RADIOSITE Fórum

• Rock FM

#199363  Szerző: p0tyi

Bizonyára hálózatosítani akarják. Bizonyára jók a számok.
 #199362  Szerző: tomee

kl439 írta: 2023.05.30. 08:57 Elhagyják az FM 103.9-et:
A Médiatanács az előterjesztés mellékleteként csatolt egységes szerkezetű szerződésmódosítás elfogadásával hozzájárul ahhoz, hogy 2023. június 1. napjától az LBK Rock Kft. Budapest 103,9 MHz médiaszolgáltatásának „FM 103.9 - A ROCK” állandó megnevezése „ROCK FM”-re módosuljon.
Forrás: https://nmhh.hu/dokumentum/239258/webJKV20230523.pdf
Mintha már láttunk volna ilyet...
 #199361  Szerző: kl439

Elhagyják az FM 103.9-et:
A Médiatanács az előterjesztés mellékleteként csatolt egységes szerkezetű szerződésmódosítás elfogadásával hozzájárul ahhoz, hogy 2023. június 1. napjától az LBK Rock Kft. Budapest 103,9 MHz médiaszolgáltatásának „FM 103.9 - A ROCK” állandó megnevezése „ROCK FM”-re módosuljon.
Forrás: https://nmhh.hu/dokumentum/239258/webJKV20230523.pdf
 #199321  Szerző: altermanus

Mostanában sokat hallgatom, és nagyon jók a zenék egy kettőt leszámítva.
Kimnovak - Gyémánt
Varga Miklós - Vén Európa
Csak ennek a két előadónak van más jó zenéje is
Varga Miklós - Nem vagyok egyedül (nagyon szép dal)
Kimnovák - Szürreality show
Nincs reggeli röhögés, inkább tájékoztatás zajlik abban az időszakban. (kicsit a régi MR2 - Petőfire hasonlít)
egy bajom van vele
Nem hallok rajta olyan zenekarokat akik újak
- helo zep
- Road, depresszió, Alvin és a mókusok új dalait
- Auróra Új számait
- Rómeó vérzik és hasonlók...
szerintem elég gáz az, hogy a rasmus - in the shadows, a modern rockot tükrözi, mikor már több mint 20 éves dal. Inkább klasszikushoz sorolnám akár csak a green day - Boulevard of Broken Dreams is inkább klasszikus, mint modern rock :roll: szerintem.
Amúgy hallgatható, és ha szólnak adok ötletet, milyen magyar zenekarokat kellene még játszani, de akkor azt ki is számlázom :troll:
 #198366  Szerző: altermanus

noartist írta: 2023.02.15. 22:03
altermanus írta: 2023.02.15. 18:01 Egy Kérdés! Kovács Ákos mióta játszik rock zenét? Kérdezem én a zenei szerkesztőt, és magát az előadót is, és az itt megjelent média képviselőit. (valaki csak válaszol) Tegnap ment kb fél öt magasságában.
Vannak rock számai is, pl a Szindbád dala.
Egy rocker ismerősömnek ugyan ezt mondta 10 éve (mikor még viszonylag új volt a dal), ,,attól, hogy torzított gitár van benne, még POP dal marad". Nem tudtam mire gondolt, de mikor 5 éven keresztül évi 3-4 rockfesztivált végig látogattam, megértettem miért mondta.
---------------------------------------------------
pébégáz írta: 2023.02.16. 13:24 Úgy vettem észre, itt az a koncepció, hogy mennek olyan dalok, amikben egy gitárpendülés sincs, ha azt egy rockegyüttesként ismert banda adja elő.
Az Omega zenekarban sincs gitár, de mégis azt tartják az öreg rockerek, hogy az is rock zenekar volt.
Szintén ugyan az az ismerős mondta, hogy nem a gitártól lesz valami rock zene, hanem attól, hogy milyen mondanivalója van az adott dalnak.
 #198364  Szerző: pébégáz

Úgy vettem észre, itt az a koncepció, hogy mennek olyan dalok, amikben egy gitárpendülés sincs, ha azt egy rockegyüttesként ismert banda adja elő.
 #198346  Szerző: noartist

altermanus írta: 2023.02.15. 18:01 Egy Kérdés! Kovács Ákos mióta játszik rock zenét? Kérdezem én a zenei szerkesztőt, és magát az előadót is, és az itt megjelent média képviselőit. (valaki csak válaszol) Tegnap ment kb fél öt magasságában.
Vannak rock számai is, pl a Szindbád dala.
 #198343  Szerző: troll

Kovács Ákos, wikipédia. Idézem:
"Műfajok: rock, pop-rock"
 #198342  Szerző: altermanus

Egy Kérdés! Kovács Ákos mióta játszik rock zenét? Kérdezem én a zenei szerkesztőt, és magát az előadót is, és az itt megjelent média képviselőit. (valaki csak válaszol) Tegnap ment kb fél öt magasságában.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 22