RADIOSITE Fórum

• Időjárás

#19957  Szerző: djlacee

Kép
Nefürgyéle :shock: :S
 #19889  Szerző: mg

csinos felhőszakadás érkezett ide is, eddig mérsékeltebb villámlással
 #19886  Szerző: mlaszlo

Pasa írta:Engem pont elkerült délről, csak pár csepp eső meg három dörgés volt. De legalább nem volt Viasat3 néhány percig (asszony ki is akadt :gonosz: ).
Mi szerintem pont a közepét kaptuk, a Direct fel is mondta a szolgálatot, mielőtt fölénk ért a vihar, maradt a földi digitális :)
De én ilyenkor inkább áramtalanítani szoktam a fontosabb elektromos berendezéseket.
 #19883  Szerző: Pasa

Engem pont elkerült délről, csak pár csepp eső meg három dörgés volt. De legalább nem volt Viasat3 néhány percig (asszony ki is akadt :gonosz: ).
 #19881  Szerző: mlaszlo

Pasa írta:Már itt is van... :o Egy csomó csatorna el is tűnt!
Nemrég ment át felettünk, pillanatok alatt olyan felhőszakadás volt, hogy látni nem lehetett és néhány percig borsószem nagyságú jég is esett
 #19879  Szerző: Pasa

Már itt is van... :o Egy csomó csatorna el is tűnt!
 #19869  Szerző: mlaszlo

Jégverés pusztított Nagykanizsán

Csaknem negyedórán át mogyoró és dió nagyságú jég esett szerda délután Nagykanizsán. A 74-es főúton leállt a forgalom, mert nem lehetett látni az utat, az árkok nem tudták elvezetni a csapadékot. A hirtelen lecsapott viharban folyamatosan zúdult a jég, a vízelvezető árkok teljesen megteltek.
 #19816  Szerző: LuciFerko

Gyilkos vihar Csantavéren

rokonnal beszéltem ma reggel:
3 tölcsért láttak, elmondásuk szerint szinte esti sötétség támadt és az egész családnak halálfélelme volt. Mind3 felszívódott, majd az egyik lecsapott a központra, ekkor kezdődött az igazi pusztítás. Ezt a részét a falunak ahol laknak annyira nem érintette a vihar, de látták ahogy mindenhol repül a pala. Templomtoronyból kikapta az órát, iskola előtt minden fát kidöntött, egy tanárnak meg 3 helyen eltört a lába mert az iskola előtt telibekapta egy gerenda. Emberemlékezet óta nem volt ott ilyen. Még mostis ezerrel folyik a helyreállítás, az egész falu összefogott!
  • 1
  • 195
  • 196
  • 197
  • 198
  • 199
  • 209