RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#200954  Szerző: shadoe

robert11 írta: 2023.10.27. 20:28
néha kell egy kis Sivákos felhozatal is ettől is változatos lehet a rádió.
Ezen csak az a felhozatal segítene, de ha kiejted ebben a topicban ezt a nevet, 1-2 embernek úgy elkezd ereszteni a feje, mint a Szaffi rajzfilmben Feuerstein lovagnak.
 #200952  Szerző: robert11

Bírtam ezt a Troyos hozzászólást Balogh Vilivel kapcsolatban. A héten nem hallgattam a nyíregyházit, így nem tudom visszajött e már vagy még nem de majd valamikor átkapcsolok a neten.
Olvasva a többi bejegyzést úgy látom hogy másoknak is bejön ez a mostani zenei kínálat valamit eltaláltmost az r1 ha még új nem is nagyon van bár azért előfordul nyilván a külföldi rádiókhoz képest nem olyan mértékben de ha nem ahoz mérjük akkor ez normális. Nyilván nem lehet összehasonlítani egy EHR vagy egy egy rádiórománia vagy profm-el.
A Shakira számot azt nem hallottam így arról nem tudok nyilatkozni nagyon bár néha kell egy kis Sivákos felhozatal is ettől is változatos lehet a rádió.
Néha még Balogh Anikó is megszólal a régi női hang még a 103 9es időszakból ha olyan zene megy mint pl Selena Gomez like a lovesong meg ilyenek mondjuk ilyen már régen is volt de ami tényleg igazán változatos az az, hogy néha megszólal Atc all around the word 2000ből az igazi nem is az feldolgozás ezt nagyon jól eltalálták szóval ez is maradhat a kínálatban.
néha picit megegyezik a retróval amúgy mert ha megfigyelitek akkor még néha B Tóth Laci is leadja az MR saxobeatot és a rádió1en is nagyon sokszor elhangzott már meg jó hogy visszatértek Innától is régebbi slágerek nem csak a mostaniak mennek. Még az amazinget kéne berakni az is egy jó száma volt neki annó.
 #200878  Szerző: Derrick

robert11 írta: 2023.10.07. 20:07 Sziasztok!
Szombaton a nyíregyházin 13 órakor már nem Balogh Vili van? Mert nem őt hallottam a bejelentkezésnél. Vagy hétvégén csak vasárnap van Vili? Volt mikor szombaton is ő volt bár vasárnap ott is van valami magazin ahol Demeter Dia van legalább is még tavaly előtt nyáron ő volt. Rég hallottam már Lost frekvencies reality című számát jó hogy elővették nekem tetszik ez a régi irányzat ha már újabbak ugyan úgy fordulnak elő mint korábban, akkor legalább a régiek legyenek változatosabbak és most ezt eltalálták.

Vilit elvitte Troy, most tanítja be számcímbemondónak.
 #200871  Szerző: dkvalmos

Azt gondolom, hogy jobb lett a rotáció, javarészt kivezették a SaySo, Levitating, Drivers licence és társai féle semmitmondó dalokat és cserébe még több igazi Rádió 1-es klasszikus megszólal. Bár én továbbra is több dalt forgatnék, szerintem egész jó lett a kínálat, részemről havi két-három újdonság mellet akár évekig is így maradhat. :)
 #200830  Szerző: Snake05

Reggel, Balázsék előtt valami minősíthetetlen shakira dal ment sivákos powerintróval. Remélem, csak véletlenül került oda és nem lett rotációs.
 #200797  Szerző: Pihe8

Szerintem csak szabadságon van.
Ha követed Vili oldalait láthatod ezen a héten element "nyaralni" amerikába.
 #200796  Szerző: robert11

Sziasztok!
Szombaton a nyíregyházin 13 órakor már nem Balogh Vili van? Mert nem őt hallottam a bejelentkezésnél. Vagy hétvégén csak vasárnap van Vili? Volt mikor szombaton is ő volt bár vasárnap ott is van valami magazin ahol Demeter Dia van legalább is még tavaly előtt nyáron ő volt. Rég hallottam már Lost frekvencies reality című számát jó hogy elővették nekem tetszik ez a régi irányzat ha már újabbak ugyan úgy fordulnak elő mint korábban, akkor legalább a régiek legyenek változatosabbak és most ezt eltalálták.
  • 1
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • 1044