Látom, az 1 évvel ezelőtti állapotokhoz képest (vagy inkább nem volt állapot, ami akkor volt) haladunk. Pár hét leforgása alatt legalább 10 új ill. jelenlegi sláger került adásba. Ezt se gondoltam volna, de jó az irány!
knoskamatee írta: ↑2022.12.04. 13:19 /OFF/shadoe írta: ↑2022.12.03. 22:17csak az ország általános mentális hangulata jön át. félig bicskanyitogató és félig megértem és borzasztó ezzel szembesülni főleg úgy, hogy magamon is észreveszem, hogy ilyen irányba sodródok el akaratomon kívül. ezzel rengetegen lehetnek így akár itt is.radio1attis írta: ↑2022.12.03. 19:35 Egybites, tajparasztnak tartod a hallgatóinkat, de úgy látom, hogy igen sokat hallgatod a műsoromat. Köszönöm!... Azok beszélnek gyűlölködőkről, akiknek szinte az összes megszólalásából süt a tömény gyűlölködés.
Pacsi!
#györkeattis
Ilyeneket olvasok itt hetek óta, mint pl. Sivák egy krumplibogárral ér fel, annyit pusztított, most már tajparasztok a hallgatók, nem tudom, intelligenciaszintben mi jön itt még? Hogy lehet ilyen mocskolódásokig lesüllyedni, nem szégyelli az az egy-két kommentáló magát, elolvassa és értelmezi, amit másokról ír, belenéz egyáltalán a tükörbe, és saját magát is olyan kíméletlen mércével méri??? Sokszor csak az undorító trollkodás megy itt, kézzelfogható értelmes és kulturált megnyilvánulás nélkül.
Egy ideig szándékosan hallgattam és nem szóltam, de nekem ebből most már nagyon elegem van.
A krumplibogár nevében kikérem !
shadoe írta: ↑2022.12.03. 22:17csak az ország általános mentális hangulata jön át. félig bicskanyitogató és félig megértem és borzasztó ezzel szembesülni főleg úgy, hogy magamon is észreveszem, hogy ilyen irányba sodródok el akaratomon kívül. ezzel rengetegen lehetnek így akár itt is.radio1attis írta: ↑2022.12.03. 19:35 Egybites, tajparasztnak tartod a hallgatóinkat, de úgy látom, hogy igen sokat hallgatod a műsoromat. Köszönöm!... Azok beszélnek gyűlölködőkről, akiknek szinte az összes megszólalásából süt a tömény gyűlölködés.
Pacsi!
#györkeattis
Ilyeneket olvasok itt hetek óta, mint pl. Sivák egy krumplibogárral ér fel, annyit pusztított, most már tajparasztok a hallgatók, nem tudom, intelligenciaszintben mi jön itt még? Hogy lehet ilyen mocskolódásokig lesüllyedni, nem szégyelli az az egy-két kommentáló magát, elolvassa és értelmezi, amit másokról ír, belenéz egyáltalán a tükörbe, és saját magát is olyan kíméletlen mércével méri??? Sokszor csak az undorító trollkodás megy itt, kézzelfogható értelmes és kulturált megnyilvánulás nélkül.
Egy ideig szándékosan hallgattam és nem szóltam, de nekem ebből most már nagyon elegem van.
radio1attis írta: ↑2022.12.03. 19:35 Az általad emlegetett jelző: "Európai/közép-európai/közép-kelet-európai " az én szóhasználatom.kelet-közép-európai
p0tyi írta: ↑2022.12.03. 15:32Azért Bárányék húzása minimum felvet kérdéseket.JuVi írta:Nem kellene az R1-et átnevezni végre Minelli 1-re?Az még hagyján, de nem merik kimondani, hogy “román”, mert az egybites, tajparaszt törzshallgatói rétegük gyűlölködni kezdene!
Európai/közép-európai/közép-kelet-európai énekesnő jelzővel fut.![]()
![]()
![]()
Mondjuk amikor kimondták, még az egyik első dalánál, ott Bárányék úgy elkezdtek szőröstalpúzni, mintha nem lenne a holnap.
radio1attis írta: ↑2022.12.03. 19:35Nálam is kiveri most már ez a sok undorító és szakmaiatlan fröcsögés a biztosítékot. Azok beszélnek gyűlölködőkről, akiknek szinte az összes megszólalásából süt a tömény gyűlölködés.
Egybites, tajparasztnak tartod a hallgatóinkat, de úgy látom, hogy igen sokat hallgatod a műsoromat. Köszönöm!
Pacsi!
#györkeattis
p0tyi írta: ↑2022.12.03. 15:32 Az még hagyján, de nem merik kimondani, hogy “román”, mert az egybites, tajparaszt törzshallgatói rétegük gyűlölködni kezdene!Szia!
Európai/közép-európai/közép-kelet-európai énekesnő jelzővel fut.