RADIOSITE Fórum

  • Politika

 #199585  Szerző: asr27
 
Amikor Orbán kormányáról beszélünk, analitikusan meg kell néznünk, hogy mi is az. A kormány élén egy nárcisztikus, arrogáns, a magyar embereket szándékosan félrevezető kivénhedt személy áll. Számára a teljhatalom megtartása fontosabb akkor is, ha az ország érdeke nem ezt kívánja. Orbàn kormány a magyar történelem egyik legkártékonyabb, legcinikusabb kormánya. Orbán kijelentette, hogy „HATÁROZOTTAN NEM SZERETNE” az Európai Unióban maradni! Ma már az Európai Néppártnak sem vagyunk tagja romboló politikája miatt.
Viszont az ország érdeke nem ez! Az ország érdeke az, hogy az Európai Unió tagjaként, annak a forrásaihoz hozzáférve, az európai normáknak megfelelő elköltési móddal költsük el ezeket a pénzeket!
 #199528  Szerző: noartist
 
asr27 írta: 2023.06.09. 10:24 Gyerekek, ezt a rákay philipet és ezt a deák dánielt nem tudná valaki úgy rendesen megcsapkodni? Komolyan, ezekkel mást nem lehet már kezdeni, mert ezek a hazug, ócska fideszes politikusoknál is aljasabbak, irritálóbbak. :ayfkm: :vomit: :vomit:
Orosz minta.
 #199525  Szerző: asr27
 
Gyerekek, ezt a rákay philipet és ezt a deák dánielt nem tudná valaki úgy rendesen megcsapkodni? Komolyan, ezekkel mást nem lehet már kezdeni, mert ezek a hazug, ócska fideszes politikusoknál is aljasabbak, irritálóbbak. :ayfkm: :vomit: :vomit:
 #199521  Szerző: Fakocka
 
Romániában 30, Szlovákiában 60% al keresnek többet a tanárok mint nálunk, miközben náluk az óraszám is kevesebb és az árak sem triplázódtak.. ekkora szégyent hogy már Románia is megelőzött minket ez valami elképesztő, sosem gondoltam volna hogy ekkora szarba viszi az országot ez a kormány.

https://www.szabadeuropa.hu/amp/mar-rom ... 47071.html
 #199520  Szerző: shadoe
 
noartist írta: 2023.06.08. 08:27 A baloldal a hibás, hogy a tanárok fizetését nem tudja megemelni az úgynevezett kormány.

Beszarok. Mióta világ a világ, a tanárok szarul keresnek. Nagyon. Az elmúlt 13 évben is végig csapnivaló volt a bérük, a Fidesz persze ezen mit sem változtatott, legfeljebb minimális korrekciókat végeztek.

Most meg mutogatnak az ellenzékre, meg az EU-s forrásokra. Idióták, ennyire hülyének nézni mindenkit már művészet. Elmehetnek a...
Én nem vagyok híres arról, hogy szimpatizálnék az ellenzékkel, de az biztos, hogy a Fidesz-kormányok alatt kerestek mindig is rosszabbul a tanárok. Amikor még voltam olyan hülye, hogy elmentem közoktatásba dolgozni óraadó tanárnak a meglévő állásom mellett 2000-ben, nem titok, a "félállásért" mint heti 14 órában oktató, havonta 29 ezer kemény magyar valutát kaptam. Ez már akkoriban is tényleg annyira megalázó összeg volt, amilyennek most is tűnik.
Amikor a banki dolgozóval tudattam, hogy az egyhavi "fizetésem" lekötöm, épphogy nem röhögött ki, egy ismerős pedig miután érdeklődött róla, mennyit keresek ott, csak annyit mondott az összegre, hogy "az fos...".
Tudok olyan iskolaigazgatóról, aki egy pályakezdőre a fülem hallatára mondta ugyanezen évben, hogy "tanárnak akar menni, elment ennek az esze?".
23 éve is pont erről szólt a Fidesz, mára se változtak semmit. Illetve de: még szemetebbek lettek azóta.
 #199518  Szerző: noartist
 
A baloldal a hibás, hogy a tanárok fizetését nem tudja megemelni az úgynevezett kormány.

Beszarok. Mióta világ a világ, a tanárok szarul keresnek. Nagyon. Az elmúlt 13 évben is végig csapnivaló volt a bérük, a Fidesz persze ezen mit sem változtatott, legfeljebb minimális korrekciókat végeztek.

Most meg mutogatnak az ellenzékre, meg az EU-s forrásokra. Idióták, ennyire hülyének nézni mindenkit már művészet. Elmehetnek a...
 #199500  Szerző: altermanus
 
asr27 írta: 2023.06.01. 11:01 https://telex.hu/belfold/2023/06/01/meg ... amolo-2022

A fideszesek szerint ez rendben van??? Ekkora összegű közpénzt elszórni egy év alatt.... :hit: :hit: :hit: :hit: :ayfkm: :ayfkm: :ayfkm:
most kell meglepődni? :troll:
 #199389  Szerző: p0tyi
 
A Megafon lehet, hogy nagyot megy, de a komplett Fideszmédia földbeállt anyagilag. A KESMA erősen negatív, a tejelő termékeik sem tudják eltartani a pénzégetőeket. Az ATV, a Fidesz trójai falova is földbe állt.

Talán csak a TV2, az Index és a Rádió1 Csoport (Retro nélkül) megy rendesen.
  • 1
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 514