RADIOSITE Fórum

• Hír.FM

#199884  Szerző: altermanus

Pihe8 írta: 2023.07.15. 17:40 Minden vidéki frekin 18:00-6:00-ig csak rövid hírek meg rock zenék mennek?
meg tudom nézni a zalai, vagy a szombathelyit, a gondolod :) de jó lenne :yeah:
 #199881  Szerző: Pihe8

Minden vidéki frekin 18:00-6:00-ig csak rövid hírek meg rock zenék mennek?
 #199878  Szerző: altermanus

Szombathelyen igen, de Zalaegerszegen mikor tegnap jöttem Körmendre (busszal) nem volt gumizene a hírek után délben sem és 1 órakor sem. De a ,,Kedves nézőink"-ről leszokhatnának, azt még nem sikerült eltalálni sosem.
 #199868  Szerző: Kovi02

p0tyi írta: 2023.07.14. 07:49 Az lehetséges, hogy a vidéki adókon minden órában 3 percen át üresen megy a hírbed, mert oda nem találtak tartalmat?
Igen,már így megy indulás óta.
 #199866  Szerző: p0tyi

Az lehetséges, hogy a vidéki adókon minden órában 3 percen át üresen megy a hírbed, mert oda nem találtak tartalmat?
 #199865  Szerző: shadoe

Én nem tudom, hogy talál meg mindig a rádiózás legalja, hogy állandóan pont akkor és ott kapcsolom be, amikor nem kéne, de ma délután 3 óra körül olyan módon volt pocsék a hang a 104,3-n (mintha valami internetes agyontorzított digitális verziót adtak volna), hogy emberi fülnek valami kibírhatatlan volt. Ilyen esetben akkor is eltekerek, ha amúgy lázba hozna a téma.
 #199864  Szerző: Laci95

Kép Már Nálunk is kint van a Hir.FM Plakátja :yes:
 #199704  Szerző: altermanus

A szombathelyi adásba belehallgattam. A hírek után gumizene, már 5 perce. Utána sport, és jön a műsor.
Ilyet én is csinálok :troll:
 #199644  Szerző: 007

Miért nincs olyan felügyeleti szerv, aki ilyen legalja rádióktól elvegye az engedélyt? Egy utolsó középiskolai szünetrádió is minőségibb...
 #199643  Szerző: djlacee

A helyi és (helyi blokkban lévő) országos hírblokk után már nincs hirtelen visszakapcsolás a központi műsorra, hanem egy ID után percekig egy üres aláfestő zene megy. A sporthírekre vált vissza a központi műsorra, utána pedig az egész ország meghallgathatja a BKK infó budapesti közlekedési információit.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 56