted? :hehe:
Mindenképp UFO volt, akár lufi, akár nem.
Unidentified Flying Object = Azonosítatlan repülő objektum

Az UFO nem "idegen űrhajó"-t jelent.
Így van. A repülő gólyafos is UFO amég be nem azonosítod, hogy az gólyafos :)
Valami hasonlót akartam írni én is, de inkább magamban tartottam. :D
 #19629  Szerző: rsite1

ezt akartam pont mondani...
 #19628  Szerző: LuciFerko

Szabi írta:
Pasa írta:
Szabi írta:Egyébként amit én láttam az nem lufi meg mécses volt, az biztos.
Szerintem UFO volt. Szerinted? :hehe:

Így van. A repülő gólyafos is UFO amég be nem azonosítod, hogy az gólyafos :)
 #19626  Szerző: MrG

Pasa írta:
Szabi írta:Egyébként amit én láttam az nem lufi meg mécses volt, az biztos.
Szerintem UFO volt. Szerinted? :hehe:

#19624  Szerző: mg

:) nekem a megmagyarázhatatlan mindig túl egyszerű magyarázat
  • 1
  • 468
  • 469
  • 470
  • 471
  • 472
  • 541