RADIOSITE Fórum

• Rádió 7 - Hódmezővásárhely, Kistelek, Makó

#199288  Szerző: Promenád

007 írta: 2023.05.02. 15:09 Véletlenül sikerült belehallgatnom a délutáni kívánságműsorukba. Hát nem igazán tud beszélni a hölgy, a ba-be-ban-ben nem ismeretes számára. Ráadásul a reklám az volt, hogy erős hadsereg kell ahhoz, hogy ne harcoljunk és béke legyen. Utána meg valami e-maileket megnézett a polgármester felesége és ez hatalmas nagy tragédia egy fideszes képviselő szerint. (Legalább is ez jött le belőle, nem figyeltem oda)

Összességében kinek-minek szól ez a "rádió"?

Mert hogy minden eleme borzasztó. :S
Igazad van, megtaláltad a lényeget. :yes:

Ez a rádió, hogy kinek szól kicsit nehéz lenne megfogalmazni, amikor a tulajdonos a választókörzet országgyűlési képviselőjének baráti köréhez tartozik. Maradjunk annyiban, hogy aki csak teheti már nem hallgatja. Szerintem idő kérdése és nem lesz ebből a médiumból semmi se, hiszen már a Facebookon sem találhatóak meg. Én még mindig nem lennék büszke rá, hogy a leghallgatott műsorszámuk a hétvégi retro kívánságműsor és nem lepődnék meg ha az egész Dél-Alföldi Média Centrum Kft. egy pénzmosoda. :lol:

Ha folyamatosan figyelemmel kísérnéd a híreiket az első vagy második mindig a helyi polgármester és feleségének lejáratásáról szól. Ráadásul ezeket a híreket nem is maguk gyártják, hanem kifejezetten a puszipajtás Promenád 24-től veszik át. Aztán hogy ,,A mi világunk" mennyire ,,A vidék rádiója" már az is megkérdőjelezhető, mert a következő hírcsokor szinte Makóról szól, elvétve Kistelekről. Aztán hogy a rádió többi vonzáskörzetében mi az élet nyomokban derül ki.

A zenei kínálat gyalázatos. Nem hiszem el, hogy a nagy zenei felmérésből ez jött ki nekik. Főleg az éjszakai választék kritikán aluli, minden harmadik vagy második muzsika egy elkapcsolási faktor. De, amíg van rá igény sajnos, addig nem lesz jobb. :vomit: Akkor inkább hallgatok egy szerb Radio S2-t, vagy egy vajdasági FOX Rádiót. Ott valahogy több az élet, mint ebben a kevesebb duma mellett is. :hehe:
 #199037  Szerző: 007

Véletlenül sikerült belehallgatnom a délutáni kívánságműsorukba. Hát nem igazán tud beszélni a hölgy, a ba-be-ban-ben nem ismeretes számára. Ráadásul a reklám az volt, hogy erős hadsereg kell ahhoz, hogy ne harcoljunk és béke legyen. Utána meg valami e-maileket megnézett a polgármester felesége és ez hatalmas nagy tragédia egy fideszes képviselő szerint. (Legalább is ez jött le belőle, nem figyeltem oda)

Összességében kinek-minek szól ez a "rádió"?

Mert hogy minden eleme borzasztó. :S
 #197412  Szerző: Promenád

Promenád írta: 2022.11.01. 12:25
007 írta: 2022.09.08. 21:08 Valaki még hallgatja amúgy? Van egy ilyen rádióra igény? Működik piaci alapon? Szerintem csak pénztemető.
Sejtem, mindhárom kérdésre NEM a válasz. :ayfkm:
Hallgatni sajnos hallgatják, mert a város készülékparkja meglehetősen kriminális. Nagyon sok embernek csak az olcsó kínai rádió kategória áll rendelkezésre. Volt rá példa, amikor az egyik műszaki használtcikk kereskedést megrohamozták a tunerek miatt hogy egy másik kisközösségi, vagy kalózrádiót tudjanak hallgatni. :D
 #197411  Szerző: Promenád

007 írta: 2022.09.08. 21:08 Valaki még hallgatja amúgy? Van egy ilyen rádióra igény? Működik piaci alapon? Szerintem csak pénztemető.
Hallgatni sajnos hallgatják, mert a város készülékparkja meglehetősen kriminális. Nagyon sok embernek csak az olcsó kínai rádió kategória áll rendelkezésre. Volt rá példa, amikor az egyik műszaki használtcikk kereskedést megrohamozták a tunerek miatt hogy egy másik kisközösségi, vagy kalózrádiót tudjanak hallgatni :D
 #197186  Szerző: 007

Valaki még hallgatja amúgy? Van egy ilyen rádióra igény? Működik piaci alapon? Szerintem csak pénztemető.
 #197173  Szerző: Glenn

Hát csak nem bírja ki, hogy újra beszóljon. :o
Promenád írta: 2022.09.03. 23:36
Glenn írta: 2022.09.03. 18:02 Kommenthuszár. :lool: :lool: :lool:
Tipikus függő nokedli. :troll:
Igen, ez jogos, de nem akartam ilyen drasztikusan fogalmazni... :hehe:
Promenád írta:Glenn paranormális tevékenységére sajnos az állat tudd kijönni a másikból.
Helyesen: Bárki paranormális(nak képzelt) tevékenységére sajnos az állat tud kijönni Promenádból. :fuckyou:
Promenád írta: 2022.09.05. 11:31a témától eltérő hozzászólásaim törléséhez hozzájárulok
Én úgyszintén, bár ez természetesen hozzájárulástól függetlenül az admin döntése.
 #197171  Szerző: Promenád

Promenád írta: 2022.09.05. 11:31
noartist írta: 2022.09.04. 09:11

Itt fejezzük be ezt, ha kérhetem.
Igazad van, a témától eltérő hozzászólásaim törléséhez hozzájárulok. Glenn paranormális tevékenységére sajnos az állat tudd kijönni a másikból.
 #197170  Szerző: Promenád

noartist írta: 2022.09.04. 09:11
Glenn írta: 2022.09.03. 18:02 Kommenthuszár. :lool: :lool: :lool:
Itt fejezzük be ezt, ha kérhetem.
Igazad van, a témától eltérő hozzászólásaim törléséhez hozzájárulok Glenn paranormális tevékenységére sajnos az állat tudd kijönni a másikból.
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 29